Edirne///22

saol canım inş bütün hastalarada saglık acil şifa versin benim annmede allahımm

hayırlı cumalar

saol canım iyidir bende fırsat buldukca giriyorum arada oyun bölümne giriyorum oyundan aldıgım puanlarımı kaydettirimiyom bi fikrin varmı niye öyle oluyo başka sayfa cıkıyo

Merhaba Trakyalı hemşerilerim.Ben de Edirneliyim.2 oğlum da Edirne doğumlu.Çocukların okulu nedeniyle hem ıst., hem de eşimin işi nedeniyle Yalova'da yaşıyorum.Görüşmek üzere.

günaydınlarrrrrrrrrrr
sehercim oyun sitesinde sorun varmış o yüzden portala yönlendiriyor bende oyunu çok seven biri olarak artık girmiyorum skorlar yazmadığı için düzeltimemiş daha
hoşgeldin eski nar

günaydınlarrrrrrrrrrr
sehercim oyun sitesinde sorun varmış o yüzden portala yönlendiriyor bende oyunu çok seven biri olarak artık girmiyorum skorlar yazmadığı için düzeltimemiş daha
hoşgeldin eski nar

saol canım çok merak ediyodum niye öyle çokkk öptümmkaydirigubbakcemile3

slm millet benim babamda keşan yenimuhacırlı 40 yıl olmuş ist geleli ama edirneliyiz beyaaa

selammm kızlarrr nassınız hayırlı geceler tatlı uykularrr öpüldünüzzzkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben edirneli değilim ama eşimin işi ğereği burdayım.valla edirnelileri bulduguma acayip sevındım.siz edirneli olduguna göre daha ii bilirsiniz.ben hamileyim ama dogum için hangi dr hangi hastane tavsiye edersiniz??:CüvCüv:

X