arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.bana bi akıl verin nolur...
durum şu:
ben bi işyerinde muhasebeciyim.burda işe başladıktan 1 sene sonra filan bi kızla baya iyi arkadaş olduk.kız uzun zamandır burda çalışıyo 35 yaşında bekar.sözde kapalı(dar pantolon,kısa kol gömlek,kışın çizmeyle dizüstü etek giyebilen,oje süren...)bende zamanında yapamamıştır içinde heves kalmıştır ben ona yardımcı olurum zamanla gerektiği gibi örtünür diye düşünüyodum.meğer durum çooooooooookkk farklıymış.
biz hep muhasebe ekibi olarak beraber yemeğe çıkarız.bide bu kız geliyodu bizimle.ben bigün yemekhanede yemek yerken bi baktım bu kızın eli masaın altından yan tarafa doğru gidiyo.yan tarafta da müdürüm oturuyo bende onların karşısındayım.yanlış görmüşümdür dedim çünkü gerçektende ikisinede çok güveniyodum.derken 1 2 3 4 5 ..... alışkanlık olmuş meğer bunu hep yapıyomuş.en sonunda yemekten çıktığımızda kıza açık açık söyledim."sen niye ..... nın bacaklarını elliyodun"diye.önce şaşırdı"yok yanlış anladın o çok yaklaşmıştı onu ittirdim"böyle saçma bişey olabilirmi ya...resmen salak yerine koyuyo beni.bunları söyledikten sonra "benim böyle bi arkadaşım olamaz"dedim ona.sanki hiç öyle bişey dememişim gibi ertesi gün geldi bana bi çocuğun resmini gösterdi"beni çok beğenmiş görüşmek istiyomuş sence nasıl"dedi."umrumda değilsin"dedim konuyu kapattım.
çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum aslında yaşadığım daha çook muhabbetleri var.benim sorunum kız hiçbişey olmamış gibi hala çok rahat davranıyo.bizim müdür her sabah geldiğinde kızın yanına uğruyo(kız sekreter bizim odaya gelirken ordan geçiliyor) herkes kendi aleminde halinden memnun.şimdi dışarı çıktım baktım bizim müdür yine orda.ben bu kızın rahatlığını gördükçe deli oluyorum.müdürümle halt karıştırdığı için kimseyede bişey diyemiyorum.ben ne yapayımda bu kızdan sinirimi alayım.
çok uzun olduğu için özür dilerim....