edepsiz...

bu arada bizim bilgisayarlarda bazen kontrol ediliyo.eğer şuan birileri benim yazdıklarımı görüyosa sanırım olayın bi gizliliği kalmayacak..iyi mi olur kötü mü bilemedim...müdürümde aslında iyi adam işini düzgün yapar bize hep iş öğretir.ve dışardan bakan kimse ona böyle bişeyi yakıştıramaz..offf neden böyle yaptıki yaa okadar zor durumdayımki...

İş yerinde çalışanlarının önünde bir başka çalışanıyla yemekhane de uygunsuz hareketler sergileyen müdürünüz nasıl iyi bir adam olarak nitelendirilebilir ?

Her şeyden önce SİZE NE?

Bir de daha önemli bir konu var ki, mide bulandırmaktan da öte. Neymiş efendim bunu yapan kişi kapalıymış?

Eeee yani? Yani konu sahibi diyor ki, kapalı olduğu için "namuslu" olmak zorunda. Yani farkında olmadan(belki de olarak) kapalı olmayanlara namussuz-edepsiz demiş oluyor.

Bakın bazı çok "edepli" arkadaşlar... Şu yaptığınız salakça açık-kapalı kıyaslamaları yüzünden bugün sokaklarda açıklara her şeyi müstehak gören bazı şerefsizler var. Ve şerefsizliklerin en önemli sorumlularından biri sizin bu iğrenç dilinizden başkası değil.
bunu yazarken sanırım nasıl bi ruh hali içinde olduğumu zerre kadar anlamamışsınız.biri çok güvendiğim arkadaşım diğeri de çok güvendiğim müdürüm diyorum "SİZE NE " diyorsunuz.bu durumda belki siz duygusuz davranabilirsiniz ama ben beceremedim ve yardıma ihtiyaç duydum kusura bakmayın.diğer konuya gelince bir insanın örtülü olması edepli olmasını gerektirir,hareketlerinde daha özenli ve dikkatli olmasını gerektirir gerekli ayrıntıları da bu sebepten verdim.içinde bulunduğum durum itibariyle zaten çok zor günler geçiriyorum.o nedenle böyle polemiklerle uğraşacak gücüm yok lütfen benle uğraşmayın...

Açık kapalı farketmez kişilk ahlak meselsi..Hem aslında bu yazı toplumn bilinçaltını ele veriyor..Kapalılar asla böyle yapamaz.Açıklar yapabilir zaten..Hem yaşlılarn çoğu neden kapanır saçları kotudur.beyazlamştr vs vs..Her kapalı dini bütün vede idrak içinde mi kapanıyor? Neyse bencesi karışmayın..Yoksa başınıza patlar.

İş yerinde çalışanlarının önünde bir başka çalışanıyla yemekhane de uygunsuz hareketler sergileyen müdürünüz nasıl iyi bir adam olarak nitelendirilebilir ?
biz yemeğe genelde hep erken çıkarız.çünkü erkeklerin çoğunlukta olduğu biyer ,kalabalık olmadan yemeği yer çıkarız.o nedenle kimse görmemiş olabilir.

bende onun için dua ediyorum.keşke benim gibi birileri daha farketsede yalnız olmadığımı bilsem.belkide benim gibiler var ama kimse sesini çıkarmıyo...

Ben de hiç karışmaman gerektiğini düşünüyorum. Diş bileme banane de geç görmezden gel.
Şirket kalabalık mı bilmem ama sık tekrarlanan bir şeyse emin ol başkaları da görmüştür. Tepki vermiyorlardır.

bunu yazarken sanırım nasıl bi ruh hali içinde olduğumu zerre kadar anlamamışsınız.biri çok güvendiğim arkadaşım diğeri de çok güvendiğim müdürüm diyorum "SİZE NE " diyorsunuz.bu durumda belki siz duygusuz davranabilirsiniz ama ben beceremedim ve yardıma ihtiyaç duydum kusura bakmayın.diğer konuya gelince bir insanın örtülü olması edepli olmasını gerektirir,hareketlerinde daha özenli ve dikkatli olmasını gerektirir gerekli ayrıntıları da bu sebepten verdim.içinde bulunduğum durum itibariyle zaten çok zor günler geçiriyorum.o nedenle böyle polemiklerle uğraşacak gücüm yok lütfen benle uğraşmayın...
Özür dileyeceğiniz yerde kalkmış hala iğrenç laflarınıza devam ediyorsunuz.

Herkes istediği şekilde giyinme hakkına sahiptir. Başını kapatır, kot giyer veya altına da mini etek. Bu sizi hiç ilgilendirmez.

Sizi ilgilendirmez, kendi edepsizliklerinde boğulsunlar. Yönetime söyleseniz işinizden olursunuz, kizla muhattap olmamaniz yeterli bence.
Bu arada konu başlığınız edepsizler olmalıydı, arada yorumlarda müdürünüzle ilgili güzel yorumlarınız olmuş, es geçemedim, kısacası sizin kapalı ama 'kapalı gibi giyinmeyen'(sizin tabirinizle ama ve lakin bu sizi ilgilendirmez ve belirtmenize gerek yoktu ekstra nasıl giyindiğini zira bu konunun içinde bu ayrıntı gereksizdi) arkadaşınız tek başına yapmıyor bu edepsizliği, yöneticinizde dahil bu duruma haliyle iki edepsiz var burda. Bunu unutmadan hareket edin derim. Hos siz yukarıda kız baştan çıkardı giyimiyle kuşamıyla demek istemiş olabilirsiniz zira o kadar ayrıntı verilse verilse böyle bir ima için verilebilir yoksa gereksizdi tekrar söylüyorum.

Adamın suçu yok diyor konu sahibi, kız giyimiyle kuşamıyla baştan çıkarmış. Zaten konu başlığıda edepsizler degil edepsiz. Öfke kıza yönelmiş, hırsızın hiç suçu yok misali.

arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.bana bi akıl verin nolur...
durum şu:
ben bi işyerinde muhasebeciyim.burda işe başladıktan 1 sene sonra filan bi kızla baya iyi arkadaş olduk.kız uzun zamandır burda çalışıyo 35 yaşında bekar.sözde kapalı(dar pantolon,kısa kol gömlek,kışın çizmeyle dizüstü etek giyebilen,oje süren...)bende zamanında yapamamıştır içinde heves kalmıştır ben ona yardımcı olurum zamanla gerektiği gibi örtünür diye düşünüyodum.meğer durum çooooooooookkk farklıymış.
biz hep muhasebe ekibi olarak beraber yemeğe çıkarız.bide bu kız geliyodu bizimle.ben bigün yemekhanede yemek yerken bi baktım bu kızın eli masaın altından yan tarafa doğru gidiyo.yan tarafta da müdürüm oturuyo bende onların karşısındayım.yanlış görmüşümdür dedim çünkü gerçektende ikisinede çok güveniyodum.derken 1 2 3 4 5 ..... alışkanlık olmuş meğer bunu hep yapıyomuş.en sonunda yemekten çıktığımızda kıza açık açık söyledim."sen niye ..... nın bacaklarını elliyodun"diye.önce şaşırdı"yok yanlış anladın o çok yaklaşmıştı onu ittirdim"böyle saçma bişey olabilirmi ya...resmen salak yerine koyuyo beni.bunları söyledikten sonra "benim böyle bi arkadaşım olamaz"dedim ona.sanki hiç öyle bişey dememişim gibi ertesi gün geldi bana bi çocuğun resmini gösterdi"beni çok beğenmiş görüşmek istiyomuş sence nasıl"dedi."umrumda değilsin"dedim konuyu kapattım.
çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum aslında yaşadığım daha çook muhabbetleri var.benim sorunum kız hiçbişey olmamış gibi hala çok rahat davranıyo.bizim müdür her sabah geldiğinde kızın yanına uğruyo(kız sekreter bizim odaya gelirken ordan geçiliyor) herkes kendi aleminde halinden memnun.şimdi dışarı çıktım baktım bizim müdür yine orda.ben bu kızın rahatlığını gördükçe deli oluyorum.müdürümle halt karıştırdığı için kimseyede bişey diyemiyorum.ben ne yapayımda bu kızdan sinirimi alayım.

çok uzun olduğu için özür dilerim....
Evet kız terbiyesizmiş.. hatta ahlaksız ve ötesi !!

Ama lütfen insanların ne giydiklerine takılmayalım bize ne ister bikiniyle gezer ister başını kapar bir tarafını açar bize ne!! İnanıyorsa Allah ile onun arasında.. inanmıyorsa da kendiyle kendi arasında.. kısaca bize ne!

Başkalarının hataları seni ilgilendirmez
Biri müdürüm, biri arkadaşım senaryolarını bir geç
İş ilişkilerini bu kadar duygusallaştırmak doğru değil
Karışma ne halleri varsa görsünler
Koskoca iki insanı o yaştan sonra sen terbiye edecek değilsin
Bu işin sonunda suçlu çıkarsın
Sen sadece bireysel olarak ilişkini kesebilirsin, başka yapabileceğin bir şey yok
Açık-kapalı mevzusuna girmiyorum, arkadaşlar gerekeni söylemişler

Kesinlikle karis. Rezilliklerini ortaya cikart. Ya bi de kiz sen yanlis anlama diye baskasinin fotosunu gösterip sözde seni kandiracak. Saka gibi resmen saka..
Kesinlikle karis. Ahlaksizlar ya...

arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.bana bi akıl verin nolur...
durum şu:
ben bi işyerinde muhasebeciyim.burda işe başladıktan 1 sene sonra filan bi kızla baya iyi arkadaş olduk.kız uzun zamandır burda çalışıyo 35 yaşında bekar.sözde kapalı(dar pantolon,kısa kol gömlek,kışın çizmeyle dizüstü etek giyebilen,oje süren...)bende zamanında yapamamıştır içinde heves kalmıştır ben ona yardımcı olurum zamanla gerektiği gibi örtünür diye düşünüyodum.meğer durum çooooooooookkk farklıymış.
biz hep muhasebe ekibi olarak beraber yemeğe çıkarız.bide bu kız geliyodu bizimle.ben bigün yemekhanede yemek yerken bi baktım bu kızın eli masaın altından yan tarafa doğru gidiyo.yan tarafta da müdürüm oturuyo bende onların karşısındayım.yanlış görmüşümdür dedim çünkü gerçektende ikisinede çok güveniyodum.derken 1 2 3 4 5 ..... alışkanlık olmuş meğer bunu hep yapıyomuş.en sonunda yemekten çıktığımızda kıza açık açık söyledim."sen niye ..... nın bacaklarını elliyodun"diye.önce şaşırdı"yok yanlış anladın o çok yaklaşmıştı onu ittirdim"böyle saçma bişey olabilirmi ya...resmen salak yerine koyuyo beni.bunları söyledikten sonra "benim böyle bi arkadaşım olamaz"dedim ona.sanki hiç öyle bişey dememişim gibi ertesi gün geldi bana bi çocuğun resmini gösterdi"beni çok beğenmiş görüşmek istiyomuş sence nasıl"dedi."umrumda değilsin"dedim konuyu kapattım.
çok uzatıp sizi sıkmak istemiyorum aslında yaşadığım daha çook muhabbetleri var.benim sorunum kız hiçbişey olmamış gibi hala çok rahat davranıyo.bizim müdür her sabah geldiğinde kızın yanına uğruyo(kız sekreter bizim odaya gelirken ordan geçiliyor) herkes kendi aleminde halinden memnun.şimdi dışarı çıktım baktım bizim müdür yine orda.ben bu kızın rahatlığını gördükçe deli oluyorum.müdürümle halt karıştırdığı için kimseyede bişey diyemiyorum.ben ne yapayımda bu kızdan sinirimi alayım.

iki cins de dediğiniz gibi edepsiz ahlaksız rezil insanlar siz karışmayın üstüne suçlu olursunuz ..milletin nasıl giyinip nasıl yaşadığı ise ne sizi ilgilendirir ne bizi ..

demek ki neymiş insanlar kapalı açık diye ayrıştırılmamalıymış. insan olmak başka bişeymiş.

ayrıca o müdüre hala nasıl iyi adam hayret şaşkınlığıyla bakabiliyorsun bende ona şaşırdım?

Özür dileyeceğiniz yerde kalkmış hala iğrenç laflarınıza devam ediyorsunuz.

Herkes istediği şekilde giyinme hakkına sahiptir. Başını kapatır, kot giyer veya altına da mini etek. Bu sizi hiç ilgilendirmez.
Haksız sayılmazsn.Nıteleme olmamış..Bende şunu diyim çarşşaf giyse konu sahibi tatmın mi olcaktnz ?

Bence muhabbetini kes, alan memnun veren memnun,ikiside koskocaman insan.asla muhatap olma açıkça yaptığının yanlış olduğunu söyle ama karışma bence.

durum şu:

Çok sinir bozucu bir durum fakat elinizden birşey geleceğini düşünmüyorum.o yüzden ilgilenmeyin kendi kendine gelsin konuşsun gitsin.birde kızı anlatırken gereksiz ve yanlış ayrıntıya girmissiniz kimsenin dış görünüşü kişi hakkında bilgi vermez bizi de ilgilendirmez

X