- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek0788
-
kadin evet buldu yagli kapiyi o tamamda... bu adam böyle bir kadini ne yapsin allah askina.... kadin benim tirnagim bile olamaz... huy olarak da esimle ruh ikizi gibiydik bikere anlatmistim.... cevremdeki herkes sasiyor yani kadin kiyaslanamaz bile, kim isterki baska adamdan da gayrimeshur cocugu olan bir kadinla hayat kurmak böyle karin varken, elin cocuguna babalik etmek, kadini o da biliyor o da göruyor..aklim almiyor...yanlis anlasimlasin onun oesinden kosmuyorum, sadece anlayamiyorum...Seninki yağlı kapıymış. Keyfinden yapışmamış kadın buna :)
İşte o kadınla düşüp kalkma akılsızlığını yapmayacaktı . Daha önce de dedim. Kadının neyin peşinde olduğu belli ..
Aile çanak tutunca resmen rahatlamış Adam ya... Bunun olmasını bekler gibi..
zaten boyle kadinlar bas taci olur, senin gibiler paspas..dunya adil olsaydi bu halde olmazdi zaten..kadin evet buldu yagli kapiyi o tamamda... bu adam böyle bir kadini ne yapsin allah askina.... kadin benim tirnagim bile olamaz... huy olarak da esimle ruh ikizi gibiydik bikere anlatmistim.... cevremdeki herkes sasiyor yani kadin kiyaslanamaz bile, kim isterki baska adamdan da gayrimeshur cocugu olan bir kadinla hayat kurmak böyle karin varken, elin cocuguna babalik etmek, kadini o da biliyor o da göruyor..aklim almiyor...yanlis anlasimlasin onun oesinden kosmuyorum, sadece anlayamiyorum...
Güzel yorumun icin cok tsk ederim :)aklimda durmadan bunlar geciyor evet ama plan yapmiyorum, nasil intikam alirim nasil reszil ederim diye, o allahin taktiri bundan sonra artik. Sanirim couk haric obirlerine bisey oldumu sevinecem, ben cok merhametli bir insanim / insandim, ama canimi öyle yaktilar ki, okadar acilar yasadim ki, onlarin gözünden akicak tek bir yasa sevinecem...evet dicem sira sizde ben hayatimi düzeltmisken simdi birde siz tadin bakim caresizlgi mutsuzlugu...kalmaz kalmaz sıkma canını. sen de birilerinin kötülüğünü isteye isteye isteye kafasında planlarla gezen bir tilki olur çıkarsın. her günün her dakikan ve hatta her anın planla programla kinle tuzakla geçiverir... kadının adı çıkabilir hatta o kadınla evlenebilir hatta bu evlilik altında aldatmalar çok çok terbiyesizce ekstra kötü durumlar çıkabilir herkes senin ahının çıktığını anlayabilir üstelik onların rezilliği sürüp devam edebilir. iyi ama sen kazancaksın ki? en sonunda bunları kafaya takmaktan gene kederli olan sen olacaksın. namık kemalin bir sözü var: "canımı verdim de zor kurtuldum şu dünyadan." hayat böyle bişey canını vermeden kurtulamazsın hiçbir dertten. buna rağmen yaşamayı öğrenmek zorundasın/zorundayız. zor ama boşvermelisin...
evet çok zaman geçmemiş acın taze sayılabilir. ama hak etmediğin bişey yüzünden hayatını böyle stres altında geçirme... inşallah tahmin ettiğinden çok daha büyük bir mutluluk karşına çıkacaktır. belki de hayatın çok büyük bir felaketten bile kurtulmuştur. sonsuz mutluluklar senin olsun.... :)
ben kendim icin dua ediyorum zaten hep, allah kalbime huzuru mutlulugu versin diye...yooo kesinlike surunup gelmesini istemiyoru, ha kapima gelip aglayarak özür dilesin, egomu tatmin etsin, ama kesinlikle geri dönusumuz yok...olamazzaten boyle kadinlar bas taci olur, senin gibiler paspas..dunya adil olsaydi bu halde olmazdi zaten..
neysede mantik aramayacaksin boyle seylerde...Allah kimsenin yolunu sasirtmasin..olmaz dedigin seyler olur..olur dediklerin olmaz...Allahtan hayirlisini iste, dua et kalbine ferahlik versin diye dua et..surunup gelmesi icin bile dua etme bana kalirsa..cunku bir daha eskisi gibi olunamaz gibi gozukuyor..yasanilanlar unutulmaz cunku...belki ilerde cok daha iyi biri cikar karsina...
haklisin, vardir bundada bir hayir de..neyseki cocugunuz yokmus..yoksa insan kendini birakip cocuguna uzulur..ben kendim icin dua ediyorum zaten hep, allah kalbime huzuru mutlulugu versin diye...yooo kesinlike surunup gelmesini istemiyoru, ha kapima gelip aglayarak özür dilesin, egomu tatmin etsin, ama kesinlikle geri dönusumuz yok...olamaz
hepiniz kadinsiniz hepiniz benle empati kurabilirsiniz... hazmetmek cok zor...çok sinirlisin kadına ve cocuga soylenıyorsun ama haklısın tabi soylenmekte, senın yuvanın ustune yuva kurmus sonucta. az buz da degıl 7 yıl cıkmıssınız ustune evlılıkte ogrenılen seye bak.
yapabılecegın ne var kı artık anca ah etmek sinirlenmek. kadın zaten yıllarca kapama olarak rahatca yasamıs hayatını surdurmus ustune bebekle de adamı ve aılesıını ele gecırmıs. torun sever aıle de onun yanında olmus.
sabır cek dua et kalbini rahatlat
o diziyi izlemiyorum, annem izliyor ve bana sakin izleme dedi... msallah zaten bu sene bütün dizlerde, gayrimeshur cocuklar, ikinci kadinlar....eşkıyadunyaya hülüdar olmaz dizisindeki gıbı olmus yaşadıgn
o diziyi izlemiyorum, annem izliyor ve bana sakin izleme dedi... msallah zaten bu sene bütün dizlerde, gayrimeshur cocuklar, ikinci kadinlar....
kusura bakmayin türkcem bukadargayrimeşhur değil ama gayrimeşru, meşhur deyince ünlü gibi oluyor.
Sevgi uye beni yanlis anlamayin hatalarimiz karsilikli soyleyelimki duzelsin biri okur oda oyle dusunur falan..sizde ayni sekilde Allah teala ya mekan isnad edilmez Mevla mekandan munazzehtir yukarida denmez
Acını anlıyor ve üzgünüm inan ki ama çok dolamışsın kadının çocuğunu diline...kadin evet buldu yagli kapiyi o tamamda... bu adam böyle bir kadini ne yapsin allah askina.... kadin benim tirnagim bile olamaz... huy olarak da esimle ruh ikizi gibiydik bikere anlatmistim.... cevremdeki herkes sasiyor yani kadin kiyaslanamaz bile, kim isterki baska adamdan da gayrimeshur cocugu olan bir kadinla hayat kurmak böyle karin varken, elin cocuguna babalik etmek, kadini o da biliyor o da göruyor..aklim almiyor...yanlis anlasimlasin onun oesinden kosmuyorum, sadece anlayamiyorum...
Ben olsam cocugu oven gorumceye, 'sen Turkiye haritasini bilir misin? Masallah sizin sulaledeki genislik konya ovasinda yok' derdim ve gulerdim bunlar sulalece manyak diye de eklerdim. Bu kadar manyagi icin uzulme ya toptan kacik o aile. Tam kendilerine layik bir gelin bulmuslar.
Yoo ben onun kesinlikle parasina bakmiyorum, onun ailesi kadar benim ailemde yapti, hem benim bir kadin olarak esimden daha yuksekti gelirimAcını anlıyor ve üzgünüm inan ki ama çok dolamışsın kadının çocuğunu diline...
Ona bakarsan adamın kendi çocuğu da gayrimeşru.. Gayrimeşru çocuk meselesine senin gibi bakmıyor demek ki bu adam. Zaten öyle olsa bu çocuğu da yapmaz.
Hala aynı şeyi söylüyorum. Sen bu adamı tanımamışsın. Ruh eşin falan da değil. Hatta hayat felsefeleriniz çok farklı.
Kadınla kendini kıyaslaman ve kendi üstün özeliklerini ön plana çıkarman, sana sadece anlık rahatlama sağlar. Uzun vadede daha çok yorulursun. Ağır yıpranıyorsun farkında değilsin.
Herkesim ahlakı, ahlak anlayışı kendine..
Ne kadar haklı da olsan artık önüne bak.. Ne palasına ne de o adama değil.
Parasına bakıyorsun demedim aslında.. Palasına diye bişi yazmışım oradan mı çıkardın bilmiyorum da o kadına olacaktı . Ne kadına ne adama gibi.. Akıllı tlf kusura bakma..Yoo ben onun kesinlikle parasina bakmiyorum, onun ailesi kadar benim ailemde yapti, hem benim bir kadin olarak esimden daha yuksekti gelirim
simdileri bana msj atior geceleri uyuyamiorum, uykumda seni görüp agliyorum, uyaniyorum devam agliyorum....sen bunlari hak etmedin...en son ki mesajinda bana bazi kararlari nasil verdim yemin ediyorum bilmiorum dedi...ama mumum günden güne sönuyor dedi...
inanmiorum, ama eger dogruysa gebersin... kusura bkamyim siz yazdikca daha da yazip icimi döküyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?