- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
- Konu Sahibi kelebek0788
öncellikle bu uzun yorumun icin cok tsk ederim... bütün konularda katiliyorum....
hissetme olayina gelince obir konumda da yazmistim.... hayir hissetmedim bir yalanini da yakalamadim...nasil diyeyim beni el üstünde tasidigini zanediyordum... yani ne bilim nedeni olmadan gelen cicekler, basimi vurup kanattigimda bikere gelen bileklik hediyesi belki bunlar vicdan azabindan diyelim...okula giderken daha beni sabah arabayla alip ellinde kahve kahvaltiliklar... madii yönlerini birak, ben master tezimi felan hazirlarken son günlrde gelip maketime yardim edip sabahlamalar, bana destek mesajlari...ailem cevremdekiner bile diyordu bu adam sana bakarken gözleri parliyor... evlendigimizden kisa süre sonra isyerinden arkadasiyla konusuyordu ( is yerindekinler bu pisligi biliordu, cünkü kadin bir zamanlar calistiklari yerde restoranti felan temizlemis) is arkadasiyla ne konusuyorsa , sonra dediki benim ihtyacim olan hersey evimde suan benim gözüme bakarak beni gülümsetiyor.....kavga sevmezdi etmezdik, az etsek bile gel barismadan yatmayalim derdi...
yani demek istedigim, hissetmedim, böyle davraninca nasil göze carpa bilir ki bisey... kendimi etrafimdakinleri cok sorguladim... am yok yok yok
evet kadina biliormus beni en basindan benim iliskim var evlenicem, bu kacamagi kabul edersengir benimle bu yola demis... kadinda kabul etmis...bunu bana kendisi söyledi salak !!!
Ne çıkıyorsa zaten bu tarz aşırı ilgi verenlerden çıkıyor sanki. Yaşadığım 4 ilişkiden ve çevremden gördüğüm hep bu sanki.
Lütfen siz iyi olun. İlahi adalet bu dünyada var mıdır bilmem ama iyi insanların daima kazandığından eminim.