eden bulur mu ? Ilahi adalet birgün yerini gelir mi?

Hayir yazilan herseyi dikkate aliyorum, zaten herkese de cevap yazmaya calisiyorum bu bir tsk bile olsa. Sadece o yazdiginizi okudum okudum ve uzuldum... Kolay degil 7 yillik hayatimdaki insani tanimamisim.

Geçmiş olsun yazınızı okumuştum İlahi Adalete ben de inanıyorum, ama yıllar sonra aynı olay onun da başına gelse bu size bir şey kazandırmıyor.Sabırlı olun ,dua edin ,içinizdeki öfkeyi atmaya çalışıp kendi hayatınıza devam edin,kendinizi önemseyin güçlü olun.

Kimsenin ahi kimsede kalmaz diye düşünüyorum.
Siz afetmek yerine en basinda terketmeliydiniz o adami.

Tsk ederim... Evet bisey getirmez ama yinede icim rahatlar , derim ilahi adalet demeki kötüluklerde bu hayata karsiligini buluyor...

yaptığı yanına kalmayacak merak etme yıllar sonra dahi olsa illaki çekecek kimse yaşattığını yaşamadan ölmez!

birileri günah cikarmak istiyor benden herhalde...... geceleri bana yazmalar felan.... madii olarak borc icindemis ( nasil oluyor anlamadim ), kendi kendime eriyorum, hayattan koptum gibi mesajlar.... samimeyetine inanasim gelmior eger dogru ise ama yavas yavas cekemye basliyor herhalde.... ama bu bana yaptiklarinin yaninda cok azzzzz

Kelebek cim eden bulur emin ol.diğer kadınla kendini asla kıyaslama karşılaştırma.eşine çok öfke li sin.cok ta haklısın bu yaptığının özrü yok neresinden tur san elinde kalır.
taniyamamissin ama unutma ne kadar ince keser sen kes kestiğini nin herzaman iki yüzü vardır.kurban olsun sana o kaybetti inşallah tüm yaşadıklarını unutturacak biri çıkar karşına allah büyük allaha havale et.

Sana tanık olduğum bir olayı anlatayım.birebir aynı değil ama benzer
Çok yakın bir arkadaşım biriyle çıkıyordu evleneceklerdi.arkadaşımın ailesiyle tanıştı arkadaşı olarak benimle tanıştı çok seviyor değer veriyordu.düğün tarihi bile belliydi.
sonra bu adam birden ortadan kayboldu.hiçbir sebep yokken.arkadaşım deliye döndü telefonu kapalıydı günlerce ulaşamadı.başına birsey mi geldi öldü mu diye sonra 118 den ev numarasını buldu aradı telefonu karısı actiüstelik 8 yaşında birde kızı varmış.
karısına herşeyi anlattı.
Eden bulur mu diyorsun ya öyle bir buldu ki.adam en son arkadaşımı evine bıraktıktan sonra çok fazla alkol almış sarhoş kafayla gece bir kızı zorla arabaya bindirmeye çalışmış kız la arbede yaşanmış kızın kaburgaları kırılmış kız şikayetçi ol muş hapisteymis.yani arkadaşım öğrendiğinde o yalancı hapistey di.
arkadaşım günlerce kendine gelemedi umutlarıyla oynadı,kandırdı diye.
zaman herşeyin ilacı su an arkadaşım gayet mutlu evli hayatına devam ediyor.diğer adı kendi pisliginde boğuldu.

arkadasinin eski sevgilisi gerekten cok cauk bulmus belasini....yani bir yandan esinin ahini almis bir yandan masum baska bir kizin...bilmiorum benim obir konumu okudun mu....yasadiklarim tam bir felakat...senin hikayende iki masum var, benim olayimda kadin beni en bastan beri biliyormus, iste kadim tarafindan tehditler baslamis, bizim nisan resimlerimizi gördükten sonra....sonra esim bunuda kandirmis evlenmicem birakacam diye susturmus....ama bu kadin sen nisan resimlerini gördükten iki üc ay sonra hamile kaldi....arkadasin sanlimis evlenmeden önce faktemis(ki evlenemezmis zaten) ama ben bosu bosuna bir evlilik yapmis oldum... evimi kendi ellerimle dizdim, bunlari birak evneliyorsun esinle güzel hayaler kuruyorsun ve tam 4 hafta sonra bütün hersey yalan cikiyor, baska bir kadin baska bir cocuk...bu duygu anlatilamaz....herkes atlat artik diyor olaydan 1 sene gecti ama nasil okadarda kolay degil, heleki kadin durmadan sosyal medyadan psikoloik savas yapiorsa durmadan cocukla ilgili biseyler yüklüyorsa, bu aciyi anlatamam....bakmamaya calisioyorum kendimi sosyal medyadan sildim, cünkü dayanamiyorum....tamda bu dönemlerde artik anne olmayi düsünüyordum düsünüyorduk.....biliyomusunuz, evlenmeden önce kadinin hamile oldugunu biliyor, biz evimizi yerlestirirkene tatli atismalar yapiorsuz hangi odamizi cocuk odasi yapicaz diye... bu nasil bir vicdan nasil bir insanlik anlamadim....
bu adam benim ahimi aldi, ama objektiv ve insancil olmak gerekirse hamile bir kadininda bütün hamilelik döneminde yanliz birakti, hem maddi hem manevi (simdi süper baba o ayri) kadinda onun kadar suclu olsa bile buda bir gercekk....
insallah en kisa zamanda allah ona benim yasadigima acilara es degerde acilar gösterir....

Canım bak bence edin onla gönül eğlendirmek istemiş sonra arada sıkışmış ne sana ne ona arada kalmis.eşinin huyunu en iyi sen bilirsin ama su an muyluvdefildir.fotoğraflar gerçeği yansıtma z o kadın sen gör diye koyuyor.seni seni bile bile ikinci kadın olmayı kendine yakistirmis bedenine saygısı yok nişanlı adamdan hamile kaliyr
Buda ise yaramayan ça seni rahatsız ediyor ediyo.emin ol o kız büyüyünce anne çok gurursizmussun babasi ada umarım senin tivi bir adam çıkmaz karşıma diyecek.

bana gecnlerde geceleri gözüne uyku girmedigin yazmis sen beni yasattin ben is ekendi kendimi öldürdüm.... hergün mumunun biraz daha söndügünü günden güne öldügünü yazmis bana...nekadar dogru bilemiyorum....inanayim mi onuda bilmiyorum...ailesiyle kopuk yasiyorumus yani ailesinin yanidna kaliyor ediyor ama kimseyle bir laf konusmuyormus....kizini görmeye gidiyor cogu zamanini da alman arkadaslariyla icmeye gitmekle harciyormus..... benim esim alkol kullanmazdi, hata evimize icki girsin bile istemezdi....gecenlerde noter terminininde gördüm onu, göbek cikmis cok kilo almis, sakalar uzamis, üstü basi perisan....ama ben sadece vicdan azabi cekmesini istemiyorum!
kadin aieye girmis, yani dediklerine göre cocuk icin katlaniyorlamis kadinla görüsüyorlarmis.... ama kadinin bile bile damarima basmak istemesi belli aslinda... yoksa ayrilmisim adamdan al tepe tepe kullan, aileye de girmissin...ama onun acisindan da yolunda gitmeyen birseyler var...
esimina aileside perisan mi torpalranmaya calisiorlarmis, ogullarini evlendirdiler hic bir masrafdan kacinmadilar hooooppp evlilik disi bir torun, alman bir kadin, ayriyeten bir bonus torun daha ( kadinin baska adamdan da 6 yasinda evlilik disi bir kizi var) ve yikilan bir evlilil...

hakkini helal et yaa, icimi döktüm yine

Canım ben yapılanların hiç bir zaman yanlarına kar kalacağını sanmıyorum.Eger sen gercekten masum ve günahsızsan elbet bigün bir yerden cıkacak..çevremde ailemde o kadar cok olaylar oldu cok seylere şahit oldum.belki yanliş bi laf ama allahın parmağı yok işte öyle adamın gözüne sokar dedim.Allahın adaleti elbet birgün tecelli edecek.sen sabret hayatına düzen ver ve sadece bekle.Benim sabrettiğim cok insan var sabırla onlara olacak olanları bekliyorum...

Canım ne demek helal olsun.adam mutlu değil nasıl olsun maddi manevi kendini bitirmiş.şimdi çevresi demezdi niye ayrildin? Ben karımı aldattı m gayrimeşru çocuğum var demek kolay mi.demez ler mi nasıl insansın şeref yoksun sun diye.
hayatı ni toparlaması çok zor o kız bile büyüyünce hesap soracak.
eè gonderdin adamı niye kızıyla aynı evde değil kadın taşıyıcı anne gibi aile değiller.sana yazıyor çünkü vildan azabı çekiyor.ona benim hayatım gayet iyi evlenecek yakında de içi yanar sene gor

İçin ancak sen mutlu olduğunda soğur. Bunu da bilecekler mutlaka duyacaklardır. Hayatları alt ust olmuş bir omur yaşayacakları bir yük omuzlarında. Kendisi ile sırf çocuk için evlenecek, karaktersiz bir adam, yine aynı karaktersizligi ile ön plana çıkmış 2 evlilik dışı çocuğu olmus, zorla evlenmek zorunda kaldığı bir kadın. Her şartta eğreti duracaklar. Yani dusunsene sen atlattıktan sonra ki hayatın için bir şansın var. Onlarda bu yok baştan batmışlar çamura.
Hele bir de sen gerçekten mutlu olursan o kadinla, eski eşinin ne hissedeceklerini dusun. Hayatına düzgün bir girse, sevsen mutlu olsan, sana sadık bir erkekle hayatını birleştirsen. Bir omur seni kiskanacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…