- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi kelebek0788
Sevgililik ve nişanlılık döneminiz ne kadar oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 5 bucuk sene birlikteydik bir sene nisanli kaldik sonra evlendik. Sevgili nisanliyken bana orenses gibi hissetirdi kendimi... Hicbirzaman sevgisini sefkatini ilgisini eksik etmediSevgililik ve nişanlılık döneminiz ne kadar oldu
Biz 5 bucuk sene birlikteydik bir sene nisanli kaldik sonra evlendik. Sevgili nisanliyken bana orenses gibi hissetirdi kendimi... Hicbirzaman sevgisini sefkatini ilgisini eksik etmedi
Cok guzel analiz etmissiniz. Haklisiniz bencil. Ama duydum ki hasta olunca felan kizini gormeye gidiyormus yani sanki babaligi iyi gidiyor. Cocugum olamdigi icin bilemiyoum ama bildigin cocuk buyudukce sorumlulugu artiyordur.O evlenmeyecek.sen evlenip mutlu olunca onla yarım kalanları başkasıyla tamam aldığın için kahr olacak.
Esin her haliyle bencil biri ondan eş te bana da olmaz sorumsuz biri neresinden tür san el in de kalır.
alman kadına saygı da sevgisi de yok açık net olsaydı o hamileyken evlenip maldivlerde tatil yapamazdı.
sen meslek sahibi güçlü bir kadınsın ve masum sun allah öyle birini çıkarsın ki karşına tüm bu cehennemi cennete çevirin.
senin mutluluğunu o pislik uzaktan izleyecek.
Ailem cok sabirli karsiladi, ilk once kararimi duymak istediker her kararimda arkamda olduklarini belirtiler. Ama icleringitti onlarda cok buyuk uzuntu yasadi. Oglan kardesimi zor tuttular, tek kizim tek kiz torun ilk torun vs. Herkes ustume titrer. Annem sadece sukretti bukadat cabuk kurtulmama cocuk da olmadan ortaya cikmasina felanCanım ailenin tepkisi ne oldu hesap sormadilarmi.bizim ailede olsa ağzını burnunu dagitirlardi
Hiç birşey dışardan göründüğü gibi değildir . Fotoğraf kareleri gerçeği yansıtmaz . Kendinize kural koyun ve bakmayın. Okadar iyi Anlıyorum ki . Bende çok ağır Sınavdan geçtim evliliğim ve sonrasında . Canım çok yandı . Aylardır asla ve asla sosyal medyadan bakmıyorum . Gün gelecek herkes ettiğini çekecek . Ve sen hiç umrunda olmayan bir anda duyacaksın . Sadece ve sadece Allah'a dayan ve ona havale et .Cok guzel analiz etmissiniz. Haklisiniz bencil. Ama duydum ki hasta olunca felan kizini gormeye gidiyormus yani sanki babaligi iyi gidiyor. Cocugum olamdigi icin bilemiyoum ama bildigin cocuk buyudukce sorumlulugu artiyordur.
Insallah ben mutlu olunca mutsuz olur simdi ellesitiren olur ozaman seni ilgilendirmmemesi lazim, ama iste kendisi hic bir sekilde mutlulugu hak etmedi.
Okadar guzel yorum yapiyorsunuz ki icimi ferahlattiniz, ve bunun egomu oksamakla felan da alakasi yok... Guzel dilekleriniz icinde tsk ederim. Bursa okadar farkli ve en onemlisi acimasiz yorum yapan var ki,benim ilk konumda biri hata o kadin esini daha cok sevmis diye acimasiz bir yorum yapmisti... Tekrar cok tsk ederim...
Yazdigin her kelimeye katiiyorum. Dusunuyorumda bukadar bencil olan bir adam, hep kendini dusunmus bir adam illerde ben mutlu oldumu gercekten mutsuz olur, cunku hep kendi hayati ile kiyaslayacak.Senin mutluluğun eşine zulüm gelecek hele gerçekten sev, sevil seni kendi elleriyle baskasina verdigine, senle yasamasi gereken seyleri senin baskasiyla yasamana, kendi berbat hayatinda ortada ondan bundn hamile kalan bir kadina eslik yaparken senin duzgun giden bir evliligin oldugunda rahata mi erecek saniyorsun? Evlenip evlenmeyecegini bilemem ama kendini dusun ve acil durum frenini uygulamaya sok.
Senin onlar icin kaybedecegin her gun her saat kendine yapacagin buyuk bir kotuluk oluyor. Onlar kimki hayatini bu hale getirebilsinler. Karaktersizler bir olmus, birbirini bulmus sen bu adamsi ile uzun yillar evli kalsan bile cikardi mutlaka bir suru falsosu. Bildigin karakter yoksunu biri. Bugun o kadinin cocugu dusse yarin baska kadindan duyardin bir sey.. Taniyamamissin ama Allah'in sevdigi kulusun. Dusunsene senin de cocugun olsa o karaktersizle bir omur gorusmek zorunda kalsaydin? Bir o kadindan olan cocuguna bir senin cocuguna babalik yapmaya calisirken arada kimbilir hangi kadinin gunahina girecekti? Simdi kendi gibi karakter yoksunu bir kadin ceksin onun derdini.
Uzme kendini, yasadiklarin zor seyler ama hicbir zaman mutlu olmayacaksin demek degil. O kadinda sana nispet yapiyor ya kim ne yapsin o yolun yolcusunu, nisanli adamla birlikte olup hamile kaliyor, belki bilerek hamile kaldi kendine baglamak icin.. Suratina tukuraen yarabbim cok sukur der bu tiplrler. Bu kadin ne ki attigi hava ne olsun. Insan ancak acir buna. Bi ondan bi bundan cocuk yapiyor midesiz.
Siz neler yasadiniz eger anlatamak istemezseniz anlarim. Nasil ve nekadar surede atltiniz ? Bencede yansitmiyor, eger kadin mutlu olsa zaten bukadar gozume sokmaya calismaz. Adamdan ayrilmis kabul edildi ayleye cocuk sayesinde. Yani birseyi hazmedemiyor ama ne.Hiç birşey dışardan göründüğü gibi değildir . Fotoğraf kareleri gerçeği yansıtmaz . Kendinize kural koyun ve bakmayın. Okadar iyi Anlıyorum ki . Bende çok ağır Sınavdan geçtim evliliğim ve sonrasında . Canım çok yandı . Aylardır asla ve asla sosyal medyadan bakmıyorum . Gün gelecek herkes ettiğini çekecek . Ve sen hiç umrunda olmayan bir anda duyacaksın . Sadece ve sadece Allah'a dayan ve ona havale et .
Ayip ettiniz butun gelismeleri burdan yazicam. Kendim icin sadece mutluluk diliyorum, dediin gibi benim vocdanim rahat. Bu kadin hamileyken bile esime dedim istersen bir ara sor maddi olarak biseye ihtiyaci var mi. Ben bukadar inca dusundum, kendim yerle bir olmusken. Az oncede soyledim sen de obir arkadas ve baskalari okadar guzel yorumlar atmis ki, bugun isden eve giderkene arabada hep icime icime agladim, yasadiklarim aklima geldikce, eve geldim bu yazdiklariniz bana okadar iyi geldi ki.Kelebek cim herşeyi unutup mutlu olduğunda bizi de bilgilendirmeyi unutma
geçecek arkadaşım ama o adamda hep bir ah olarak kalacaksın önüne bak senin vicdanın rahat keşke lerin yok kurban olsunlar sana
onları düşünerek gecirdigin her dakika ziyan kim ki onlar insan bile olamamış insan bozuntulari
Hazmedemedemedigi ne miadam onu sevmiyor değer vermiyor adamı elinde tutmak için çocuğu kullanıyor adam onu kale bile almamış düğün dernek evlenmiş ahtapot gibi her yere kolunu uzatmış adamı geri almak için kadınlık gururunu ayak altına almış.bide sen adamı kapıya koymuş sun gayet dik bir şekilde aranızdaki farkı hazmedemiyor.adamın seni seçmesini hazmedemiyor,çocuğunu oyuncak etmiş onu hazmedemiyor ve sen bilmediğin ne tartışmalar dönüyor kim bilir mutlularmi sanıyorsun kendi aciz ligini hazmedemiyor acınacak halde oda farkında karşıt savunmayla ben mutluyum bakinnnn gösterildiğinde onu tanıyor olsaydım yaw hee he derdimSiz neler yasadiniz eger anlatamak istemezseniz anlarim. Nasil ve nekadar surede atltiniz ? Bencede yansitmiyor, eger kadin mutlu olsa zaten bukadar gozume sokmaya calismaz. Adamdan ayrilmis kabul edildi ayleye cocuk sayesinde. Yani birseyi hazmedemiyor ama ne.
tsk ederim benimde sana.. :) nasil anlamadim ona mi kizginligimi mail atayim ?Burda hepimizbbayanizbseni en iyi biz anlarız.kendini iyi hisedeceksen bursa bize anlattigin gibi eşine olan kızgınlığını ma.il at sonrada hayatından def et.için sogur belki.
Mutluluk haberini alırsam çok mutlu olacağım sana gerçekten kanım kaynadı
dügün dernek dedin de, aklima geldi kadina düsün tarihinin ocak sonu degilde mart sonu oldugunu söylemis, merak etme ben iptal edicem demis dügünü.... dügün günü kadini aramis demiski, hersey bitti ben bugün evleniyorum.... yakin arkdadasimda olayi ögrendikten sonra bana inanamiyorum o tam oscarlik mis dedi, dügünde nasil oynadi nasil mutluydu dedi...düsünsece arkanda bir hamile kadin, kadin canli bomba gibi patlayabilir, ama sen bütü rahatlikla dügünde döktür sonra ertesi ssabah madivlere uc balayina....bu kadin biz evlendikten sonra, bizim apartmana gelmis gecenein 11 de komsularimin kapisini calmis anlatmis olaylari..okadar utandim ki hepside okadar nezih insanlar, mimar doktor hepside... komsum bana dedi ki gecenin 11 de hamile bir kadin, psikopat mi dir nedir diye düsünmedim degil....sonra ben bunu duydugumda komusdan aylar sonra ozaman esimle ayriydik aradim onu dedim böyle böyle ayni sekilde kayinbabamida.... ikiside kadina bagirmis diye duydum, hesabini sormus....Hazmedemedemedigi ne miadam onu sevmiyor değer vermiyor adamı elinde tutmak için çocuğu kullanıyor adam onu kale bile almamış düğün dernek evlenmiş ahtapot gibi her yere kolunu uzatmış adamı geri almak için kadınlık gururunu ayak altına almış.bide sen adamı kapıya koymuş sun gayet dik bir şekilde aranızdaki farkı hazmedemiyor.adamın seni seçmesini hazmedemiyor,çocuğunu oyuncak etmiş onu hazmedemiyor ve sen bilmediğin ne tartışmalar dönüyor kim bilir mutlularmi sanıyorsun kendi aciz ligini hazmedemiyor acınacak halde oda farkında karşıt savunmayla ben mutluyum bakinnnn gösterildiğinde onu tanıyor olsaydım yaw hee he derdim