• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eden bulur mu ? Ilahi adalet birgün yerini gelir mi?

Hayatımdaki herşey harika gerek sizleri hayatımın geridonusum kutusuna atıp bahar temizliği yaptığımdan beri yeniden doğdum yaz bir daha yazarsa beni unutmuş sallamiyor yoksa birini var diye şüphe içini kemirsin.
Beni unutamıyor sanıyor yazmissin ama uyanır utanmaz mesaj yazan kendisi unutamayan ortada;)

Hayatımdaki herşey harika gerek sizleri hayatımın geridonusum kutusuna atıp bahar temizliği yaptığımdan beri yeniden doğdum yaz bir daha yazarsa beni unutmuş sallamiyor yoksa birini var diye şüphe içini kemirsin.
Beni unutamıyor sanıyor yazmissin ama uyanır utanmaz mesaj yazan kendisi unutamayan ortada:KK66:
Artik beni merak etmene gerek yok, hayatimda verdigim yeni kararlar ve attim yeni adimlarla dahada iyi olacam yazayim mi ? Evet haklisin, hala dusunuyor beni

veee ex- esten sabah gelen: "Günydin nasilsin? Cok kötü rüya gördüm, hatirlamiyorum ne oldugunu. Ama yinede sormak istedim nasil oldugunu? " mesaji... :KK70: :KK70:

insallah gercekten korkulu rüyalar görüyordur, sadece yazmak icin söylememistir :KK62:

Diğer çikolata vs .yollayan arkadaşınızın gönderdiği birşeyin resmini çekip mesaj olarak yollayın . Anlasın nasıl olduğunuzu :KK70:

Degersiz onemsiz hayatindan cikartilmis hissetmistir..
bir uygulama var anlatmistim ya birinin nezaman whatsappe girdigini nekadar online kaldigini felan görebilyiorsun. bende bu uygulama var ama öglenleri kapatiyor, aksam 12 den sonra aciyorum. bu gece sabah 4.30 a kadar uyumamis, sabah 8 de kalkmasi gereken adam. insallah vicdani ile bogusuyordur !

Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
Eden bulur diye bir şey olsaydı, cennet-cehennem inancı olmazdı değil mi? O zaman eğer bir ceza/ödül sistemi olsaydı, bu bu dünyada olurdu diğer dünyada değil. Yani sen onun ne kadar kötü olmasını istersen iste, evet olabilir ama olmayabilir de, hayatının sonuna kadar mutlu mesut yaşayabilir yaniiiii sen önüne bak unut gitsin eskiyi....
Bu arada benim dini inancım yok, cennet-cehenneme inanmam; inananların bakış açısına göre yazdım. Eğer inanıyorsan üst paragraftaki gibi düşün yani...

Back