eden bulur mu ? Ilahi adalet birgün yerini gelir mi?

Hakk'ın değirmeni ağır döner ama ince öğütür.

Biraz zaman alabilir çıkması ama mutlaka çıkar.Bu Dünya'da çıktı diye hesap kapanmıyor maalesef.Birde orda çekecek.
İki Dünya'sını da mahvetti diyoruz onlara.

Hiç çıkmadı diyenler emin olun daha zamanı gelmemiş demektir.

Tabiki emin ol vardır bir hayır. Şimdi eşimin sevgisiyle onu kıyaslayamam bile. Allah karşına çok daha iyisi ve hayırlısını çıkarsın. Geçmez sanıyorsundur şimdi ama emin ol geçiyor

Öbür konunuzu okumadım.Bende almanyadayım benim bir tanıdığımda 1 yıl beklemek zorunda kaldı.Neyseki boşanıyorsunuz..size bile bile bunu yapan (öncesinde de aldatıyormuş zaten) adamdan kurtuluyorsunuz.adalet er ya da geç yerini bulur.kötü karmaya güvenin..

İşte ben de bunu kastediyorum... sana yapılanın cezasını masum biri çektiği zaman insan beddua ettiğine de pişman oluyor... ben bana yapılanların bedelinin bu kadar ağır olmasını istemezdim, şimdi de sanki ben affetmediğim için bu bela hala başlarında diye düşünüyorum ama ne kadar dilim affetse de gönlüm soğumuyor... Sen de en azından dua ederken "Allahım sen onların günahının bedelini günahsızlardan çıkarma diye dua et" olur mu..

biz masumlara bisey olmasin diye dua edelim, onlar masumlarin canini yakip hayatlariyla oynasinlar

Gerizekalıya bak, yüzsüzlükte son nokta!! Kaçırırım seni... oldu...tüm mutluluğa, güvene, sevgiye dair umutlarımı, hayallerimi sana endeksledim ben...gelir kaçır beni, hep bu anı bekledim diyeceksin.
Yani. Bir de diyorum ki ben nişanlımı çok seviyorum seninle gelemem dedim her halinle kabulümsün dedi. Benim hislerimin hiç bir önemi yok sanki. İnanamadı galiba ondan başkasını sevebileceğime. Çok aradı çok uğraştı en son hattımı değiştirdim. Şimdi iyiki olmamış diyorum. Yoksa eşimi tanıyamazdım

Başına illa kötü şeyler geliyor ama canı yanan insan hep kendinden dolayı olduğunu sanıp seviniyor.Hangimizin başına kötü bişi gelmedi ki,ahını aldıklarımız ne bayram etmiştir :)
Onun yaşadığı kötü olaylardan kendine pay çıkarıp sevinme demek istiyorum çünkü o seni hiç düşünüp de kesin o yüzdendir demiyor.Olayın vicdan azabını yaşıyorsa der,yaşamıyorsa ruhu bile duymaz.

[Q"suna2222, post: 45551628, member: 658947"]İlahi adalet var Çünkü Allah var.[/QUOTE]

Oteki tarafın adaleti vardır. Ama burda yok olsaydı her şeyden önce bu kadar çocuk olmezdi anneler bukadar aglamazdi

Beni aldatan kişiye ah ettim gayet mutlu mesut yaşıyor hayatını görmedim kaç sene geçti aradan sadece unuttum içimde az bir uhde kaldı. Keşke görsem o bana yaşattığı acıyı onun yaşamasını.

Eden yaptigi ile kalmaz merak etme cnm sen ah etmesen bile Rabbim yanina birakmaz..

Oturup onun başına birşey gelmesini beklerseniz yanlış yaparsınız . Yapacağınız tek şey Allah'a havale etmek ve yolunuza devam etmek . Zulmeden er yada geç cezasını çeker . Zamanını biz bilemeyiz .

Sosyal medyadan takip etmeyi bırakın . Ben öyle yaptım . Asla ve asla bakmıyorum . Ortak hiç kimseyle görüşmüyorum . Size acı vercek Herşeyden uzaklaşmadıkça kendinize gelemezsiniz. Görümce ile ortak arkadaşla ondan size laf getirecek herkesle iletişiminizi kesin . Takip ettikçe aklınızdan atamazsınız acınız sürekli tazelenir .

ınsan ah edıyor ama hıc kötü seyler yaşamayada bilir bilinmıyor ki, ah ederek hırs yaparak gecırmeyın hayatınızı ama işte elde degıldır demı düşünmesı bıle zor içim yandı okurken, yasıycagınız varmıs her şey ınsanlar için işte. benim de basıma türlü garıp kötü olaylar geldi kimin gelmedi ki zaten kimse benım basıma gelmez demesin bellı olmuyor kimin ne yasıycagı şu hayatta.

Diger konunuzu gormustum ama banli oldugum icin yorum yapamamistim.
Cok kotu bi durum, Allah kimsenin basina vermesin.
Duruma bakarsak gozlerinin onunde aci cektigini gormek en buyuk hakkin senin. Canini cok kotu yakti zamaninda.
Ama bi soyle dusun: ahirette bedelini odemiyceksen diger tarafta oduyceksin elbet, ve emin olki diger tarafta bedeller misli bi sekildedir. Ya bu dunyada yada obur dunyada, goruceksin. Sakin beddua etme sen yinede. Bu bi kapkac cinin senin cantani calmasinin ardindan; basina vurup kafasini kirmaya benzer. Hapislere dusersin herseye ragmen. Hakliyken haksiz yere dusme beddua ederek. Allaha havale et.

E bu dünyada çıkmasa öteki dünyada çıkar.Yani yapılanların karşılıksız kalması imkansız sonucta.Hatta siz bunu istemeseniz dahi olacak olan bu.Düşünmenize bile gerek yok yani.Allah yukarda :) ''iyiki.''

Ben de seneler önce eski nişanlım tarafından çok zor bir zamanımda terk edildiğime dair konu açmıştım. 5 sene oldu o adamı içimde hiç affedemedim. Geçenlerde seneler sonunda onun hayatını öğrendim. Mesleğinde çok yükselmiş, çok iyi konuma gelmiş, evlenmiş,çocuklanmış. Ben hala ellerim cepte yalnız.. Bilmiyorum belki bir anlık böyle düşünüyorum ama adalet yok sanırım bu dünyada.

Bir haksizliga ugradiysaniz helalik sart siz sormasanizda Allah teala sorar el Adl Allahteala adildir burada suphe yok iciniz rahat olsun mutsuz olsun vs kendinizi doldurmayin oldu bitti 7 ay büyü k bir zaman hazmedememis olabilrsiniz ama olan oldu Allah tealaya havale edin sikayetim ancak sana diyin konuyu kapatin..sabredin uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…