- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi kelebek0788
adalet er geç gelir ya bu dünyada ya öbür dünyada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu neyki, daha can alicisi, ayrildiktan bir ay sonra gelen itiraf bana... hamile oldugun biliormus evlenmeden...ne umdun niye evlendin beniml sordugumda, seni sevdim, cocugun düsmesini bekledim umdum dedi...böyle bir insan iyi bir baba olabilir mi ?Bu arada çocuğa asla babalık yapmayacağım demesi de kötü ki, çocuğun suçu ne?
Yatarken iyi miydi?
Zaten vicdanlı bir adam olsa bunları demez basta
neye sahit oldunuz sorabilirmiyim eger özel degilse?Ben gördüm ilahi kudreti nasıl tecelli ettiğini adalet var er geç buluyor
İşte olamaz. Çocuğu yapıyor sonra düşmesini bekliyor. Bir de öyle keyfine düşkün ki korunma zahmetine bile girmiyor.bu neyki, daha can alicisi, ayrildiktan bir ay sonra gelen itiraf bana... hamile oldugun biliormus evlenmeden...ne umdun niye evlendin beniml sordugumda, seni sevdim, cocugun düsmesini bekledim umdum dedi...böyle bir insan iyi bir baba olabilir mi ?
kadin sözde korunuyormus, bunu kadin bana dedi ona sordugumda daha dogrusu ima ettigide bilerek yaptin sen bu cocugu diye... korunuyormus hanimefendi korundugu halde olmus...gelde inan zeki seviyesi düsük insan !İşte olamaz. Çocuğu yapıyor sonra düşmesini bekliyor. Bir de öyle keyfine düşkün ki korunma zahmetine bile girmiyor.
Sana hastalık bile bulaşabilirdi bundan. Ucuz yırtmışsın
cok sevindim sizin adiniza ...allah mutlulugunuzu daim etsin...insallah benide en kisa zamanda bulur multluk... sanirim en kolay ozaman atlatabilecem...19 yasında evlendım
22 yasında anne oldum (tüp bebek) ve eskı esım asık oldugu kadın ıcın bızı terk ettı.
kısa sure sonra aşk evliliği yaptım , hala evliyim ve eski eşimin durumunu bilmiyorum ve hiç ama hiç ilgilenmiyorum
Yakında kurtaj oldum duyan dıyorkı sen onceden kaderı cok zorladın tup bebek ya oglum , sankı aldatanın aldattıgını fark etmemem aldatmaktan daha kötü bişeymiş gibicok sevindim sizin adiniza ...allah mutlulugunuzu daim etsin...insallah benide en kisa zamanda bulur multluk... sanirim en kolay ozaman atlatabilecem...
cok tuaf bukadar hayal kirikligina ragmen, yinede birine tekrar güvenmek istiyorum.. tekrar sevmek istiyorum... cünkü güveni de güvenmemeyide yasadim kisacik evliligmde... ve insanlara güvenmek cok daha güzel, karsinidazki sizi aldatmis olsa bile bu onun S.erefsizligi oluyor...
ahin baya tutuyormus ozamanCanım gorumcem bana çok çektirdi sürekli benimle kavga etmeye çalışırdı bende Allaha havale ettim hep yeni aldığı araba aldı hep hava attip durdu bir hafta kullanmak nasip oldu kaza yaptılar araba paramparça oldu kendilerine şükür çok bise olmadı olmadı ama arabası paramparça gitti yıllarca biriktirdiği parası eltimde benle dalga geçiyordu esimle kavga ettiğimiz dönem şimdi kocasıyla hergun birbirini yiyorlar gorumcem de aynıydı şimdi kocası misafirlerinin yanında bile hakaret ediyor kaynanası da öyle eden çekiyor çok şükür ahım kalmadı esimde öyle hergun müdüründen azar ısıtıp eve geliyor çok çektirdi ler bana
Yeni doğmuş bebegimle kapıya attı eşim beni gecenin üçünde gorumcelerimin doldurmasıyla 4 ay annenin evinde kaldım hergun ağladım kaynanamla bir keere bile aramadi neler ettiler canım bana şimdide birbirleriyle konuşmuyorlar eşim kıymetimi anladı ama kirildim birkereahin baya tutuyormus ozaman
sende cok agir seyler yasamissin üzüldüm...oglunu evden attktan sonra benide de aramadi kayinvalidem hic...tam tersi birde kadinla görüsüyor yazisiormus.... bunlar bir torun icin yapilir mi yaaYeni doğmuş bebegimle kapıya attı eşim beni gecenin üçünde gorumcelerimin doldurmasıyla 4 ay annenin evinde kaldım hergun ağladım kaynanamla bir keere bile aramadi neler ettiler canım bana şimdide birbirleriyle konuşmuyorlar eşim kıymetimi anladı ama kirildim birkere
kimsede cikmiyor ki karsima, yoksa bende yeniden birini tanimak istiyorum, cünkü anne olma hayalim hala varBen ilahi adalete inanmıyorum .
Bence mutlu olmaya çalışın başkalarını taniyin.
Henüz 7 ay olmuş kendine zaman tani . Herşey düzelecek yeterki iste ve olumlu düşün.kimsede cikmiyor ki karsima, yoksa bende yeniden birini tanimak istiyorum, cünkü anne olma hayalim hala var
insan unutamiyor iste bikere kirildimi....gecenlerde kendisini rüyamda gördüm bana gülümsüyordu, ama o inci disleri cürümüs egrilmisti....kizi oldu ona sormustum hic mi korkmayacan ya allah karsina babasi gibi birisini cikarirsa diye...kizina sanirim üzülürüm, ama kendisine zanetmiyorum....Benim öz kuzenlerim de bana bir zamanlar çok büyük kötülükler yapmıştı. O zaman çok dua etmiştim Allahım lütfen cezalarını bu dünyada çeksinler yoksa ahirette bunun altından kalkamazlar demiştim. Sonra başlarına öyle kötü bir olay geldi ki acaba benim bedduam yüzünden mi oldu bilmiyorum ama ben de en az onlar kadar üzülüyorum yaşadıkları şey yüzünden... Şimdi onları affetmeye çalışıyorum, bu bela başlarından gitsin istiyorum ama malesef o zamanlar yapılanları da bir türlü unutamıyorum senin eski eşinle aranda böyle bir bağ yok, belki de oh olsun dersin bilmiyorum..