• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eden bulur mu ? Ilahi adalet birgün yerini gelir mi?

Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?

Hala evli kalarak neyi bekliyorsunuz? Adama öfkenizden önce onurunuzu gururunuzu kurtarın..gerisini Allah a bırakın

yazdiklarinizda cok haklisiniz, cok güzel bir yorum...öldü dedim kendi icimde, ama buda pek ise yaramadi.... belki hala bosamadilar bunun etkiside olabilir, bilinc altinda hala evli oldugumu biliyorum, ve onun yasadigini, kadinin evine girip ciktigini....evet bende diyorum pislik layini bulmus,ama yinede gururuma dokaniyor....
birde kadin durmadan resimler yüklüyor bebegi ile, mutlu gülerek...
ayrildigimizdan bir ay sonra disarida benden 5 yas kücük görumcemi gördüm... konusmutuk...sonra bana dedi, aysel kusura bakma canim, cocugun etrafinda olunca insan herseyi unutup büyüleniyor....kendimi begenmis gibi olmasin ama bebek ayni benim bebekligim dedi...yengesine, en önemlisi, cani yanmis bir kadina, abisinin nisanliyken yaptigi cocugu övdü... bu insanca mi ?

böyle seyleri birtrüli aklimdan atamiyorum....
Keşke çevreni değiştirebilsen ve şunları takibi bıraksan.
İnadına mutlu ol, inadına yaşa...gezmeleri, tozmaları sosyal medyadan paylaşan sen ol. O kadın elde edilmiş, sen elden kaçırılansın. Üstelik evlilik nedir anlamadan 2 çocuk sahibi olmuş bir adam var.
Emin ol mutlu olarak en çok canını acıtırsın bu adamın.
Beyinsiz görümceye de yerinde cevabını verecektin; yaşadığımı yaşarsan anlarsın diyecektin.
Bırak pisliklerinde boğulsunlar. Ama netice onlar mutsuzluktan ölse bile bunun seni hayatına elle tutulur bir katkısı olmaz. Sen şu gününün, gençliğinin kıymetini bil.

Hala evli kalarak neyi bekliyorsunuz? Adama öfkenizden önce onurunuzu gururunuzu kurtarın..gerisini Allah a bırakın
almanyada yasiyorum... dava coktandir mahkemede , ama buranin kanuna göre 1 yil ayri yasamak gerekiyor...ayrilik yilli olarak geciyor burda... benimde temmuza kadar bir sürem kaldi...yani coktan ayrildik, sadece devlet nikahimiz var daha ... bunu obir konumda dile getirmistim...

Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
Benim evlilik hayalleri kurduğum uğruna herkesi karşıma aldığım sevgilim beni aldattı sonra da aldattığı kadınla evlendi. Ben de senin gibiydim. Hem cezasını bulsun hem kapıma gelsin istiyordum. Çok acı çektim. Öncelikle şunu söyleyeyim ben acı çekerken olmadı geri dönüşü. Ben çoktan başka birine aşık olduğumda oldu. Yani şimdiki eşim nişanlımdı. O da karısından boşanmış tıpış tıpış geri döndü. Ahın tuttu dedi. Nişanlı olman umurumda değil istersen kaçırırım seni dedi. O da aldatıldı mı bilemem ama sonuçta yuvası da yıkıldı. Kimsenin gözyaşları üzerine mutluluk kurulmaz emin ol

Keşke çevreni değiştirebilsen ve şunları takibi bıraksan.
İnadına mutlu ol, inadına yaşa...gezmeleri, tozmaları sosyal medyadan paylaşan sen ol. O kadın elde edilmiş, sen elden kaçırılansın. Üstelik evlilik nedir anlamadan 2 çocuk sahibi olmuş bir adam var.
Emin ol mutlu olarak en çok canını acıtırsın bu adamın.
Beyinsiz görümceye de yerinde cevabını verecektin; yaşadığımı yaşarsan anlarsın diyecektin.
Bırak pisliklerinde boğulsunlar. Ama netice onlar mutsuzluktan ölse bile bunun seni hayatına elle tutulur bir katkısı olmaz. Sen şu gününün, gençliğinin kıymetini bil.
takibi yavas yavas biraktigimi söyleyebilirim...yani stalklama azaldi...sosyal medya paylasimi yapiyorum, ama önemli olan benim icimi degistirmem...yok obir cocuk onun degil, ama eger bonustan bir kizi daha oldu( baska adamin) cocugu bunu demek istiyorsniz evet haklisiniz...cunku obir cocugun babasi yanlis duymadiysam belli degil...ve benim"simdilik" esime türkce baba diyormus.....

o an sok oldum bisey diyememistim, zaten dolasan hortlak gibiydim...ama kadinla görüstügümü yüzlestigimi belirtmistim.... bana ozaman cocugunnun türk kültürüyle büyütmek istedigni söylemisti...sonra ise bana : "biliyorum sizin adetlerinizi bir türk olarak dul yasamak senin icin zor olacak ama, sen basarirsin" demisti....o an nasil cevapladim bilmiorum ama ben de " sen bence beni düsünmeyi birak kendi nikahsiz pevli adamdan peydahladigin cocugu ve kendini düsün.... ben ayaklarimin uzerinde duran iki uni bitirmis bayanim dedim, ama seni magdem bizim kulturu biliorsun, sana hangi gözle bakacaklar bunu düsün dedim...neyapsaniz hicbisey bu gercegi silemiyecek dedim...

almanlar icin cunku normal evlilik disi cocuk yapmak felan

Benim evlilik hayalleri kurduğum uğruna herkesi karşıma aldığım sevgilim beni aldattı sonra da aldattığı kadınla evlendi. Ben de senin gibiydim. Hem cezasını bulsun hem kapıma gelsin istiyordum. Çok acı çektim. Öncelikle şunu söyleyeyim ben acı çekerken olmadı geri dönüşü. Ben çoktan başka birine aşık olduğumda oldu. Yani şimdiki eşim nişanlımdı. O da karısından boşanmış tıpış tıpış geri döndü. Ahın tuttu dedi. Nişanlı olman umurumda değil istersen kaçırırım seni dedi. O da aldatıldı mı bilemem ama sonuçta yuvası da yıkıldı. Kimsenin gözyaşları üzerine mutluluk kurulmaz emin ol
cok üzüldüm, allah insallah bana da verir sizin gibi yakinda mutlulugu....belkide hep hayirlisi böyle, cünkü belki aci cekerken yinede dönseler kabull edicez... benim durumumda cocuk var, ama sadece aldatilsaydim belki pimsan olunca affederdim...oyuzden mutlu olunca dönmesi allahin taktiri ve en iyi bence

Gerizekalıya bak, yüzsüzlükte son nokta!! Kaçırırım seni... oldu...tüm mutluluğa, güvene, sevgiye dair umutlarımı, hayallerimi sana endeksledim ben...gelir kaçır beni, hep bu anı bekledim diyeceksin.

Bak konu sahibi , konunu baştan sona biliyorum. Bu senin 6 yıllık var ya, su katılmamış şerefsiz.

Sen bunu Nasıl göremedin hayret ediyorum ben. Bu tarz adamlar sevgi aşk bilmez . Sen ve o kadın gibi 10larca olmuştur 6 Senede... Çok merak ediyorum daha önce aldatıldığını vs hissettin, anladın mı?

Siz sevgili iken belki en başta seni gizleyerek, belki açık ederek bu ilişkiye başlamış bu. Öteki kadına da emin ol aşk yeminleri vs etti ama senden ayrılmamasının sebebini ailesi, toplum, çevre gibi sebepler üzerinden gösterdi. Çünkü gayrimeşru çocuk sahibi bir kadındı o ve adamın ailesi ha deyince o kadını almazdı.

Şense onlara göre masum, eğitimli, iyi aile kızıydın ve ideal gelin sendin. O kadın bu zinciri kırmak için hamile kalmış düpedüz. Hırs yapmış belli. 2. Plana atılmayı hazmedememiş. Ve işin içine çocuk girince eşinin ailesi yelkenleri suya indirmiş . Eşin de hoooop karşı tarafa..

Sana bu kadar büyük bir adilik yapan Adamın babalık hissi ile hareket ettiğini sanmıyorum ben. Onun artık bir kızı varsa, sen de bir başka babanın kıymetli kızısın.

O kadının tek hatası siz evlendikten sonra açık etmesi bazı şeyleri .. Önce konuşacaktı.Yoksa tüm hata kocan olacak Adamda.. 50 kişiye boncuk dağıtırsa bu olur.

Ama Almanya gibi yerde iş güç sahibi kadınsın. Bir tecrübe yaşadın. Kızma ama bence gereksiz yere fazla güvenmişsin bu Ada'ma ve sonuç bu olmuş. Bundan sonra daha sağlam adımlarla basarsın yere..
Önünde upuzun bir yol var senin. Bırak onlar ne hali varsa görsün. Sen kendi rotanda ilerle .. Zira onlar tepetaklak gelecek de ben Mutlu olucam dşye beklersen , daha çok beklersin. Öyle bir dünya yok. Sen kendi mutluluğunu kendin yaratacaksın.

Merhaba,
Bence onun mutsuzluğuyla ilgileneceğine kendi mutluluğuna odaklan. O bir başkasıyla mutlu olabilir ama seni kesinlikle mutsuz edecekti.

Merhaba,
Allah cezasını bu dunyadayken veriyor canım ben gözlerime gördüm öteki aleme bırakmadı eden bulur etme bulma dünyası en kötü ihtimal mutsuz olacak seni mumla arayacak ve vicdan azabından geberecek

Bak konu sahibi , konunu baştan sona biliyorum. Bu senin 6 yıllık var ya, su katılmamış şerefsiz.

Sen bunu Nasıl göremedin hayret ediyorum ben. Bu tarz adamlar sevgi aşk bilmez . Sen ve o kadın gibi 10larca olmuştur 6 Senede... Çok merak ediyorum daha önce aldatıldığını vs hissettin, anladın mı?

Siz sevgili iken belki en başta seni gizleyerek, belki açık ederek bu ilişkiye başlamış bu. Öteki kadına da emin ol aşk yeminleri vs etti ama senden ayrılmamasının sebebini ailesi, toplum, çevre gibi sebepler üzerinden gösterdi. Çünkü gayrimeşru çocuk sahibi bir kadındı o ve adamın ailesi ha deyince o kadını almazdı.

Şense onlara göre masum, eğitimli, iyi aile kızıydın ve ideal gelin sendin. O kadın bu zinciri kırmak için hamile kalmış düpedüz. Hırs yapmış belli. 2. Plana atılmayı hazmedememiş. Ve işin içine çocuk girince eşinin ailesi yelkenleri suya indirmiş . Eşin de hoooop karşı tarafa..

Sana bu kadar büyük bir adilik yapan Adamın babalık hissi ile hareket ettiğini sanmıyorum ben. Onun artık bir kızı varsa, sen de bir başka babanın kıymetli kızısın.

O kadının tek hatası siz evlendikten sonra açık etmesi bazı şeyleri .. Önce konuşacaktı.Yoksa tüm hata kocan olacak Adamda.. 50 kişiye boncuk dağıtırsa bu olur.

Ama Almanya gibi yerde iş güç sahibi kadınsın. Bir tecrübe yaşadın. Kızma ama bence gereksiz yere fazla güvenmişsin bu Ada'ma ve sonuç bu olmuş. Bundan sonra daha sağlam adımlarla basarsın yere..
Önünde upuzun bir yol var senin. Bırak onlar ne hali varsa görsün. Sen kendi rotanda ilerle .. Zira onlar tepetaklak gelecek de ben Mutlu olucam dşye beklersen , daha çok beklersin. Öyle bir dünya yok. Sen kendi mutluluğunu kendin yaratacaksın.
öncellikle bu uzun yorumun icin cok tsk ederim... bütün konularda katiliyorum....
hissetme olayina gelince obir konumda da yazmistim.... hayir hissetmedim bir yalanini da yakalamadim...nasil diyeyim beni el üstünde tasidigini zanediyordum... yani ne bilim nedeni olmadan gelen cicekler, basimi vurup kanattigimda bikere gelen bileklik hediyesi belki bunlar vicdan azabindan diyelim...okula giderken daha beni sabah arabayla alip ellinde kahve kahvaltiliklar... madii yönlerini birak, ben master tezimi felan hazirlarken son günlrde gelip maketime yardim edip sabahlamalar, bana destek mesajlari...ailem cevremdekiner bile diyordu bu adam sana bakarken gözleri parliyor... evlendigimizden kisa süre sonra isyerinden arkadasiyla konusuyordu ( is yerindekinler bu pisligi biliordu, cünkü kadin bir zamanlar calistiklari yerde restoranti felan temizlemis) is arkadasiyla ne konusuyorsa , sonra dediki benim ihtyacim olan hersey evimde suan benim gözüme bakarak beni gülümsetiyor.....kavga sevmezdi etmezdik, az etsek bile gel barismadan yatmayalim derdi...
yani demek istedigim, hissetmedim, böyle davraninca nasil göze carpa bilir ki bisey... kendimi etrafimdakinleri cok sorguladim... am yok yok yok
evet kadina biliormus beni en basindan benim iliskim var evlenicem, bu kacamagi kabul edersengir benimle bu yola demis... kadinda kabul etmis...bunu bana kendisi söyledi salak !!!

Ben konunuza inanmayanlardandim oncelikle
Ama sorunuza su sekil cevap verebilirim, ben ilahi adalete inanmiyorum, yapilan iyiliklerin de kotuluklerin de bu dunyada bir karsiligi yok
Anca ölünce...
Ben gördüm ilahi kudreti nasıl tecelli ettiğini adalet var er geç buluyor

öncellikle bu uzun yorumun icin cok tsk ederim... bütün konularda katiliyorum....
hissetme olayina gelince obir konumda da yazmistim.... hayir hissetmedim bir yalanini da yakalamadim...nasil diyeyim beni el üstünde tasidigini zanediyordum... yani ne bilim nedeni olmadan gelen cicekler, basimi vurup kanattigimda bikere gelen bileklik hediyesi belki bunlar vicdan azabindan diyelim...okula giderken daha beni sabah arabayla alip ellinde kahve kahvaltiliklar... madii yönlerini birak, ben master tezimi felan hazirlarken son günlrde gelip maketime yardim edip sabahlamalar, bana destek mesajlari...ailem cevremdekiner bile diyordu bu adam sana bakarken gözleri parliyor... evlendigimizden kisa süre sonra isyerinden arkadasiyla konusuyordu ( is yerindekinler bu pisligi biliordu, cünkü kadin bir zamanlar calistiklari yerde restoranti felan temizlemis) is arkadasiyla ne konusuyorsa , sonra dediki benim ihtyacim olan hersey evimde suan benim gözüme bakarak beni gülümsetiyor.....kavga sevmezdi etmezdik, az etsek bile gel barismadan yatmayalim derdi...
yani demek istedigim, hissetmedim, böyle davraninca nasil göze carpa bilir ki bisey... kendimi etrafimdakinleri cok sorguladim... am yok yok yok
evet kadina biliormus beni en basindan benim iliskim var evlenicem, bu kacamagi kabul edersengir benimle bu yola demis... kadinda kabul etmis...bunu bana kendisi söyledi salak !!!
İşte adam yediği haltlara kılıf olarak melek rolünü oynamış resmen.

Artık dünya o kadar yaşanmaz bir yer oldu ki iyiliğin altında bile mana aranacak ...

Yanlış anlama ama ıkı çoçuğunu bırakıp boşanıyor insanlar .. Üstelik Almanya'da gayrimeşru damgası sıkıntısı da yok. Sevse gitmezdi o kadına. Babalık görevini maddi manevi uzaktan da yerine getirebilirdi.

Yanlış hatırlamıyorsam sen en basta bir şekilde kabullenmiştin bu durumu ama o gitti gene de..

Allah cezasını bu dunyadayken veriyor canım ben gözlerime gördüm öteki aleme bırakmadı eden bulur etme bulma dünyası en kötü ihtimal mutsuz olacak seni mumla arayacak ve vicdan azabından geberecek
sanirim vicdan baslamis bile... sabah 4 lere kadar yatamamalar bana gelen mesajlar...pisliginde bogulsun...

İşte adam yediği haltlara kılıf olarak melek rolünü oynamış resmen.

Artık dünya o kadar yaşanmaz bir yer oldu ki iyiliğin altında bile mana aranacak ...

Yanlış anlama ama ıkı çoçuğunu bırakıp boşanıyor insanlar .. Üstelik Almanya'da gayrimeşru damgası sıkıntısı da yok. Sevse gitmezdi o kadına. Babalık görevini maddi manevi uzaktan da yerine getirebilirdi.

Yanlış hatırlamıyorsam sen en basta bir şekilde kabullenmiştin bu durumu ama o gitti gene de..
diger konuda birisi güzel bir yorum yapmisti... bu insanlar hasta oluyor...yani söyledikleri yalanlara bile kendileri inaniyor yasiyor...

kabullenmsitim, cünkü cocuga asla babalik yapmayacam istemiorum hayatimin lekesi diye kandirdi beynimi yikadi pislik :( babalik duygusundan sonr a güzrel bir kavga edip gönderdim...
siz seviyor o kadini diyince kalbime tekrardan bicak batti sanki:( ynalis anlamayin ben buraya yzadim objektif yorumlar alabilmek icin,,... yinede insanin ici aciyor iste..:( bu ama tamamen kullanilip atilmis duygusundan geliyor:(
simdileri bana msj atior geceleri uyuyamiorum, uykumda seni görüp agliyorum, uyaniyorum devam agliyorum....sen bunlari hak etmedin...en son ki mesajinda bana bazi kararlari nasil verdim yemin ediyorum bilmiorum dedi...ama mumum günden güne sönuyor dedi...

inanmiorum, ama eger dogruysa gebersin... kusura bkamyim siz yazdikca daha da yazip icimi döküyorum....

diger konuda birisi güzel bir yorum yapmisti... bu insanlar hasta oluyor...yani söyledikleri yalanlara bile kendileri inaniyor yasiyor...

kabullenmsitim, cünkü cocuga asla babalik yapmayacam istemiorum hayatimin lekesi diye kandirdi beynimi yikadi pislik :KK43: babalik duygusundan sonr a güzrel bir kavga edip gönderdim...
siz seviyor o kadini diyince kalbime tekrardan bicak batti sanki:KK43: ynalis anlamayin ben buraya yzadim objektif yorumlar alabilmek icin,,... yinede insanin ici aciyor iste..:KK43: bu ama tamamen kullanilip atilmis duygusundan geliyor:KK43:
simdileri bana msj atior geceleri uyuyamiorum, uykumda seni görüp agliyorum, uyaniyorum devam agliyorum....sen bunlari hak etmedin...en son ki mesajinda bana bazi kararlari nasil verdim yemin ediyorum bilmiorum dedi...ama mumum günden güne sönuyor dedi...

inanmiorum, ama eger dogruysa gebersin... kusura bkamyim siz yazdikca daha da yazip icimi döküyorum....
Esteğfurullah

Tam olarak onu sevdiğini de zannetmiyorum aslında ama bir şımarıklık, kendini bilmezlik onunki...

Sizi sevmediğinden emin olun ama .. Belki de kimseyi sevecek kapasitesi olmadığından . Zaten anlattıklarınız cok ağdalı şeyler.. Yanı evin kapısında devamlı beklemeler, hep Çiçek böcek ..

Orda hayat Nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de hayat cok yoğun , inan bu tip şeylerin abartısı hep bi vicdan azabından ya da göz boyamadan ibaret oluyor.

Restoranda temizlik işi yapıyormuş kadın. Öyle zannediyorum ki bu adi beyaz yakalı bir konumda orda. Bu noktada kadın kendisine bir çıkış noktası arıyormuş zaten. Bir sürü adam varken oltaya bu gelmiş . Neden? Karaktersiz işte.. Dediğin gibi abartı hareketler yapacak kadar seven adam başka kadına neden baksın?

Bu arada çocuğa asla babalık yapmayacağım demesi de kötü ki, çocuğun suçu ne?

Yatarken iyi miydi?

Zaten vicdanlı bir adam olsa bunları demez basta

evet bri süredir de issiz..simdilede nafaka ve devlet yardimiyla geciniyor....
bilmiyorum, cözemedim bu kadinin durumu belli, hayati dis görünüs olaralta kesinlikle kendini begenen biri degilim, hatta cevrem bilir kendimi cok elestiririm, ama kadin gercekten görünüs olarakta cok cok altimda...bunu bir kenara biraktik mi esimle ycok ortak noktamiz vardi, hani gözlerle anlasirdik...beraber mac oturur izlerdik, ( kac kadin aksam kocasi geldiginde gel bitanem maca bakalim diyor ), bana nba maclarini bile sevdirmisti...biz oturup bilikte playstation oynardik, ve ben bunu onu mutlu etmek icin degil, kendimde sevidigimden yapardim..ayni hayallerimiz ayni hedeflerimiz vardi...yaa gercekten benim mükemmel giden bir iliskim vardi (öyle zanediordum) ....anlatmak istedigim derler ya bir kadinin verebilecegi bir adamin hayal edeebilegi herseyi verdim, cünkü ben böyleim... bende arayip da bulamadigi bisey yoktu...cinsellik haric...biz evlenmeden önce yatmadik..benden böyle bir talebi olmadi bana yakin olmasina ragmen, yani kardes kanka gibi degildik de ..ama evlendikten sonra da bana karsi soguk degildi... kisacasi öyle bir kadinda bende bulamadigi neyi bulduda sevdi?

neyse sonucta pisligin teki cikti :(

Back