Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşkler :) öd neki yaa onu bile bilmiyorum :))) artık kursa gidince her bid etayı oğrencegım kesın insaalh bızım hocamız iyi biri çıkar yoksa verdımız emekler bosa gider benceekasvetli ben de gitmiştim ebru kursuna ama çok genç bir kızcağız öğretmedi verimli olamadı.ama önce tenekeden bir tekne alman gerkecek biz yaptırmıştık.Osmanlıda sığır ödünden çıkan bir sıvı ile yapılıyormuş ebru sanatı.bunu uygulamalı olarak gördük.Sınıfa sığı ödü geldi yani.ama şimdi hazır kitrelerle yapılıyor nu iş.kolay gelsin
ismi arastırdım sımdı netten gercekten mükemmel ebrular yapmış.. darısı basımaaaMerhabalar bende ebru sevenlerdenim ancak uzun süredir yapamıyorum. Hikmet Barutçugil i araştırmanızı öneririm netten araştırabilirsiniz yada kitabı var gerçekten çok öğretici açıklayıcı çok faydası oluyor. Tüm detaylarını hazırlanışını anlatıyor Bİlginize :))
kasvetli ben de gitmiştim ebru kursuna ama çok genç bir kızcağız öğretmedi verimli olamadı.ama önce tenekeden bir tekne alman gerkecek biz yaptırmıştık.Osmanlıda sığır ödünden çıkan bir sıvı ile yapılıyormuş ebru sanatı.bunu uygulamalı olarak gördük.Sınıfa sığı ödü geldi yani.ama şimdi hazır kitrelerle yapılıyor nu iş.kolay gelsin
merhaba ebru sanatıda benim ilgimi çekiyordu taki ödün pişirilip suya koyulacağını öğrenene kadar,hazır kitreler derken tam olarak nasıl yapılıyor?
acaba hat sanatını ebruyla karıstırıp bişeyler ortaya cıkarabılırmıyız kı?
eger yapabilirsem ne de güzel oluurr :)
bende ebru kursuna gitmek çok istiyorum.istanbul anadolu yakasında kartal,pendik,tuzla,maltepe önerebilceğiniz yerler var mı? ismek biraz ters kalıyor
zaten ebrunun kullanıldığı bi alan da hat sanatı ya da tezhipte zemin kağıdı olarak kullanılması gayette güzel oluyor zaten tezhip hat ve ebru özünde bir birini tamamlayan sanatlar. bu üç sanatın iç içe geçtği örnekler var...
merhaba canım o dedğin yerleri bilmiyorum ama googleden yazıp oğrenebılırsın.. ben komeke gidiyorum (kocaelinde) googleden yazıp bulmustum adresı telf.vs.. senınde aklında bulunsun
ben eyylulden bu yana gidiyorum ve suan lale yapıyoruzz ,dersler çok zevkli gecıyor tavsiye ediyorum..