• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

Eşimi ilk gördüğümde ıyyy bu adam ne böyle dedim.2 senedir dibinden ayrılmıyorum.Bence şans vermek gerek.Ama şunu unutma kimse sırılsıklam deli gibi aşık olduğu insanla da evlenemiyor.Bunu yaşayan insan sayısı da az.Bu sebeple mantığınıza uyan insanla ömrünüzü geçirmek istiyorsunuz.
ya keşke aşk da olsa :/

ama zaten ben genel manada zor hissediyorum yoğun duyguları .

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D
Eski eşim hem tutkulu hem de anlayışlıydı. ilk görüşte ben bu adamla evlenirim yaaa dediğim insandı. Ama tutkusu o kadar çokmuş ki. Aldattı beni 😬😬 bundan sonra ilk görüşte hoşlandığımı değil, mantığımla tanıdığımı hayatıma alacağım

evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.

Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.

Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?
Peki siz yeterince çekici misiniz yada şöyle sorayım beyaz atlı prenses misiniz ?

Fiziksel çekim varsa vardır yoksa sonradan oluşmaz kendinizi adamla yatakta hayal edebiliyorsanız olur yoksa zorlamayın en azından bir öpüşün falan kısa yoldan deneyin yoksa hemen şut.

Onlar onemli bence de :olamaz:

Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da var :KK50: Hoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye:KK73:
Ayol abimiz diyosun hala🤣🤣🤣🤣

Ya ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo bana🤦‍♀️ama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?

Ya ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo bana🤦‍♀️ama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?
Güldüm ama kusura bakmayın. Nasıl kokuyor :D

bizim hikaye oyle benden hoslanan falan diye baslamadi. hergun birlikte vakit geciren cok yakin iki arkadaştik. onunla birlikte olacagimla ilgili konusan arkadasimla gulup cok eglenmistik. sonra baska arkadaslar senden hoslaniyor dediler. onlarla da cok eglendim. sonra baktim ki onsuz yapamiyorum. surekli elim uzerinde. en bastan fazla samimiyet olmasin diye tokasamayan ben surekli bir temas halindeyim. nitekim cok sık görüştüğümüz 2 yilin sonunda sevgili olduk. 8 senedir beraberiz. 6 yildir evliyiz. seviyorum huleyn :p

Yani bosuna kanka ayagi bilmem ne ayagi dememisler :olamaz:
Aynen öyle. O yüzden bi kızla bi erkek kanka olabilmesi için bence taraflardan birinin ic yada dış çirkin olması gerek. Benim kankam çirkin değil diyenler de aynaya bakmalı. Bana göre:D tenksss

Ya şimdi benim de üniversitede bir arkadaşım vardı ilk başta ilgimi çekmedi ama nasıl iyi nasıl ilgili hoşlandığını da belli ediyor vs

Ben bi gün ya herro ya merro bu adamla öpüştüm allahım olmaz olamaz bu kadar kendimi kötü hissetmedim
Biliyordum zaten çekici gelmiyordu ama dedim çok iyi birisi belki olur
Yok olmadı

Bir başka ilişkimde de nasıl tutkuluyuz allahım ölecem yani bir öpüşüyoruz bir öpüşüyoruz ama o da manyaktı o da olmadı

Yani asgari seviyede adam hem iyi olmalı hemde çekim olmalı her iyiyle evlenseydik oho
Tutkulu diye bizim canımıza okuyanla da olamayız işte denge denge denge

Ya teni kokuyo sanki bilemiyorum agir bi ten kokusu var gibi boyle fresh fresh degil.1 metreden fazla yaklastiginda rahatsiz oluyorum.bu tip vs degil baaka bi sey
Bakımsız biri o zaman. Titiz bi insansanız emin olun bu sizi yorar. E bu yaştan sonra da tuzlanmaz da bu adam

Ya şimdi benim de üniversitede bir arkadaşım vardı ilk başta ilgimi çekmedi ama nasıl iyi nasıl ilgili hoşlandığını da belli ediyor vs

Ben bi gün ya herro ya merro bu adamla öpüştüm allahım olmaz olamaz bu kadar kendimi kötü hissetmedim
Biliyordum zaten çekici gelmiyordu ama dedim çok iyi birisi belki olur
Yok olmadı

Bir başka ilişkimde de nasıl tutkuluyuz allahım ölecem yani bir öpüşüyoruz bir öpüşüyoruz ama o da manyaktı o da olmadı

Yani asgari seviyede adam hem iyi olmalı hemde çekim olmalı her iyiyle evlenseydik oho
Tutkulu diye bizim canımıza okuyanla da olamayız işte denge denge denge
Yaw yok dusunuyorum dusunuyorum opusmek hic ic acici gel.iyo ama bi deniym bakayim korona bitince🤷‍♀️

Back
X