• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

Hanımlar hiç kafanızı karıştırmayın. Eğer birini seviyorsanız mutlaka arada cinsel çekim olur. Aşktan başka arzularınız da olur. Çok tutku yoksa da en azından bunları hayal etmek sizi rahatsız etmiyorsa umut var demektir. Sevdiğiniz zaman kötü kokmaz, tabi gerçekten kokmuyorsa:KK48:

evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.

Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.

Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?

Bu devirde gerçek anlamda güvenilecek, şefkatli, iyi niyetli birini bulmak zor. Eğitim vs. de denk diyorsunuz bu da çok önemli. Bir şans verin olmayacak gibiyse zaten zamanla sıkılmaya başlarsınız.

Ama bence artık ilk mantık gelmeli. Karşılıklı saygı, birbirine gerçek anlamda saygı duymak çok çok önemli. Mutluluklar dilerim.

Bu devirde gerçek anlamda güvenilecek, şefkatli, iyi niyetli birini bulmak zor. Eğitim vs. de denk diyorsunuz bu da çok önemli. Bir şans verin olmayacak gibiyse zaten zamanla sıkılmaya başlarsınız.

Ama bence artık ilk mantık gelmeli. Karşılıklı saygı, birbirine gerçek anlamda saygı duymak çok çok önemli. Mutluluklar dilerim.

evet işte aklın yolu bir: )

Back
X