• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

Fiziksel çekim varsa vardır yoksa sonradan oluşmaz kendinizi adamla yatakta hayal edebiliyorsanız olur yoksa zorlamayın en azından bir öpüşün falan kısa yoldan deneyin yoksa hemen şut.
Ya ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo bana🤦‍♀️ama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?

mlkctk mlkctk size uygun bir cevap vermiş direk öbüşün diyooo: D

Yaw yok dusunuyorum dusunuyorum opusmek hic ic acici gel.iyo ama bi deniym bakayim korona bitince🤷‍♀️
Bakimsiz degil de agir bir koku var sanki.yani bu kokuyu baskalari almiyo sordum🤣🤣🤣ben aliyorum ilginc ama

Şimdi benim üniversitede bir oda arkadaşım vardı yurtta kız nasıl kokuyor ya vallahi o 1 seneyi ne siz sorun ne ben anlatayım

Kız temiz aslında duşu kıyafetleri yıkanıyor vs

Kız duştan çıkıp geliyor ama ter falan kokmuyor teni böyle bariz kokuyordu biz o sene burnumuzu aldırmak istedik sizinki de öyle olabilir bazılarının teni kokuyor değişik

Şimdi benim üniversitede bir oda arkadaşım vardı yurtta kız nasıl kokuyor ya vallahi o 1 seneyi ne siz sorun ne ben anlatayım

Kız temiz aslında duşu kıyafetleri yıkanıyor vs

Kız duştan çıkıp geliyor ama ter falan kokmuyor teni böyle bariz kokuyordu biz o sene burnumuzu aldırmak istedik sizinki de öyle olabilir bazılarının teni kokuyor değişik
Ya bariz bir koku degil de ne bileyim anlayamiyorum.yaklasinca bi an once uzaklassin istiyosun.baskasi kokuyo demesi hic bana geliyo o koku

Aynen öyle. O yüzden bi kızla bi erkek kanka olabilmesi için bence taraflardan birinin ic yada dış çirkin olması gerek. Benim kankam çirkin değil diyenler de aynaya bakmalı. Bana göre:KK70: tenksss
Bak benim kankam vardi hakikaten heekes begenirdi acayip yakisikliydi.bana da cok yurudu ya onjn da teni yagli geliyodu bana mesela o da kokuyodu bence🤣🤣🤣🤣ya ben bu konuya yazarken niye evde kaldigimi anladim.burum yuzunden🤣🤣🤣

Bak benim kankam vardi hakikaten heekes begenirdi acayip yakisikliydi.bana da cok yurudu ya onjn da teni yagli geliyodu bana mesela o da kokuyodu bence🤣🤣🤣🤣ya ben bu konuya yazarken niye evde kaldigimi anladim.burum yuzunden🤣🤣🤣
Senin burnu komple alıyoruz ve seni gelin ediyoruz 🤪🤪

Ya ben de yeni baslik acmayayim bu durumdayim hanimlar bana da bi el ativerin.bi adam var benim arkamda hep durdu2 yildir her isle ilgili kafam bozuldugunda ararkm dinler yardim eder.ben adami uzaktan tanirken hos afam da derdim ama yakindan gorunce hic adama sarildigimi falan hayal edemiyorum ya kokuyo gibi geliyo bana🤦‍♀️ama cok iyi bi adam.ben de yalnizim.kariyer anlaminda bana cok faydasi olur.ama ben hafiften yaklassa cekiyorum kendimi hic mi cekmez cekmiyo. Bi sarilmasina musade etsem mi acaba degisen oldu mu boyle olup sonradan?
böyle hissediyorsanız şans vermeyin

Nasip bu isler
Oyle cok cekicilik falan arayan bir insan degilim ben. Esimle ilk tanistigimizda ben de baskasiyla nisanliydim ,o da baskasiyla nisanliydi. Birbirimizin aklina gelmezdik yani gun gelecek de biz birbirimizle evlenecegiz diye.
Ama kismet.
Ben nisanlimla sorunlar yasayip ayrildim, sonradan ogrendigime gore o da dugunden 10 gun once ayrilmis. Yillar sonra bir araya geldik.
ilk cekim diye bir sey yok yani bana gore. Kaderci bir insan degilim ama evlilik isleri biraz sans biraz kader kismet.
Konu basliginiza cevap vereyim;birini zamanla cekici bulma veya bulmama kayginiz varsa vazgecin, zamanla cekici birini bulabilirsiniz neticede. Sonradan pisman olmayin da. Hayat bu,zamani geri saramiyoruz malum. Cok mutlu olun insallah

Ya bariz bir koku degil de ne bileyim anlayamiyorum.yaklasinca bi an once uzaklassin istiyosun.baskasi kokuyo demesi hic bana geliyo o koku
Feromon deniyor buna size böyle kötü bir koku geliyorsa cinsel olarak uyumlu olamayacağınızı söyleyebilirim

Feromon deniyor buna size böyle kötü bir koku geliyorsa cinsel olarak uyumlu olamayacağınızı söyleyebilirim
Konuya hakimseniz bi sey soracaktim. Uyum yok aranizda dediniz ya adamda mi benim koktugumu dusunuyo yani ayni duygulari mi hissediyor bana ben de ona kokuyo muyum?

Konuya hakimseniz bi sey soracaktim. Uyum yok aranizda dediniz ya adamda mi benim koktugumu dusunuyo yani ayni duygulari mi hissediyor bana ben de ona kokuyo muyum?
Tersini bilemiyorum yani uyumsuzluk durumda ne olduğunu ☺️ Eşleşme durumu varsa yani teninden size hoş kokular gelen biri varsa etrafınızda bilin ki sizin de kokunuz ona cezbedici gelir feromon bu şekilde en uygun çiftleşme eşini bulmak için çalışır

Tersini bilemiyorum yani uyumsuzluk durumda ne olduğunu ☺ Eşleşme durumu varsa yani teninden size hoş kokular gelen biri varsa etrafınızda bilin ki sizin de kokunuz ona cezbedici gelir feromon bu şekilde en uygun çiftleşme eşini bulmak için çalışır
Vaayy hic bilmedigim seyler bunlar.teninden hos koku gelecek yani benden hoslanan adamdan bende hoslaniyorumdur o zaman.

Back
X