Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

Bende başladım yapamaya çalışıyorum.Zayıflamaya yönelik bir spor olmadığını zaten herkes söylüyor bu yüzden zayıflamayı beklememek lazım.Omurga düzeliyor ve vücut sıkılaşıyor şekilleniyor.

Hareketleri yanlış yada düzgün yapamadığını yazmış bazı arkadaşlar ben bir anlam veremedim :sm_confused:

Yani bu kadın platese kursuna gidipte tv de göstereyim dememişki.6 senedir platesle ilgiliymiş.Ve sertifikalı plates eğitmeni şu anda.Zaten böyle olmasa oraya çıkıp gösteremezdi değilmi.

Zaten gösterdikleri hareketler bütün plates hareketlerini içermiyor.Hiç yapmamış evde oturmaktan hamlamış insanlar izliyor bunu ben gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
Ebru şallının bu hareketleri göstermesi onun başka hareket bilmediğini yada az bildiğini göstermez.Kendi görüntüsüne gelincede bencede hoş görünmüyor.Zaten amacımız onun gibi olmak değil -tatlicadiarzu-

bende yapmaya başlayalı 1 hafta oldu insana kendini iyi hissettiriyor hare ket ve nefes teknikleri hoşuma gitti yapmaya çalışıyorum herkese tavsiye ederim oturmakla hiç bir şey olmuyor gayretle her şeyin üstesinden geliriz biz kadınız unutmayın..........

evet bende dvd si var gerçekten acayip işe yarıyor karnımın içinin acıdığını hissedebiliorum ve hala acıyo yağlar yanıo sanırım

yaşasın plates kardeşliği merhaba arkadaşlar bende plates yapmaya başladım ve çok eğlenerek yapıyorum diğer zorlayıcı egzersizler gibi değil bayağı zevkli herkese tavsiye ederim:eek::eek::eek:

bende yapıyorum ama hergün değil haftanın iki ya da üç günü ancak yapabiliyorum. daha sık yapmam lazım. bu sene hiç bahar yorgunluğu yaşamadım mesela. vücudun hamlığını alıyor plates.ruhsal olarakta kendinizi daha iyi daha enerjik hissediyorsunuz. işim gereği bilgisayar başında fazla vakit geçirdiğim için boyun ağrilarım oluyordu. plates rahatlattı beni. yalnız ben tv'den takip edemiyorum. dvd'den yapıyorum. Ablam tv'den takip ediyor. çok memnun. bir aydır yapıyor o. karnında kas oluşmaya başladı.süper...

bende yapıyorum plates, gerçekten müthiş değişimler olduğunu hissediyorum biraz dikkat ederek 2 kilo verdim ama dahada önemlisi inceldim, benim aşk tutamaçlarım rahatsız ediyordu beni, şimdi erimeye başladıklarını farkediyorum, onunda ötesinde vucüdumu çok dinç ve sağlıklı hissediyorum, insanı psikolojik olarakta baya rahatlatıyor denk geldikçe ebru şallıyla yapıyorum, nettende videolar indirdim onlarda çok faydalı.

cnm incelmene cok sevdmmm kaydirigubbakcemile2 bende yapcam inşallah daha başlayamadımm kaydirigubbakcemile yaa cahilimi mazur gör aşk tutamaçları ne oluoo ??

cnm incelmene cok sevdmmm kaydirigubbakcemile2 bende yapcam inşallah daha başlayamadımm kaydirigubbakcemile yaa cahilimi mazur gör aşk tutamaçları ne oluoo ??

Sen diyet topiğinede gelmiştin kız nerdesin kaç gündür kaydirigubbakcemile

bide o tutamaçlar ne ya bende merak ettim :eek:

bende yapıyorum plates, gerçekten müthiş değişimler olduğunu hissediyorum biraz dikkat ederek 2 kilo verdim ama dahada önemlisi inceldim, benim aşk tutamaçlarım rahatsız ediyordu beni, şimdi erimeye başladıklarını farkediyorum, onunda ötesinde vucüdumu çok dinç ve sağlıklı hissediyorum, insanı psikolojik olarakta baya rahatlatıyor denk geldikçe ebru şallıyla yapıyorum, nettende videolar indirdim onlarda çok faydalı.

acaba hangi videolar benimle paylaşırsan çok sevinirim ben üçretsizmi bilemediğim için indiremedim daha yeni yeni öğrenmeye başladım bu bilgisayarı pek beceremiyorum lütfen bana yardım edermisin a.s.

:)aşk tutamaçları belin altındaki dolgun kısım basende diyorlar ama bacak baseniyle karıştırıldığı için aşk tutamacını kullandım, genelde yabancılar kullanırlar bu tabiri hatta şarkısı falanda var:)öyle işte

Hımm :)) merci bohuu o zaman kaydirigubbakcemile3

ebru şallının tv 8 deki pilates bölümünde bir sürü video var. pilatese yeni başlıyan biri olarak hangisinden başlamamız gerekiyor acaba ?

5 kilo vermek istiyorsanız daha hareketli sporlar tavsiye ederim..
Görsel paylaşım alanında videolar mevcut bilginize
yerimseniben
merhaba bende 4-5 kilo vermek istiyorum..elmde hem ebru şanlının hemde ciny crawfordun "yeni çalışmalar" cdsi var. cindynin cdsinin içinde 10-15 dakikalık bi kardiyo bölümü var. hafda 3 gün onu yapdıktan sonra ebru şanlının 30dk. plates egzersizleri bölümünü yapsam işe yarmı? birde kardiyodan 1-2 saat sonra platesi yapsam olurmu yoksa ara vermeden aradardamı yapmak gerek.. yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben boşladım platesi bir haftadır yapamıyorumbenneyaptımkibenneyaptımki
herhalde bu haftada yapamam:1no2:
iki hafta çok büyük kayıp mıdır:uhm:
yaptıklarım boşa mı gidecek şimdikötükedihüso

ben de yapamıyormu çalıştığım için
cdcini indirmek en güzeli sanırım
en kısa zamanda yaplıması gereken bir spor olarak düşünüyorum
yapanlar faydasını gördüklerine ggöre

kızlar ben yeni başlamak istiyorum ebru şallı ile platese yalnız hareketler ağır gelir mi.yani ilk bölümlerde daha hafifdi diyen arkadaşlar var.bi de cd sini alsam istediğim saatte yapsam aynı şey değil mi.yoksa programda daha değişik hareketlerde yapıyo mu

kizlar bende bu ara baya bosladim neyse 2 gundur yapiyorum muthis bir agri hareketler bile zorluyor..boslayinca sanki vucudum kitleniyor..mumkun oldugunca aksatmayin derim..benim vucudum sekillendi baya esimde bunu goruyo hatta bosladigimda kiziyor..ne kadar yesemde pilatesle kilom sabit kaliyor.cok memnunum ben.. yerimseniben

leylek82 suan hareketler zorlu ben bu ara bosladim bundan once agir hareketleri yaptigim halde 2 gundur heryerim agriyor..oyuzden sen once vucudunun alismasi icin kolay hareketlerden basla..ebru uzun sure ayni hareketleri yapip asamali olarak zorlastiriyor mesela suan lastiklerle yapiyoruz o muthis yoruyor..top beni zorlamiyor fazla kendi adima...su da olabilir ebrunun lastikle yaptiklarini sen lastiksiz yap nasilsa ayni hareketler alistiginda da lastige baslarsin canim..birden yorma bence kendini..a.s.

hayatım cdyi al yada indir yapmaya başla hergün başalngıç hareketleri tekrarlanıyor zaten sadece zamanla ilk günlerde ağrıların oluyor tabi hamlık ağrıları onlar zamanla geçiyor sadece o avantajı var uzun zamandır yapanaların,yoksa kaybettiğin bişey yok:)bugün başla ama tabi bi 15 gün kas ağrıların tutulmalar olur normal:)))ama o kara yağları gitmesi balkonların gitmesi için değer kardeşim:KK43:)))

bende cd sini aldım ama henüz başlamadım,leylek82 cd sinde ısınma hareketleri var yeni başlayanlar için...

X