Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

ben dün siparişimi verdim :) aldım hayırlısıyla bakalım..65 cm top ,1 lastik ve 1 kg lık 2 dambıl :) 47 tl ye ....

merhaba

bende internetten sipariş verdim plates setini.65cm top,pompası,lastik.ve 2 adet 2 kg dumblee var.fiyatı 52 tl.top boyu,lastik çeşiti değişik setler var.adres vermek yasak olduğu için yazamıyorum.akıllı alışveriş yazarsanız google den çıkıyor.

kizlar cok iyiymis fiyati..benim topla lastik yaklasik o kadar tuttu..pompa olunca iyi oluyor hem yanindada her yere tasiniyor..
dumblee olayida super gogusler,kollar icin..:lepi:

ay bugün gelecekmiş bakalım bekliyorum 4 gözle :)) şimdiliik kendimce yapıorum ..ee yapanlar anlatsın bakem bize azıcık faydalarını da havaya girelim :))) kaydirigubbakcemile2

kzıalr ben yaklaşık subat ayından beri yapıyorum bir kere vücut hemen şekil alıyor göbek kaslarına hemen etki ediyor ve de yapması zevkli videolarla falan iyi oluyor birde kendini zinde hissdiyorum

hala kilo almadım amacım kilo vermek değildi aslında kısa zamanda bebek düşünüyoruz o yuzden doguma kolalık olsun vede göbeğim sıkılaşsın diye istemiştim ilk haftada 1 kg verdirdi bana hemde gun aşırı yaptım 20 dk falan şu ara daha az yapıyorum ama yinede etkili

ben izmir de konak pier deki barçın spor dan 21 liraya almsıtım 55 cm ve de pompalı ama baya pahalanmıs sizinkilere bakınca

kzıalr ben yaklaşık subat ayından beri yapıyorum bir kere vücut hemen şekil alıyor göbek kaslarına hemen etki ediyor ve de yapması zevkli videolarla falan iyi oluyor birde kendini zinde hissdiyorum

hala kilo almadım amacım kilo vermek değildi aslında kısa zamanda bebek düşünüyoruz o yuzden doguma kolalık olsun vede göbeğim sıkılaşsın diye istemiştim ilk haftada 1 kg verdirdi bana hemde gun aşırı yaptım 20 dk falan şu ara daha az yapıyorum ama yinede etkili

ben izmir de konak pier deki barçın spor dan 21 liraya almsıtım 55 cm ve de pompalı ama baya pahalanmıs sizinkilere bakınca

hmm barçın pahalı ya hele ki konak pierdeki :) ama kalitelidir kesin ...
nette daha ucuz saten E.şallı da habire söyleyip duruyor netten alın orası ucuz diyor nerdeyse hergün ..ama sen de güle güle kullan .. benim kargo her şeyi getirmiş pilates setimi getirmemiş :KK43: aradım gelecek inş ..
benim de amacım sıkılaşmak çünkü zayıfım .ben de bebek düşünüyorum ve pilatesi o yüzden yapıyorum her gün 30 dk yapıyorum karnımda böle kasılmalar olduğunu hissediyorum sanki daaha güçlendiler ki ben yeni başladım ...
zemuszemus

ben bugün netten sipraiş ettim geldi, yani daha önce etmiştim de bugün geldi. :) top 17 küsürdü sanırım 3lü lastik de 20. top 75 cm. ayrıntı isteyen olursa öm ile konuşabiliriz. top delta markası. kkdaki bir arkadaş önermişti ben de aldım. onun pompası ayrı da satılıyor, zaten elektrikle çalışan bişey değil ayran çalkalar gibi çekip itiyorsun hava veriyor. böyle işte. bir de boyunuza göre alın topu 55,65,75, 85 lik toplar var.

ben top almak için geçen gün alşveriş merkezine gittim , kampanya varmış cm ile toplar ama ben hangisini alayım diye çok düşündüm ..açıkçası renkler gitmiş bi tek silver olan gümüş rengi kalmış ..böle güzel renk olursa o topu elimden düşürmem hiç :) psikolojiimi de etkilesin diye yani ..siz hangi boy topları aldınız vee ne kadara .nette çok pahalı geldi bana ..50 , 60 vs .

ben şimdilik topsuz yapıorum ebrunun o hareketlerini , artı arkadaşlar başka bi egzersiz cd si aldım o da vucudu dengeye sokuyor :) şimdi eşimle her gün 30 dk koşmaya karar verdik ,tabiii yapabilirsek :)))

şekerim boya göre toplar boyun 170 den fazlaysa 75 cm alıosun ama 170den küçükse 65cm alıosun renkelere aldanma sen benimkide silver 65 cm 4 aydır yapıorum ve acayip gelişme var sen konsantre ol yemene de dikkat et yürüşünüde yap koşmaya bile gerek yok bak nasıl faydasını göreceksin ben netten aldım ama 4 ay önce hepsi 40 ytlye geldi bana med lastik top:)valla aklı olan yapsın bu pilatesi hayat değiştiren bi spor boş lafalar kulak asmayın kısakananlar çatlasın:)))hihoyyyt

şekerim boya göre toplar boyun 170 den fazlaysa 75 cm alıosun ama 170den küçükse 65cm alıosun renkelere aldanma sen benimkide silver 65 cm 4 aydır yapıorum ve acayip gelişme var sen konsantre ol yemene de dikkat et yürüşünüde yap koşmaya bile gerek yok bak nasıl faydasını göreceksin ben netten aldım ama 4 ay önce hepsi 40 ytlye geldi bana med lastik top:)valla aklı olan yapsın bu pilatesi hayat değiştiren bi spor boş lafalar kulak asmayın kısakananlar çatlasın:)))hihoyyyt

hehe :) gerçekten ya ben kendimi daha rahat hissediyorum pilatese başladıktan sonra ..65 cm lik aldım lastik ve dambıl aldım ama hala gelmedi yaa :KK43: yoğunluk varmış da firmada kalmamış :))) şaka maka renk gerçekten önemli değil :) silver ı aldım ben de :)) hadi bakalım ben 1 aydır yapıyorum tatlım ..4 ay yapsam sanırsam ebru gibim olacam :)) buna inanıyorum gerçekten çok faydalı .. hihoyyyt

kızlar ben cd sini aldım çünki yeni başlıycam platese başlarını kaçırdığım için ağır geldi.ama cd den bişe anlamadım ben ısınma, egzersiz, top ,lastik onlar hep ayrı ayrı kaydedilmiş. yani ben ısınmadan sora hangilerini yapıcam anlamadım yani kafana göre seçebiliyomusun cd si olanlar beni aydınlatabilirmi.tv den yapamıyorum ben o saatlerde yokum çünki

selamlar,

ben de 2 aydır ebru sallı ıle pilates yapıyorum.benım sorunum,,tv8dekı programdan bırkac bölum pcmde olsun ıstıyrm. her istedıgım an yapabılmek ıcın.kanalın internet sitesinde var ama her zaman sorunlu..hem kota sorunum var. indirebilecgım bır lınkınız var mı?

dvdsını bur parca izledim.kanaldakı daha iyi gibi geldı bana o yuzden dvd istemıyorum kızlar..

Dığer topiğe yazmıstım burayada yazayım..

Benım 3 haftayı gectı plates yapıyorum aynı zamanda kılo fazlalrım ıcın dıyette yapıyorum...
etkısını gercekten goruyorum.. sıkılastırıyor.. bacaklarmın arkasına elledıgım de bıle sertlık anlasılıyor cok yumusaktı onceden...
dahada sertlesmesı lazım tabı ve bırsey dıkkatımı cektı selılutlere faydasını duymamıstım ama ben gercekten azaldıgını farkettım...

Bu arada top ve lastık yenı aldım bende bu zamana kadar ıkısı olmadan yapıyordum.. ama lastık cok farkedıyor gercekten daha cok calıstırıyor...
fıyat olarak ıse ist. cevahır dekı spor magazasından aldım.. top 65 cm (kollu olanlarından aldım yanı yanlarına lastık gıbı bırsey takılıyor kol calısıyorsun cıkardıgında normal top) ıcınde pompası da vardı 23 tl...
lastık ıse 5 tl ıydı... top dunlop marka bılırsınız lastık ıse markası yoktu gorunurde... memnunum.. uygun bence 50-60 ne gerek var...

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ve konuyla ilgili bütün yorumları okudum. kızlar ben daha yeni başlıcam. araştırdım tv8 de 06:15 de tekrar diyor hangi bölümde acaba. bide ben olduğu yerden başlasam olur mu kii.. 1 .bölümden başlama şartmı???

ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile2

Bu arada top ve lastık yenı aldım bende bu zamana kadar ıkısı olmadan yapıyordum.. ama lastık cok farkedıyor gercekten daha cok calıstırıyor...
fıyat olarak ıse ist. cevahır dekı spor magazasından aldım.. top 65 cm (kollu olanlarından aldım yanı yanlarına lastık gıbı bırsey takılıyor kol calısıyorsun cıkardıgında normal top) ıcınde pompası da vardı 23 tl...
lastık ıse 5 tl ıydı... top dunlop marka bılırsınız lastık ıse markası yoktu gorunurde... memnunum.. uygun bence 50-60 ne gerek var...
hay sen çok yaşa..
ben opak çorapla yapıyorum pilatesi..topum var ama lastık alayım dedım. ınternetten sipariş edecektım ama 5-10lıralık lastık ıcın kargo parası vermek gülünç geldı baska neler alayım dıyordum. cevahir aklıma gelmemişti.oradan alıveriyim.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ve konuyla ilgili bütün yorumları okudum. kızlar ben daha yeni başlıcam. araştırdım tv8 de 06:15 de tekrar diyor hangi bölümde acaba. bide ben olduğu yerden başlasam olur mu kii.. 1 .bölümden başlama şartmı???

ay ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile2

yok canım bir sorun. basla hemen. ebru sallı her bölümden yenı baslayanlar için anlatıryor tek tek herseyı...

ramazan dolayısıyla çıkmıyor ben de saldım kendimi :KK70: dvd yi de açasım yok hiç...........keşke çıksaydı yaa niye vermiyorlar ki ...1 haftadır yapmıyorum....ayy destek verelim birbirimize de yapalım kıslar ya

bende de dvd si var ama topu filan yok,ama kardeşim daha önceden yapıyodu baya sıkılaşmıştı,topsuz dayapabilirsin dedi,bende dvdsi olduğu halde yapmıyodum ama tüm msjları tek tek okudum bende başlıycam

X