Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

kizlar baya zaman kimse yorum yapmamis, yoksa herkez birakti mi pilatesi, benim bugun ikinci gunem oldu, ve gobekle bel cevrem incelinceye kadar devam edecem gunluk, yapabildigim kadar. sizin gobisleriniz gittimi pilatesle...? ne kadar zamaninizi aldi merak ettim, simdiden tesekurler kizlarkaydirigubbakcemile2

ya 2 aydır bıraktım yapmıyordum.dün yapmaya başladım bugün karnım ağrıyor vala sanki iğne batırıyorlar:F ama tekrar başlıyorum.

ben ebru şallının bir maske tarifini sormuştum bu forumlardan millet demediğini bırakmadıydı pilatese kimse bişi dememiş kaydirigubbakcemile3

selam kızlar

ebru şallının ikinci dvd yle çalışıyorum.
ilk dvd den çok daha zor ama yaptıkça alışıyor insan. bence ebru şallı çok anlaşılır anlatıyor ve fiziksel olarakta çok inandırıcı ayrıca.

3 hafta oldu başlayalı öncelikle psikolojik olarak rahatlatıyor, enerjik oluyorsunzu günboyu ve en önemlisi günden güne sıkılaştıgınızı ve güçlendiğinizi hissediyorsunuz.

ben çok severek yapıyorum topumu ve bantımı da çok çok uygun bir fiyata aldım bir alışveriş sitesinde. bantım orta sertlikte mutlaka orta sertlik tavsiye ederim size.
ben incelmek ve karın kası yapmak istiyorum fazlalığım yok inş. olacak ayza kadar azimliyim :))
kaydirigubbakcemile2

ebru şallı ile pilatesi bende yapıyorum ama çok uzun süre olmadı başlayalı ben zayıflamak için değil de
daha ziyade vucudum forma girsin diye yapıyorum
bakalım inşallah faydasını görürüm

bende yapıyorum kalça 106 cm idi 100 cm oldu daha 1. ay yeni bitti . Sabah- akşam yapmaya çalışıyorum sabah ztn kaçırmıyorum ama eğer çok yorgun değilsem bazı akşamlarda yapıyorum şimdilik sadece bu oldu 6 ay daha devam edicem sonuçları görürüm artık :)

Merhabalar, ben daha yeni başladım. İnternetten videolarını indirdim bakarak yapıyorm, siz günde iki kere mi yaptınız acaba. Ben günde bi kere yapabiliyorm anca.

ben de yapıyorum ama 1 aydır sıcaktan bıraktım
ara verince vücut hemen eski haline dönüyor...

zayıflamaktan ziyade postürünü yani omurga ve duruşunu düzenliyor...

boyumu da 2 cm kadar uzattı. ama iştah açıyor. boğazı tutmazsan zayıflamak zor...

ama psikolojik olarak çok rahatlatıyor.. herkese tavsiye ederim...

ben de yapıyorum ama 1 aydır sıcaktan bıraktım
ara verince vücut hemen eski haline dönüyor...

zayıflamaktan ziyade postürünü yani omurga ve duruşunu düzenliyor...

boyumu da 2 cm kadar uzattı. ama iştah açıyor. boğazı tutmazsan zayıflamak zor...

ama psikolojik olarak çok rahatlatıyor.. herkese tavsiye ederim...

her gün düzenli olarak yaptın mı acaba? tavsiyelerini can kulağı ile dinlerim :)
incelme oldu mu

kızlar eğer top ve lastiğe ihtiyacınız varsa, real veya kipa dan alın, orda fiyatlar çok uygun. ben topumu 65cm 10 liraya aldım 3lü lastik setimide 7 liraya aldım, minderimide daha önceden almıştım set halinde oda 2 yıl önce dvd ile birlikte 10 liraydı.

eğer hergün çaılışınca gerçekten faydası görülüyor bence, en azından ben kendimde gördüm.

ebru şallının 1. dvdsini almayı düşünüyorum ama açıklamasını okuyunca biraz az hareket varmış gibi geldi. Ama ikinciden başlasam da ağır olur diye korkuyorum. Deneyeniniz varsa yardımcı olabilir mi acaba?

ebru şallının 1. dvdsini almayı düşünüyorum ama açıklamasını okuyunca biraz az hareket varmış gibi geldi. Ama ikinciden başlasam da ağır olur diye korkuyorum. Deneyeniniz varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Ben ikisini de yaptım. Aslında aralarında çok büyük fark yok ama ikinci dvd deki hareketler biraz daha ileri seviyede. İki dvd arasında süre olarak da 15 dakika kadar bir fark var, 2. dvd daha uzun.

ben bir gün karınsavar bir gün selülitsavar bir günde 2. dvd sini yapıyorum. her gün aynı hareketleri yapmayayım diye daha 10 gün olmadı ama belim incelmeye başladı 1 saatte bisiklete biniyorum öncesinde çünkü fazla kilolarım da var

kizlar bende yapiyorum plates ve kilo almama ragmen dar olan kiyafetlerimi artik kolayca giyebiliyorum plates zayiflatmiyor ama muthis sıkılastiriyor plates yapanlar asla birakmayin hatta imkani olanlar platesten sonra bitkisel yaglarla masaj yaptirsinlar selulit masaji ve popo kaldirma o kadar faydasini goreceksinizki. simdiden kolay gelsin

X