- 11 Eylül 2008
- 1.326
- 1
- Konu Sahibi karakedibu
ebru şsllı kendısıbızzat dedı plates zayıflatmazmış sıkılastırıp ınce gosterırmıs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım bende öyle oluyor :jeyyar:kızlar internetten yapabilen varmı? ben yapmaya çalışıyorum ama video inmiyor. ilk dakikadan sonra takılıp kalıyor. sizdede oyle oluyormu acaba?:uhm:
kızlar internetten yapabilen varmı? ben yapmaya çalışıyorum ama video inmiyor. ilk dakikadan sonra takılıp kalıyor. sizdede oyle oluyormu acaba?:uhm:
merhaba arkadaslar bende bir uluslara arası eğitmenlik sertifikasına sahip bir pilates eğitmeniyim google a tv8 ebru şallı pilates yazınca zaten yapdığı bütün dersleri ordan izleyebiliyosunuz,yalnız nefes alış verişde ve hareketlerdee hatalar yapıyor buda sanırım normal neticede oda kacaydır yapıyo ve spor kökenli değil arkadaki bayan hocaya dikkat etmenizi öneririm hareketleri yaparken daha doğru şekilde yapıyor egzersizleri,pilates yanlış uygulandığı takdirde ciddi sakatlıklar yaratabilecek bir spor lütfen zayıflamak yada sıkılaşmakdan önce beden saglıgınızı düşünün belde ya da boyunda ağrı hissettiğiniz takdirde kesinlikle kendinizi zorlamayın hakeketi bırakın,hepinize bol pilatesli ve sporlu ömürler diliyorum.
kızlar internetten yapabilen varmı? ben yapmaya çalışıyorum ama video inmiyor. ilk dakikadan sonra takılıp kalıyor. sizdede oyle oluyormu acaba?:uhm: