Ebru Şallı'nın Platesini yapan var mı?

5 kilo vermek istiyorsanız daha hareketli sporlar tavsiye ederim..
Görsel paylaşım alanında videolar mevcut bilginize
yerimseniben

canım ben yaptım ıkı ay kadar gercekten işe yaradı evet göbegım kaloçam sıkılaştı ınceldı kıloda verdım artı rahatlatması cok daha guzel ben cok sevdım herkezede tavsıye ederıom

canım tavsiye ederim.bende ebru şallı nın cd siyle yapıyorum.vücudum kısa sürede çok farkedilecek şekilde sıkılaştı.iki tane de pilates topum var.gayet rahatlatıcı gerçekten.

arkadaşlar ebru şallının programını düzenli izleyip yapan ve faydasını gören varmı

merhaba canım hergün yapamıyorum ama haftada 4,5 kez yapmama rağmen faydasını görmeye başladım bel ağrım vardı baya düzeldi özellikle kasgevşetme ve germe hareketlerini mutlaka yapıyorum bence iyi ve iyi geleceğini düşünüyorum

Düzenli yapamadığım için pek bi faydasını göremedim ama düzenli yapılsa eminimki faydası olacaktır...hareketler çok zorluyo çünki...

ben haftada 5 gün falan yapıyordum düzenli 2-3 hafta kadar yaptım evet faydasını görmeye başlamıştım ama araya bayram falan filan girince bıraktım. kesinlikle faydası olur diye düşünüyorum bazı hareketler çok zorluyor çünkü. özellikle hunderd hareketi :))

arkadaşlar herkese selamlar ben yaklaşoık 3 aydır düzenli yapıyorum inanılmaz faydasını gördüm 8 ay önce sezaryanla doğum yatım karnımın eski haline döneceğine hiç inanmazdım şimdi hiç karnım kalmadı doğumda 17 kilo almıştım yememe dikkat edip düzenli plates yaparak kilolarımın hepsini verdim bence bir an önce başlayın çok faydasını göreceksiniz bende selülüt falanda kalmadı plates sayesinde şimdi topumuda aldım platese devam

yasakmış kızlar kusura bakmayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar internetten yapabilen varmı? ben yapmaya çalışıyorum ama video inmiyor. ilk dakikadan sonra takılıp kalıyor. sizdede oyle oluyormu acaba?:uhm:

ben çok tembelim spor falan yapmam kolay kolay ama plates dvd'sini aldım marek edip. hoşuma gitti. sınavlarım bitsin düzenli yapmaya başlicam. internetten de indirebilirsiniz a.s

merhaba arkadaslar bende bir uluslara arası eğitmenlik sertifikasına sahip bir pilates eğitmeniyim google a tv8 ebru şallı pilates yazınca zaten yapdığı bütün dersleri ordan izleyebiliyosunuz,yalnız nefes alış verişde ve hareketlerdee hatalar yapıyor buda sanırım normal neticede oda kacaydır yapıyo ve spor kökenli değil arkadaki bayan hocaya dikkat etmenizi öneririm hareketleri yaparken daha doğru şekilde yapıyor egzersizleri,pilates yanlış uygulandığı takdirde ciddi sakatlıklar yaratabilecek bir spor lütfen zayıflamak yada sıkılaşmakdan önce beden saglıgınızı düşünün belde ya da boyunda ağrı hissettiğiniz takdirde kesinlikle kendinizi zorlamayın hakeketi bırakın,hepinize bol pilatesli ve sporlu ömürler diliyorum.

Bende Ebru Şallı'nın plates konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Plates bikaç kez olsun birebir eğitim almadan başlanacak kadar basit bir spor değil diye biliyorum.

kızlar internetten yapabilen varmı? ben yapmaya çalışıyorum ama video inmiyor. ilk dakikadan sonra takılıp kalıyor. sizdede oyle oluyormu acaba?:uhm:

kıslar aynısı bendede oluyor ama ben şöyle yapıyorum,sabah kalkınca bilgisayarı açıyorum ebru şallının platesini,1 kere kendi dönüyo bitince tekrar başa alıyorum bu sefer hiç takılmadan çalışıyo ve bende platesimi yapıyorum,18 gün oldu başlayalı ve inanılmaz faydası var,durmak yok devam.:teytey::hooray:

:teytey:evet bende iki aydır falan yapıyorum ve vücudum sıkılaşmaya başladı ama boğazıma engel olamıyorum eskisinden daha ince gözüküyorum herkez ne kadar kilo vermişsin diyor oysaki bir kilo almışım ama pilates harika birşey ya yapmadığım gün rahatsız oluyorum vücudum alştı heralde her gün yapmazsam ağrılarım oluyor yapınca hiç birşeyim kalmıyor herkeze tavsiye ediyorum.

X