- 7 Nisan 2014
- 41
- 1
- Konu Sahibi sonkiucdort
ben de merak ediyorum doğrusu ebru şallı bu sektörde iddialı isimlerden. faydalı bir çalışma yapmıştır diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yapmıyor mu ya herkes nereye gitti?
Ben başladım sadece alt bacak için istiyorum bunu ya acaba zumba aerobik alt bacak için etkili olur mu ki yoksa buna mı devam etsem kararsızım? Birde green girl ilk hafta alt bacağı ölçmüştünüz ya iki haftada toplam alt bacak ve üst bacak kaçtan kaça düştü?
Youtube eklendi video işte linki ;yaa bu dvdyi indirebiliyor muyuz gidip para verip almam çünkü ben biliyorum kendimi
Youtube eklendi video işte linki ;
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...q4GYCw&usg=AFQjCNFG8Yd7Rn5OkU-bJWJFUZ6ieoTW5g
Youtube mp4 dönüştürücü ile indirebilirsin.
merak edip ölçmedim zira rakamlardan ziyade görünüş önemli ama sırf sizin için ölçücem. siz sürekli alt bacaktan şikayet ediyorsunuz nasıl bir sorununuz var, kaslanma mı var kalın bilek mi? bir foto çekin ya da anlatın sorunun ne olduğunu ona göre yardım etmeye çalışayım. ya da genetik olarak mı kalın alt bacak??
şu an yaptığınız bir spor var mı?
bugün 3.yüde yaptım.çok zor yürüyorum bacak ve kalçam fena acıyor.özellikle merdivenleri çok zor indim.hareketler işe yarayacak gibi.
Genetik olarak değil aslında yani benim şikayetim sadece alt bacak incelsin istiyorum şuan bi spor yapmıyorum böyle elimde tutunca çok gevşek yağlı seülitli gibi ayak bileklerimde kalın biraz ama rahatrız etmiyorum tam baldır kısmımın büyük olması çok rahatsız edior
bende bacak ağrısı ilk 2 gün olmuştu, 1 gün ara verip tekrar başladım sıkıntı yaşamadım, bence 1 gün ara verebilirsiniz. bu kadar çok kas ağrısı ve acıması zararlı olabilir
Ben baktım tekrar çalışıyo youtube cezalı kapalı olduğu için açamazsın.Youtube rahat girmek için Zen mate indirmen gerekiyo yasaklı siteleri açan program o zaman rahatlıkla izleyebilirsin.verilen linkten açmaya çalıştım ama açılmıyor. acaba ben mi açamadım yoksa linkte mi bir sorun var