Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben bu sabah kalcami belimi olctum yine,
kalcadan 2 cm daha gitmis,
yani kalcam toplam 4 cm kuculdu ..
belden sadece 1 cm inceldim su ana kadar (ama benim belim incedir zaten ve fazlalik yoktu pek, belki ondandir )
)
dun aksam 17 ve 18. bolumleri yaptim.
evet bayag zorlasti,
ama super.
internetten yap canim uyandiktan sonra,
videolari hemen yukluyorlar internete..
merhaba herkese.. ben de basladim 15 aralikta pilatese.. diyet de yapiyorum arada zaman buldukca tempolu yuruyus yapiyorum ve 3 kilo verdim.. hatta gecen hafta olcmustum bu hafta baktim bir haftada 2 cm. incelmis belim kalcam..harika kaydirigubbakcemile3 hic beklemzdim b u kadar cabuk olucagini.
bende gecen sene bi ara baslayip birakmistim cunku kilo almsitim. ama o zaman diyet yapmamistim. oyle olunca kaslar artiyor ve tartida fazla cikiyorsun sadece pilates kilo verdirmiyor yani ..
pilatesten sonra sut icmek peynir yemek kas yapimini sagliyor arkadaslar. burda da bska forumda yazilmis. ben de bir doktordan dinlemistim. sabah yapiyorsaniz ogle yemeginden once ara ogun olabilir ya da ogle yemeginde protein yemek de ise yarar..
bu arada bu kurbaga hareketini yapamiyorum ben topuklarim arkaya gidince ayriliyor birbirinden cok zormus.. bir de alt karin hareketleri cok zor ya..
ama karnimdaki kaslari simdidn gormeye basladim bile..
yarin da kolay gele herkese hihoyyyt
Kızlar ben geçen başlayayım dedim dvdsini açtm ilk çıkan bölümü yaptım ama o ne ertesi gün sol kolumu büküp kaldıramıyorum karın kaslarım acıyo bacak kaslarım acıyo hadi bacak kaslarım bi günde geçti karın kaslarımda 2 günde ama kolum hala ağrıyo bugün programda yaptıklarından bi kaç tanesini yaptım duşa girdim kolum biraz iyi oldu ama hala kolumu kaldırdıkça ağrıyo sizinde oldu mu ilk günler de böyle ağrılar? Ben mi abarttım acaba?