- 15 Aralık 2009
- 125
- 0
- 42
boyun ve kilon kac canim;
ben 1,60 55 kiloyum (evlendikten sonra boyle oldu; 52 yi gecmezdim normalde)
3 kilo fazlam gozle gorulur bi degisiklik yapmadi ama yine de yavas yavas bu 3 kilodan kurtulabilirsem de fena olmaz;
vermesem de, vucudum sikilassa o da yeter;
bir de asil amac, durusu duzeltmek, sirt boyun agrilardindan kurtulmak benim icin.
bence ebru salli ilerleyen bolumlerde ust bacak egzersizleri de verebilir.
yada sen netten search et, ust bacak icin pilates egzersizleri diye,
biseyler bulabilirsin belki
canım benim boyum 1,63 ama üst bacaklarım alt tarafa göre biraz kalın olduğu için yeteri kadar uzun durmuyorum kilom bugün itibariyle 49 benim bünyem 45 ten yukarsını kaldırmıyo şu an çok zorlanıyorum 100 kiloymuşum gibi hissediyorum kendimi bu arada 14 gündür yaptığım pilates sonucunnda selülitlerimde gözle görülür bi düzelme var ama hala yukardan baktığımda ufacık olan göbeğimi görüyorum onda herhangi bir erime yok delikafadulden sanırım bi kaç kilo verince oda gidicek ama sıkılaşma var ve duruşumda düzelmeler gayet güzel benceee evet 1 ay ayptıktan sonra bunun etkilerini daha net görücezz benceee bide bu üst bacak ve incelmesi ve selülit için deracine diye bi krem vardı onu alıp deniycem acaba pilatesle beraber gerçekten işe yaramı??bu arada önerilerin için saol canım ben bi aratiim bakalım neler bulucam
bide hızlı bi değişim yapmıyo bence şu an ağırdan gidiyoruz zaten ilk 2 hafta hep aynı hareketler vardı yeni yeni değişik şeyler eklemye başladı bence ondan gözle görülür bi değişim göremiyoruz umarım hepimiz için gerçekten faydalı olurrrr kaydirigubbakcemile5süprizzzzz