Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

boyun ve kilon kac canim;
ben 1,60 55 kiloyum (evlendikten sonra boyle oldu; 52 yi gecmezdim normalde)
3 kilo fazlam gozle gorulur bi degisiklik yapmadi ama yine de yavas yavas bu 3 kilodan kurtulabilirsem de fena olmaz;
vermesem de, vucudum sikilassa o da yeter;

bir de asil amac, durusu duzeltmek, sirt boyun agrilardindan kurtulmak benim icin.

bence ebru salli ilerleyen bolumlerde ust bacak egzersizleri de verebilir.

yada sen netten search et, ust bacak icin pilates egzersizleri diye,
biseyler bulabilirsin belki

canım benim boyum 1,63 ama üst bacaklarım alt tarafa göre biraz kalın olduğu için yeteri kadar uzun durmuyorum kilom bugün itibariyle 49 :KK43: benim bünyem 45 ten yukarsını kaldırmıyo şu an çok zorlanıyorum 100 kiloymuşum gibi hissediyorum kendimi bu arada 14 gündür yaptığım pilates sonucunnda selülitlerimde gözle görülür bi düzelme var ama hala yukardan baktığımda ufacık olan göbeğimi görüyorum onda herhangi bir erime yok delikafadulden sanırım bi kaç kilo verince oda gidicek ama sıkılaşma var ve duruşumda düzelmeler gayet güzel benceee evet 1 ay ayptıktan sonra bunun etkilerini daha net görücezz benceee bide bu üst bacak ve incelmesi ve selülit için deracine diye bi krem vardı onu alıp deniycem acaba pilatesle beraber gerçekten işe yaramı??bu arada önerilerin için saol canım :KK66: ben bi aratiim bakalım neler bulucam

bide hızlı bi değişim yapmıyo bence şu an ağırdan gidiyoruz zaten ilk 2 hafta hep aynı hareketler vardı yeni yeni değişik şeyler eklemye başladı bence ondan gözle görülür bi değişim göremiyoruz umarım hepimiz için gerçekten faydalı olurrrr kaydirigubbakcemile5süprizzzzz

bisey daha sorayim,
3 aydir pilates yapiyormussun;
ne gibi degisiklikler hissediyorsun kendinde?

bir de 3 aydir kesintisiz yaptin mi? haftada kac gun?

tsk.tekrarrralkisalkisalkis

kilo olarak ciddi bir değeişiklik olmadı ama incelmelerim çok oldu zaten benim vücudum biraz sarkıktı onları toparladı ciddi bir aksilik olmadıkça 5 gün yapmaya çalışıyorum hafta sonları ara veriyorum kıyafetlerim de çok fark edeyor toplandığım

canım benim boyum 1,63 ama üst bacaklarım alt tarafa göre biraz kalın olduğu için yeteri kadar uzun durmuyorum kilom bugün itibariyle 49 :KK43: benim bünyem 45 ten yukarsını kaldırmıyo şu an çok zorlanıyorum 100 kiloymuşum gibi hissediyorum kendimi bu arada 14 gündür yaptığım pilates sonucunnda selülitlerimde gözle görülür bi düzelme var ama hala yukardan baktığımda ufacık olan göbeğimi görüyorum onda herhangi bir erime yok delikafadulden sanırım bi kaç kilo verince oda gidicek ama sıkılaşma var ve duruşumda düzelmeler gayet güzel benceee evet 1 ay ayptıktan sonra bunun etkilerini daha net görücezz benceee bide bu üst bacak ve incelmesi ve selülit için deracine diye bi krem vardı onu alıp deniycem acaba pilatesle beraber gerçekten işe yaramı??bu arada önerilerin için saol canım :KK66: ben bi aratiim bakalım neler bulucam

bide hızlı bi değişim yapmıyo bence şu an ağırdan gidiyoruz zaten ilk 2 hafta hep aynı hareketler vardı yeni yeni değişik şeyler eklemye başladı bence ondan gözle görülür bi değişim göremiyoruz umarım hepimiz için gerçekten faydalı olurrrr kaydirigubbakcemile5süprizzzzz

dedigin cok dogru insan alistigi kilosunun uzerine cikinca zayif da olsa cok agirlasmis hissediyor,
rahatsiz ediyor kilolar;

selulit bende de var ne yazik ki, insallah dedigin gibi pilates onlara da iyi gelir.
insallah azmimiza kaybetmeden devam ederiz ya,
sabirsizlaniyorum sonuclari gormek icin;
haftasonu cok hirslandim; kendimi tutmasam saatlerce yapardim ama olmaz diy mi , birden yuklenilmez o kadar.

evet hep ayni kaslari calistirdik su ana kadar, ayni hareketler vardi,
giderek cesitlenir herhalde,
bir de ben topa gecmesini sabirsizlikla bekliyorum;

ha bir de gogus sekillendirici hareketlerde yapacak mi acaba ilerde;
malum yas 30 a yaklasiyor, ilerde sarkmalar, deformasyonlar olmasin goguslerimizde de :-)

kilo olarak ciddi bir değeişiklik olmadı ama incelmelerim çok oldu zaten benim vücudum biraz sarkıktı onları toparladı ciddi bir aksilik olmadıkça 5 gün yapmaya çalışıyorum hafta sonları ara veriyorum kıyafetlerim de çok fark edeyor toplandığım

aslinda asil onemli olanda tarti degil, goruntu, kiyafetlerde farketmesi onemli..

ben simdilik haftada 3-4 gun yapabiliyorum;
yeterli olur umarim;

ama yaptigimda 2 bolum yapiyorum..

bu cdleri nereden nasıl temin edebiliriz? yada nasıl indirebiliriz internetten biri bana özelden atarsa çok rica ederim

canim cd degil ben internetten izliyorum videolari,

"ebru şallı pilates indir" yazarsan google da ,
tv8in sayfasi geliyor; orda tum bolumlerin videolari var;
ben bilg.ima indirmeden direkt internetten izleyerek yapiyorum

canim cd degil ben internetten izliyorum videolari,

"ebru şallı pilates indir" yazarsan google da ,
tv8in sayfasi geliyor; orda tum bolumlerin videolari var;
ben bilg.ima indirmeden direkt internetten izleyerek yapiyorum

tsk ederim ama benim evde netim yok isyerinde netim var
cd leri internet üzerinden satın alacağım bi site var mı

evet internette ebru saali dvdleri satiliyor;
hem de set olarak da var (top-lastik-dvd seklinde)
ben hepsiburadadan top ve lastik aldim ama dvd li setlerde vardi..

isyerinde indirmeye izin varsa, indirip cd ye de yukleyebilirsin belki.

selam kizlar size muthis bir gelismeyi haber vermek istiyorum bu sabah.

dun aksam 11. bolum pilatesimi yaptim;
gece yatmadan soyle bir vucudumu kontrol edeyim dedim, degisme var mi diye;

ust karnimda, midem de 2 tane kas cikmis, (hani 6 tane olur ya cok spor yapanlarda onlardan ikisi ) esime gosterdim bu iyi mi kotu mu diye, super dedi, devam et sakin birakma pilatesi dedi.

cok sasirdim yaa :-ooo

he kizlar bu arada ben bir de pilatesin yaninda haftada birgun walkathome yapiyorum, leslie sansone la.
bazen 1 bazen 2 mil yuruyorum.

cunku platesin yaninda bir de kardiyo egzersizi yapmaliymis.

Ben gecen ocakda erken dogum yaptım 25 kilonun 15 kilosu gidiverdi ancak geriye kalan 10 kilo duruyo ve bende daha önce yaptıgım diyetle gecen hafta platese başladım ama terazide 1-2 kilo aldım görünüyor:)))) bana eşlik edip benimle bu konuda bir güç oluşturacak arkadaşlar şimdilik ocak sonuna kadar 5-6 kilo vermeyi amaçlıyorum gelin beraber yapalım.. Diyet + plates gücü

kizlar nerelerdesiniz?
birakmadiniz diy mi sporu ??

ben haftaici yapamadim ama haftasonu tam gaz devam yine.

gelismeleri yazacagim size

kizlar nerelerdesiniz?
birakmadiniz diy mi sporu ??

ben haftaici yapamadim ama haftasonu tam gaz devam yine.

gelismeleri yazacagim size

valla ben bıraktım cnm 4 gündür yapmıyorum :KK43: biraz dinlensem gene başlıycamda heralde hafta sonu başlarım bende büyükk bi ihtimalle umarım yani :jeyyar:a.s

calimenjerocum,
ben dun aksam yine 2 bolum (1 saat) yaptim pilates,

haftasonu mezurayla belimi ve kalcami olcmustum;
bu sabah yeniden olctum;
belden 1 cm, kalcadan 2 cm incelmisim;

coookkk sevindimmmmmm, inanamadim...
bu kadar kisa surede hem de.

kizlar bu pilates hakikaten inceltiyor;

bu gazla ben birakmam bu sporu :-)))))

calimenjerocum,
ben dun aksam yine 2 bolum (1 saat) yaptim pilates,

haftasonu mezurayla belimi ve kalcami olcmustum;
bu sabah yeniden olctum;
belden 1 cm, kalcadan 2 cm incelmisim;

coookkk sevindimmmmmm, inanamadim...
bu kadar kisa surede hem de.

kizlar bu pilates hakikaten inceltiyor;

bu gazla ben birakmam bu sporu :-)))))

çok sevindim pepermintcımm valla kendim incelmişim gibi kaydirigubbakcemile5

ama benim belimde sanki bi incelme yokk bide kalçalarım gittikçegenişliyo mu neee :S bugünden itibaren diyete de başladım çok sıkı olmamak kaydıyla ve sanırım bende pilatesi günde yarım saatten 1 saate falan çıkarıcam yok yani :)

canim, ben hic rejim de yapmadim aslinda.
(gerci benim gunluk beslenmem rejim gibi aslinda, cogu insana gore cok az yiyorum) ama ona ragmen kilo almistim evlendikten sonra, pilatesle gidecek insallah..

bence sen de bir olc mezurayla, boyle tahmin yurutmekle olmaz, daha iyi anlarsin degisimleri..
hatta gulme ama ben boyumu bile olctum, duvara isaretlettirdim esime, 1 ay sonra falan tekrar olculcem bakalim :-))

ben pilatesi hergun yapmiyorum;
cmr-pazar 2 ser bolum yapiyorum mutlaka,
haftaicide yapabildigim kadar..
mesela bu haftaici pzt. ve prs. yapabildim sadece,

yine de yeterli oldu.

gelismeleden haberdar edelim birbirimizi canim.

kızlar ben de günde 30 dk.spor yapıyorum.40 tane makas hareketi,ebru şallının kalça hareketlerinden de harmanlıyorum biraz. toplamında 70 tene de kalça hareketi yapıyorum.ne kadar zamanda sıkılaşırım sizce? özellikle bacak içlerim çok gevşek,önerebileceğiniz bir hareket var mı?

kızlar ben de günde 30 dk.spor yapıyorum.40 tane makas hareketi,ebru şallının kalça hareketlerinden de harmanlıyorum biraz. toplamında 70 tene de kalça hareketi yapıyorum.ne kadar zamanda sıkılaşırım sizce? özellikle bacak içlerim çok gevşek,önerebileceğiniz bir hareket var mı?

pikolatacım bence çok kısa zamanda sıkılaşırsın aynı hareketlere devam et bide sıkılşatırıcı kremlerden kullan bence sporla işe yararlar gibi geliyo bide muhakak kendin yapabildiğin kadar masah yap ki kan dolaşımı hızlansın

pikolatacim (bu arada cikolatayi cok severim hmmmhhh aklima geldi :-))
ben pilates yapmaya 12 aralikta basladim;
13 gun oldu yani,
ebru salli'nin programinin ilk 13 bolumunu yaptim su ana kadar (hergun yapmadim ama yaptigimda 2ser bolum yaptim)
simdiden sikilasma oldu,
diyrom ya 1-2 cm inceldim bile,
ama tartilmadim, tartilara kusum :-))
mezura ile bedenimi olcuyorum tartilmak yerine

eger sen bu saydiklarini yapiyorsan ohooo 1 haftada bile farkedersin bence

pikolatacım bence çok kısa zamanda sıkılaşırsın aynı hareketlere devam et bide sıkılşatırıcı kremlerden kullan bence sporla işe yararlar gibi geliyo bide muhakak kendin yapabildiğin kadar masah yap ki kan dolaşımı hızlansın

ben dusta masaj yaparim bacaklarima ve kalcama hep,
2-3 dk. ama yinede faydasi oluyordur diy mi?

X