- 29 Eylül 2009
- 7.316
- 6
canim, ben hic rejim de yapmadim aslinda.
(gerci benim gunluk beslenmem rejim gibi aslinda, cogu insana gore cok az yiyorum) ama ona ragmen kilo almistim evlendikten sonra, pilatesle gidecek insallah..
bence sen de bir olc mezurayla, boyle tahmin yurutmekle olmaz, daha iyi anlarsin degisimleri..
hatta gulme ama ben boyumu bile olctum, duvara isaretlettirdim esime, 1 ay sonra falan tekrar olculcem bakalim)
ben pilatesi hergun yapmiyorum;
cmr-pazar 2 ser bolum yapiyorum mutlaka,
haftaicide yapabildigim kadar..
mesela bu haftaici pzt. ve prs. yapabildim sadece,
yine de yeterli oldu.
gelismeleden haberdar edelim birbirimizi canim.
ben dusta masaj yaparim bacaklarima ve kalcama hep,
2-3 dk. ama yinede faydasi oluyordur diy mi?
yaaaaa pepermint'cım bende boyumu işaretledim kendi başıma ama hiç birbirini tutumuyo işartelediklerimin delikafadulden şimdi ölçtürüp eczaneye falan bir ay sona bidaha deniycem ama diğer ölçülerimi mezurayla not almak aklıma gelmedi valla :lepi:
ama evet sonuçlardan muhakakk birbirimizi haberdar edelim ihihoyyyt
şin aslı ben bu platese formda kalmak için değil boyumu uzatmak için girdim ama bu sitenin heryerini ayrı ayrı okudukçaaa yawww buda olmalı diyorum kendi kendimeebenimki bir takıntı sanırım :1ninca:
oluyodur tabi canım ama soğuk suylan yap ki şok etkisi yapsın ozaman çok daha iyi oluyo :) kaydirigubbakcemile2
uf süpersiniz kızlar.aslında kilolu değilim ama maşallah etlerim çok gevşek,özellikle popom ve iç bacak bölgem. popomun sıkılaşması için Ebru şallının yaptığı dizler üzerine çömelip bacağı arkaya kaldırma hareketini yapıyorum.umarım işe yararkaydirigubbakcemile2
yan yatıp makas gibi bacağımı açıp kapatıyorum.
sırt üstü yatıp bacakları havaya kaldırıp açıp kapatıyorum.ebrucumdan bunları kaptımkaydirigubbakcemile3
iç bacak kısmı için başka önerebileceğiniz bir hareket var mı?
peppermint en doğrusunu yapıyorsun.bu korse nasıl bir şey ben de sürekli masa başındayım. ders çalışıyorum ve doğal olarak iki büklüm oturuyorum.acaba ben de mi alsam o korsedenfisfisfisdik oturarak da soru çözülmüyor kikaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim.Ebru şallıyı çok düzenli takip edemiyorum.omurga düzektmek için yere sırt üstü uzanıp yüzer gibi hareket yapıyor.bir de bağdaş kurup sağa sola kollarını çeviriyor.bunları yapıyorum