- 15 Aralık 2009
- 125
- 0
- 42
boyun ve kilon kac canim;
ben 1,60 55 kiloyum (evlendikten sonra boyle oldu; 52 yi gecmezdim normalde)
3 kilo fazlam gozle gorulur bi degisiklik yapmadi ama yine de yavas yavas bu 3 kilodan kurtulabilirsem de fena olmaz;
vermesem de, vucudum sikilassa o da yeter;
bir de asil amac, durusu duzeltmek, sirt boyun agrilardindan kurtulmak benim icin.
bence ebru salli ilerleyen bolumlerde ust bacak egzersizleri de verebilir.
yada sen netten search et, ust bacak icin pilates egzersizleri diye,
biseyler bulabilirsin belki
bisey daha sorayim,
3 aydir pilates yapiyormussun;
ne gibi degisiklikler hissediyorsun kendinde?
bir de 3 aydir kesintisiz yaptin mi? haftada kac gun?
tsk.tekrarrralkisalkisalkis
canım benim boyum 1,63 ama üst bacaklarım alt tarafa göre biraz kalın olduğu için yeteri kadar uzun durmuyorum kilom bugün itibariyle 49benim bünyem 45 ten yukarsını kaldırmıyo şu an çok zorlanıyorum 100 kiloymuşum gibi hissediyorum kendimi bu arada 14 gündür yaptığım pilates sonucunnda selülitlerimde gözle görülür bi düzelme var ama hala yukardan baktığımda ufacık olan göbeğimi görüyorum onda herhangi bir erime yok delikafadulden sanırım bi kaç kilo verince oda gidicek ama sıkılaşma var ve duruşumda düzelmeler gayet güzel benceee evet 1 ay ayptıktan sonra bunun etkilerini daha net görücezz benceee bide bu üst bacak ve incelmesi ve selülit için deracine diye bi krem vardı onu alıp deniycem acaba pilatesle beraber gerçekten işe yaramı??bu arada önerilerin için saol canım ben bi aratiim bakalım neler bulucam
bide hızlı bi değişim yapmıyo bence şu an ağırdan gidiyoruz zaten ilk 2 hafta hep aynı hareketler vardı yeni yeni değişik şeyler eklemye başladı bence ondan gözle görülür bi değişim göremiyoruz umarım hepimiz için gerçekten faydalı olurrrr kaydirigubbakcemile5süprizzzzz
kilo olarak ciddi bir değeişiklik olmadı ama incelmelerim çok oldu zaten benim vücudum biraz sarkıktı onları toparladı ciddi bir aksilik olmadıkça 5 gün yapmaya çalışıyorum hafta sonları ara veriyorum kıyafetlerim de çok fark edeyor toplandığım
canim cd degil ben internetten izliyorum videolari,
"ebru şallı pilates indir" yazarsan google da ,
tv8in sayfasi geliyor; orda tum bolumlerin videolari var;
ben bilg.ima indirmeden direkt internetten izleyerek yapiyorum
kizlar nerelerdesiniz?
birakmadiniz diy mi sporu ??
ben haftaici yapamadim ama haftasonu tam gaz devam yine.
gelismeleri yazacagim size
calimenjerocum,
ben dun aksam yine 2 bolum (1 saat) yaptim pilates,
haftasonu mezurayla belimi ve kalcami olcmustum;
bu sabah yeniden olctum;
belden 1 cm, kalcadan 2 cm incelmisim;
coookkk sevindimmmmmm, inanamadim...
bu kadar kisa surede hem de.
kizlar bu pilates hakikaten inceltiyor;
bu gazla ben birakmam bu sporu))))
kızlar ben de günde 30 dk.spor yapıyorum.40 tane makas hareketi,ebru şallının kalça hareketlerinden de harmanlıyorum biraz. toplamında 70 tene de kalça hareketi yapıyorum.ne kadar zamanda sıkılaşırım sizce? özellikle bacak içlerim çok gevşek,önerebileceğiniz bir hareket var mı?
pikolatacım bence çok kısa zamanda sıkılaşırsın aynı hareketlere devam et bide sıkılşatırıcı kremlerden kullan bence sporla işe yararlar gibi geliyo bide muhakak kendin yapabildiğin kadar masah yap ki kan dolaşımı hızlansın