hayırlı olsun canım topiğin.. ben de çok isterdim ama 1.5 saat çok uzun vakit ayıramam sanrıım..Ölçülerimi yazıp, gün gün buraya yazıcam inşallah..
Bakalım 21 günde kaç cm incelicem ve kaç kilo gidicek?
Siz de gelin birlikte eritelim pis yağları
Ay çok sevindimHmm
Geçmiş olsun canım..
Olur tabi neden olmasın, sonuçta sporla kilo verip incelmek değilmi maksadımız
Sağol canım..hayırlı olsun canım topiğin.. ben de çok isterdim ama 1.5 saat çok uzun vakit ayıramam sanrıım..
Evet yazıcaz canım, 21 gün sonra farkı farkedicez hep birlikteEllssa canım kilomuzu ve ölçülerimizi yazacakmıyız ben yazarım sorun olmaz
Aynen canım, hedefimiz aynı nasıl olsaEllssa senin topic spor topigi oldu boyle daha güzel oldu hem platesi yapariz hem de diğerleri maksat birlikte incelmek
Canım kaç kilosun?Yaaa bende çok istiyorum pilates yapmayi ama benim diyetisyen simdilik yapmayalm 6 li rakamlarda yapmak daha dogru dedi o yüzden 6 li rakamlari beklicm mecbur ama takibinizdeyim kizlar bakalm kim kac kilo vercek kim ne kadar incelecek bu süreçte
Tabiki katılabilirsin canım, hoşgeldinMerhaba bende plates yapmayi dusunuyorum size katila bilirmiyim
Daha çok yeniyiz canım...Hosbuldum canim cok tesekkur ederim siz kacinci gununuzdesiniz ins bende yarin basliyorum
Suan 75 kiloyum canm sen nerdeyse gelmissin 6 li rakamlara birseycik kalmamis kiCanım kaç kilosun?
Ben de 71,6 kiloyum..
Sporla yakalicam inşallah 6 lı rakamları..