Canım şu an nöbetçiyim ve bulunduğum pc kısıtlı olduğundan video yu göremiyorum, 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu ise tamamdır, ancak kendi pc den görebilirim..
Oo maşallah sana canım..Ben 50-51 arasıyım şu an :) Mezun oldum 3.takımdan şimdi kaptanlık yapıyorum :) Ama arada bırakmayayım kendimi diye diyete spora devam ediyorum :)
Oo maşallah sana canım..
İdolümsün o zaman, harikasın
Evet 1,5 saate yakın, odur o zaman canım ellerine sağlık..Evet öyle yazıyor yaklaşık 1 buçuk saatlik bir video :)
Memnun oldum canım ama ben isim veremiyorum, bulunduğum çevrede tanınıyor olunca gözden uzak kalmak en iyisiTşk ederim :) Tanışalım bari
Ben zehra bu arada :)
Memnun oldum canım ama ben isim veremiyorum, bulunduğum çevrede tanınıyor olunca gözden uzak kalmak en iyisi
Eee başlayalım o zaman; ben bugün müsait olduğumda (gece dahi olsa) yapıcam inşallah..
Ölçülerimi yarın sabah yazarım, kilom 71,6
Canım ben bi ara yapmıştım ama Ramazan ayıydı sadece 1 hafta yapabilmiştim süper farketmişti ve bayramda güzel bi pantolon almıştım..ya ben başka spor yapsam olur mu, Ebru Şallıyı sevmiyom, onun sporları faydalı oluyomy
Hemen not alıyorumölçülerim kilo:65, bel 74, basen 101, göğüs 96
E topsuz başla, alırsın sonra, zaten hep topla yapmıyor hareketleri..o zaman akşam açıp denerim ama pilates topum yok
Yok canım dvd ye gerek yok, netten yapabilirsin, başka siteye bak..ben youtubeden video baktım ama takılıp kalıyo sanırım sorunlu dvd almak lazım
Hangi kanalı izliyorsunuz gerçi ben çalışıyorum ama.yapmaya çalışırım bendeÖlçülerimi yazıp, gün gün buraya yazıcam inşallah..
Bakalım 21 günde kaç cm incelicem ve kaç kilo gidicek?
Siz de gelin birlikte eritelim pis yağları