Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Yaaa bende çok istiyorum pilates yapmayi ama benim diyetisyen simdilik yapmayalm 6 li rakamlarda yapmak daha dogru dedi o yüzden 6 li rakamlari beklicm mecbur ama takibinizdeyim kizlar bakalm kim kac kilo vercek kim ne kadar incelecek bu süreçte :cool:
Fıstık özellikle beni takip et:KK19::KK60:

Selam kızlar :) konunuzu tamamen okumadım ama, kaçıncı gündesiniz? Etkileri nasıl oluyor merak ettim.. Pilatesle yağ yakımı fazla olmaz, sıkılaşıp incelirsiniz diye biliyorum ben.. Bende yaptığım program arkasına ilave edebilirim pilates çalışması.. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.müsit olduğum ilk anda geçmişi okuycam topiğin, selamlar şekerler :)

Aynen bilmiyorlar ki kadınlarda kas yok kaslı kadınlarda dışarıdan steroid yada protein alıyorlar:KK53::KK53:
Benim diyetisyen yürüme zaten kasin çok iyice artar yağlar kas olur diyordu hedef haftada bir kg yurursem haftada 2gidiyo is birazda maddi 28hafta yerine 20hafta gidersen iki aylik ücret uçar çünkü

Benim diyetisyen yürüme zaten kasin çok iyice artar yağlar kas olur diyordu hedef haftada bir kg yurursem haftada 2gidiyo is birazda maddi 28hafta yerine 20hafta gidersen iki aylik ücret uçar çünkü
Evet aynen hepsi bizleri para makinası olarak görüyor diyetisyenler malesef:KK53:bende günde 4 saat yürüdüm insülin direnci için çok şükür düştü artı kasda olmadı birde 1 senedir spor salonuna gidiyorum ağırlık yapıyorum düşün nerde kas ama sıkılaştım 79 kg görenler 60 kg sanıyorlar:KK70:

Suan 75 kiloyum canm sen nerdeyse gelmissin 6 li rakamlara birseycik kalmamis ki :KK45:
Ay öyle deme, tam diyorum geldim, hoop kilo alıyorum yine uzaklaşıyorum..
O yüzden spora başladım istikrarlı gidicek bu sefer inşallah.

Selam kızlar :) konunuzu tamamen okumadım ama, kaçıncı gündesiniz? Etkileri nasıl oluyor merak ettim.. Pilatesle yağ yakımı fazla olmaz, sıkılaşıp incelirsiniz diye biliyorum ben.. Bende yaptığım program arkasına ilave edebilirim pilates çalışması.. Deneyimlerinizden faydalanmak isterim.müsit olduğum ilk anda geçmişi okuycam topiğin, selamlar şekerler :)
Henüz çok yeniyiz canım...
Birlikte yapalım sen de gel :KK200:

Kesinlikle doğru tespit..
Çevremde bir çok kişiyi yönlendiriyorum bu şekilde elimden geldiğince..
Konu tamamen bu, tabii dürüst çalışanlar hariç..

Ölçülerim:

Göğüs: 102
Bel:91
Göbek:102
Basen:104,
Kalça:106

Geçtiğimiz kasım ayında almışım en son ölçüleri ve ne kadar farketmiş hemen..
Ne kadar çabuk genişliyoruz sporsuz.

X