Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Rica ederim cnm.hepimizin duası da dileği de aynı.umarım güzel haberler alırız.

selam kızlar benimde çocuğum olmuyor maydanoz kürünü bende duymuştum ama haftada iki kere olarak değil adetin bittikten sonra 2,3 gün sonra başlayıp 3 gün arka arkaya yapıp üşütmemen gerektiğini okumuştum bu ay yaptım ben o şekilde soğan suyuda içtim ama yumurtlama dönemine yakın bıraktım nasıl olsa çocuk olmuyor diye zayıflamaya karar verdim psikolojim bozuldu artık düşünmüyorum yoruldum gerçekten ... rabbim sizlere nasip etsin inşallah kitabı bende alacağım merak ettim :)

kadın o süreçten kitabın içindeki lerden bahsederken bile gözleri doluyor. Enteresan.

Valla cnm biz de iki yıldır çocuk bekliyoruz.İki aydır da ottur,buhar kürüdür vs kürüdür herşeyi düzenli olarak yaptım belime bardak da çektirdim yok olmadı olmuyo.bir olumsuz aşılamam da var.ne yaparsam yapayım olmuyo.bezdim artık beklemekten.kendimi o kadar sorgular oldum ki geçmişte acaba birinin çocuğu için kötü mü düşündüm,birine kulp mu taktım,birine bilmeden beddua mı ettim,birinin ahını mı aldım,acaba hangisini yaptım da iki senedir bunları yaşıyorum diye kendimi suçlar oldum artık.adetim başladığı günden itibaren ağlama modum,depresyon hallerim...herkesi kırar döker oldum,nerdeyse hiç bir çocuklu arkadaşımla görüşmüyorum.psikolojim çöktü resmentamam kendimi onca sene evlat sahibi olmak için bekleyenlerle kıyaslayamam,Rabbim imana göre yük verir ama bu acı hiç geçmicek, hiç anne olamıcakmışım gibi korku sardı.umutlarım tükendi galiba.ben pes ediyorum artık hayatımı yaşayamıyorum bu beklenti yüzünden yeter Allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım seni çok iyi anlıyorum insan artık bir süre sonra öyle düşünüyor beni arkadaşlarım benden sonra evlendi hepsi patır patır doğurdu mesela diyorum ki rabbim bana ne zaman nasip edecek diye bekliyorum canım benim üzülme bak biliyorum demesi çok zor ama bende 1,5 yıldır deniyorum olmuyor artık bıraktım vede kafamı dağıtmak için diyete karar verdim kafamı o şekilde başka şeylere veriyorum dua et bol bol ne bilim ilişkiyi sadece çocuk için yaşamayın çocuk yokken aslında yapılacak o kadar çok şey varmış ki şimdi bakıyorum mesela çocuğumuz olmuyor sıkıntıda yok eşimle daha çok vakit geçiriyorum ne bilim cinsel hayatımı renklendiriyorum içimden diyorum çocuk olduktan sonra olmayacak fanzetiler felan mesela evi bazen toplamıyorum keyfini yaşıyorum çocuk olunca ev sağınık olmaması gerekiyor.ne bilim gece geç yatıyoruz uykunun tadını alıyorum bu gibi şeylere yön değiştir bak gör gerçekten de çok güzel anlar diyeceksin.ben şimdi diyet yapıyorum mesela çokta iyi gidiyorum eksileri görünce mutlu oluyorum eşimle bugün yumurtlamam var kesin ilişki olacak diye yapmıyorum ikimizde istediğimiz zaman yapıyoruz.çünkü diğer türlü sürekli çocuk düşünmek insanı üzüyor yıpratıyor belkide bölyesi hayırlısıymış diyeceğiz ve bol bol zikir çekerek dua ederek bekleyeceğiz

Valla cnm bu söylediklerinin hepsini yapıyoruz inan ben de diyete girdim bu arada.
eşimle çok eğlenceli vakit geçiriyoruz.ben öğretmenim ztn teselli bulacak çok fazla bıdık öğrencim var çok şükür ama bu çocuk olayı bi şekilde ben kapatsam da karşıma çıkıyo.mesela öğrencilerim diyo ki 'hocam siz de çocuk yapın,evinize sevmeye gelicez' şimdi bu çocuklara ne yaşadığımı nasıl anlatayım.içim kan ağlıyo ama gülerek cevap veriyorum.kafamı kime çevirsem benden önce evlenen,benle aynı zamanda evlenen,benden sonra evlenen herkesin çocuğu var inan.düşünmeden edemiyorum.insanlar için çocuk yapmak nasıl bu kadar kolay olurken,bizim için bu kadar zor.tamam var bir hayır ama şeytan bu ya vesvesesine uymamak için dualara sığınıyosun çünkü sabır kalmıyo artık.
Olumlu düşündüğüm ay hayal kırıklığı yaşıyorum,olumsuz düşündüğümde de pişman olup Allah'tan ümit kesilmez diyerek kaptırıyorum yine kendimi olcak diye.ne düşüneceğimi,hissedeceğimi şaşırdım artık cnm bnm.
Bu arada teşekkür ederim cevabın için kuzum.dilerim herşey daha güzel olur hepimiz için bu arada nerde oturuyosun? Hangi şehirde yani

ah canım gerçekten zor hele ki bizim için anlıyorum seni aynı şekilde benim çevremde benden sonra evlenen benden önce evlenen şuan çoğu doğurdu diğerleri hamile diğer bi grup ikinciye hamile felan artık sıkıldım herkes banada soruyor eee ne zaman yiğen sevicez diye patronum bile söylüyor ben ne zaman dede olcam felan diye artık yoruldum gerçekten zamanı vardır diyorum bben geziyorum keyfimce diyorum takmıyor havası veriyorum ama kendi kabuğuma çekildiğim zaman öyle olmuyor işte dua ediyorum bol bol elden başka bişey gelmiyor. ben antalyadayım merkezde siz

Gün geçmiyor ki ben yine bir başkasının hamilelik haberini alayım Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama kendin bunca zaman uğraşıp evlat sahibi olamadığında,birinin hamile olduğunu duyduğunda ne tepki vereceğini bilemiyosun kalbin gönlün umudun kırık bi şekilde tebessüm ederek tebrik ediyosun ya işte o bütün dünyan yıkılıyo yine.bugün yine o anlardan birini yaşadım.keşke bu konuda çok rahat olabilsem,hiç takmasam,umursamasam diyorum ama olmuyo.Güzel Allah'ım bize de hamileliğin her gününün o tatlı heyecanını yaşatsın inşallah
Bu arada Bursalıyım cnm bn.belki aynı şehirlerdeysek dert ortağı oluruz demiştim

aynen canım sana katılıyorum valla keşke yakında olsak ben antalyadayım istersen facede ekleyelim orda rahat konuşuruz :)

aynen canım sana katılıyorum valla keşke yakında olsak ben antalyadayım istersen facede ekleyelim orda rahat konuşuruz :)
Keşke kuzum ama sosyal medyadan çok uzağım bu ara ama burdan takip edeceğim seni merak etme.güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah

Keşke kuzum ama sosyal medyadan çok uzağım bu ara ama burdan takip edeceğim seni merak etme.güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah
tmm canım olur aynen canım bende senin güzel haberlerni bekliyorum :) sen ne durumdasın

tmm canım olur aynen canım bende senin güzel haberlerni bekliyorum :) sen ne durumdasın
Amin tatlım Bn yumurtlama günlerimdeyim cnm.bu kürleri bu ay hiç yapmadım sadece hayıt hapı kullanıyorum bn artık.ilişki olayını da günü gününe kasmıyorum.Rabbime bıraktım o kararlamıştır.sen ne alemdesin?

iyi yapmışsın canım kullan bakalım inşallah rabbim şifasını verir benimde adetim bitti gerçi gelmiş gibi olması ama olsun abdetimi alıp duaya bırakacağım kendimi zikir çekeceğim allahın izniyle doktora gideceğim bakalım bu ay

Bende aranıza yeni katıldım malesef benim de 2.5 yıldır çocuğum olmuyor. Bi kere hamilelik geçirdim. Ama malesef 11 haftalikken kalbi durdu ve birdaha da olmadiartık psikolojim de kaldırmıyor bu durumu umutlarım da bitmek üzere. Rabbim sabrını versin

canım senin adına çok üzüldüm ama umudunu kaybetme sonuçta acıda olsa onu verende allah alanda allah o yüzden en azından şöyle düşün öbür tarafta senin için dua eden evladın olacak o yüzden sabır etmemiz lazım isyan en kötü vesvesemiz biraz daha sabır rabbimin vardır bildiği bende 1,5 seneden fazla oldu olmuyor napalım herşeyin hayırlısı diyip dua edeceğizz

canım senin adına çok üzüldüm ama umudunu kaybetme sonuçta acıda olsa onu verende allah alanda allah o yüzden en azından şöyle düşün öbür tarafta senin için dua eden evladın olacak o yüzden sabır etmemiz lazım isyan en kötü vesvesemiz biraz daha sabır rabbimin vardır bildiği bende 1,5 seneden fazla oldu olmuyor napalım herşeyin hayırlısı diyip dua edeceğizz

Hoşgeldin cnm bnm.üzülme vardır Rabbimin bi bildiği,demek ki senin O'na el açmanı daha çok dua edip sesini işitmeyi istiyo.Hem güzel Allahım dermansız dert vermezmiş.zamanını bekliyodur evladın gelmek için.ben bi arkadaşımın söylediği cümleden çok etkilenmiştim,hep o aklıma gelir üzüldüğümde.'Allah'a bırak işini,olmuyo diye üzülme,sonuçta doğacak evladının da bir kaderi var,ne zaman doğacağı ne zaman okula gideceği ne zaman evleneceği herşeyi kaderinde yazılı,yani var bir zamanı' demişti.o gün bugündür daha rahat içim.sen de böyle düşün Rabbimin mucizeleri bitmez...

Rabbim hamd olsun cnm asla isyan etmedim etmem de. Ama evlat hasreti peygamber ağlatmış zor bir imtihandır. Biz günahkar kullar bazen gaflete düşüp hayırlısı demeyi unutuyoruz. Rabbim kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın isteyen her kulunun duasını kabul etsin Rabbim yani sırada benim tabi AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…