• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebeveyn banyosumu yoksa giyinme odasımı?

Kesinlikle banyo.
Çocuklar büyüyünce daha çok ihtiyaç oluyor ebeveyn banyosuna.
Bir de yatılı misafir falan olunca da kendi odanızdaki banyo rahat oluyor.

Bence de banyo olarak kalmalı.
Benim yatak odamda banyo olsaydı sanırım hep onu kullanır diğer banyoyuu gündüzleri kullanirdim

banyoya kesinlikle +1 diyorum. üstüne bir de mümkünse ebeveyn banyonuza tuvalet yaptırın. çoooook büyük rahatlık oluyor. 2 senedir oturduğum evde ebeveyn banyosuna bir klozet koymayan müteahhite saymadığım laf kalmamıştır sanırım. hele bir de geleniniz gideniniz çok oluyorsa büyük bir ihtiyaç.

Kesinlikle ve kesinlikle ebeveyn banyosu. Giyinme odası çok elzem değil bence, giyinme işi yatak odasında da yapılır ayrı bir oda çok da mantıklı değil. Ama tuvalet ve banyo sadece ilgili yerlerde yapıldığı için ebeveyn banyosu bu durumda daha elzem gibi duruyor.

Ebeveyn banyosu misafir geldiğinde avantaj,çocuk olduğunda avantaj,misafir olmasa bile banyonu yapıp direkt yatak odasına geçmek avantaj,sadece ebevenyn banyo ve tuvaletini kullanıp normal banyonun temiz ve düzenli kalması avantaj..Avantaj üstüne avantaj yani
:KK76:

Benim evebeyn banyon var
Çok rahat oluyor kullanım
Benim tercihim yine banyo olurdu
Giyinme odası gerekli gelmiyor bana
Tabiki tercih meselesi
Hoppa

Yatak odamda ikisi de mevcut, hangisinden vazgeçemem diye düşünürsem tabi ki banyomdan!
Ortak banyoyu kullansam her duş sonrası temizlik işi çıkacak, misafir için daima hazır durumda olacak vs.
Herhangi bir odaya 2 gardrop koysanız giyinme odası olur ama her oda banyo olamaz.
Ayrıca su borularının geçtiği rutubetli bi alanı ahşaplarla doldurup kıyafet koymak da pek sağlıklı bir şey değil, en azından uzun ömürlü olmaz.

Ebeveyn banyoyu kullanıyoruz sürekli ve diğer banyo temiz kalıyor 2 tane duş silmek vs olmuyor.. misafir gelince düzenli oluyor hep.. Ebeveyn banyolar küçük olur genelde giyinme odasına gardrop koyamadiktan sonra ne anlamı var ki.. Nasıl bir giyinme odası olacak bilmiyorum sizinki tabi sizin kararınız..

Banyo tabiki , yatak odasında da giyinilebilir :)
Daha önceki evimde vardi cok rahattı gece wc ye kalkinca direk oda da rahat oluyordu, simdiki evde de var ama dusa kabin ve klozet yok,camasir makinesini koydum banyo küçük. Misafir rahat oluyor. Isterseniz tek banyoyu kullanırsanız digeri temiz kalir.

Kendi eviniz sanırım, ben banyo diyorum.

Neticede yatak odasında gardolap mevcut giyinme odası bir ihtiyaç değil ekstra keyif için yapılan bir şey.

Ama ebeveyn banyosu ihtiyaç.

Yarın öbürgün çocuklar büyüdüğünde veya eve bir misafir geldiğinde kesinlikle çok büyük avantaj.

Yatak odanız genişse ebeveyn banyosunun önüne gizli dolap yaptırsanız dolabın kapısını açtığınızda giyinme odası olsa ve hemen oracıkta birde ebeveyn banyosu olsa daha avantajlı olur.
Teyzemde görmüştüm giysi dolabı sandım sürgü kapıyı bi açtı giyinme dolabı gibi olmuş içeri girdim yan tarafta ebeveyn banyosu. Bence çok güzel ve kullanışlı olur

İyi günler hanımlar,

Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.
Ne kadr az banyo o kadr kar temizlik noktasinda:) eger buyuk banyoyu kullanip ihtyc hisstmedysenz giyinme odasi derim ben kesinlikle:) ben olsam oyle yapardm

Back
X