- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Keşke anket yapsaydınız kafanız karışacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimdeki diger banyo uygun oldugu ve evde bizden baskasi olmadigi icin sadece orayi kullaniyordum.. (evde cocuk filan varsa gerekli olabilir yatak odasinda banyo, mahremiyet açısından) Odadaki banyo islandikca koku ve nem yapar diye cekinmistim ben ve iyice temizleyip deliği tıkayıp kiler gibi bi sey yapmıştım.. Sevmiyorum oda icinde banyo wc..İyi günler hanımlar,
Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.
2 ayrı şehirde yaşıyoruz dönemsel o yüzden 2 evimiz var :)Kaç evde yaşıyorsunuz :)
:) anladım canimmm2 ayrı şehirde yaşıyoruz dönemsel o yüzden 2 evimiz var :)
Bebiş olacakmış hiç üşütmeden orada banyosunu yaptırır soğuk koridora çıkmadan sıcak odaya alırsınız. Ben öyle yapıyorum çok da rahat oluyor.İyi günler hanımlar,
Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.