• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebeveyn banyosumu yoksa giyinme odasımı?

Tabikide banyo . Küçük banyonun rahatlığı başka bişeyde Yok bence

Ihtiyacınıza göre degisir bence.mesela eşimle ikimiz çalısıyoruz.giyinmeyi de seviyoruz.eşim saatlere takılara ayakkabılara ceketlere meraklıdir.bize bir dolap kesinlikle yetmiyor.gömmedolapla idare ediyoruz şimdilik. giyinme odamız olsa süper olurdu.

Ama siz çalismıyorsanız cok da kıyafet yoksa banyonuz kalsın odanın birine gömme dolap yaptırın.

Ya benim annem de ebeveyn banyosunu iptal edip kiler yapmıstı evin en soguk yeri diye :))

Kesinlikle ebeveyn banyosu. Biz de yeni eve geçersek bu yönde tercih edeceğiz. Çocuklar büyüyünce elzem. Ayrıca yatılı misafir geldiğinde rahat rahat duşunu alırsın.

Ebeveyn banyosunu tercih edin bazen evime görümcemin kızı yatılıya gelıyo benm de banyo yapmam gerekıyo dıyorum ki içimden iyi ki yaptırmışım bu banyoyu

Giyinme odasını ben normal oda boyutunda çamaşır kurutulabilecek ütü yapılabilecek gardrop konabilecek şekilde seviyorum.
Sadece gardrobun sığdırıldığı giyinme odası bana gereksiz geliyor.
Banyo derim.

İyi günler hanımlar,

Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.
Evimdeki diger banyo uygun oldugu ve evde bizden baskasi olmadigi icin sadece orayi kullaniyordum.. (evde cocuk filan varsa gerekli olabilir yatak odasinda banyo, mahremiyet açısından) Odadaki banyo islandikca koku ve nem yapar diye cekinmistim ben ve iyice temizleyip deliği tıkayıp kiler gibi bi sey yapmıştım.. Sevmiyorum oda icinde banyo wc..

Banyo bence.. Yatak odanızın kapısını kapatınca giyinebilirsini.. Ama gelen giden olunca banyo sorun olabilir.. Giyinme odası bana göre gereksiz... İkisi arasında kalmazdım muhtemelen banyo olurdu.tercihim.

banyo daha mantıklı sonuçta odanızın kapısını kapattıktan sonra orada da giyiniyorsunuz yani
ama misafiriniz falan olunca o banyo çok ihtiyac

İyi günler hanımlar,

Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.
Bebiş olacakmış hiç üşütmeden orada banyosunu yaptırır soğuk koridora çıkmadan sıcak odaya alırsınız. Ben öyle yapıyorum çok da rahat oluyor.

Büyük olan banyonuzu kullanmayın temiz kalsın. Çat kapı biri geldiğinde veya misafir ağırladıgınızda tertemiz bir banyonuz olur. Ebeveyn banyonuzu kullanın bence giyinme odalarını ben bir türlü sevemedim

Back
X