• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebeveyn banyosumu yoksa giyinme odasımı?

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi günler hanımlar,

Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.

İyi günler hanımlar,

Yatak odamda küçük bir ebeveyn banyosu var şuan kullanmıyorum. Eğer banyo olarak kullanırsam içini yeniden yaptırmak istiyorum ama aklımda birde orasını giyinme odası olarakda kullanma fikri var. Siz hangisini tercih ederdiniz? Sonra banyoyu kadırttım diye pişman mı olurum? Birde baya geniş bir banyom daha var genellikle orasını kullanıyoruz.
Çocuğunuz doğduktan ve büyüdükten sonra ebeveyn banyosuna ihtiyaç olabilir. Ben olsam şu an kullanmasam bile banyo olarak kalmasını tercih ederdim.. Giyinme odası çok gerekli bi ihtiyaç değil bence.

bende yeni evimde küçük bir oda kadar evebeyn banyosu vardı ben onu iptal ettirdim ve giysi odasına çevirdim ,
duvardan duvar dolap yapıldı , ve hiç pişman değilim imkanım olsa büyük bir odayı giysi odası yaparım ,

diğer eve inşallahh :KK70:kocam duymasın

Bana giyinme odası mantıklı geldi :) her zaman bir giyinme odam olsun isterim birde ayakkabiligim bana ait :) ilerde evim olduğunda inşallah.bir odamın duvarını boydan boya dolap yaptırcam karşısına da raflı dolap yaptırcam ayakkabı için:) amin insallah:dua:

İkisini aynı anda alamıyor muyuz:KK48: ben ikisi de olsun çok isterdim. Ne yazık ki normal banyomuz bile bir minnak ebeveyn banyosu kadar. Ki ebeveyn banyosu nasıl olsun. Yatak odası takımını bile sığdıramadık yeni evler neden bu kadar küçük ki?:KK34: ebeveyn banyosu çoluk çocuk büyüyünce daha lazım olacak gibi ama kıyafetleri koyacak yer sıkıntısı varsa giyinmelik daha mantıklı.

Benim oturduğum binada banyolarda bi koku var maalesef. Böyle değişik giderlerden mi borulardan mı havalandırmadan mı bilemedik. Herkesinki böyle. Bu sebeple ebeveyn banyosu olanlar tek tek kapattırdı. Kimisi kapısının yönünü değiştirip koridora açtırdı. Kimisi sizin gibi giderler banyoyu iptal etti depo gibi kullanıyor.
Bence giyinme odası daha kullanışlı sanki. Yani birde yatak odası darsa baya rahatlatır sizi. Benimde giyinme odalı bir yatak odası hayalim var

İkisi de çok güzel bence :)

Çok yatılı misafir ağırlıyor musunuz? Çocuklar büyük mğ? Evetse banyo daha lazım gibi.

Back
X