• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e2 serum plazma 394 cıktı..yardım edin

mavi sever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
7
2
36
45
kızlar düşükden 50 gün sonra hala adet olamadım ve E2 394 fsh 24 tsh 3,42 LH 33,71 PROLAKTİN 17,45 CIKTI ve dr. yumurta rezervin bitiyor hemen klomen başlıyruz dedi.. bu şekilde olup hamile kalan oldumu ve ayrıca 3 düşüğüm oldu genetik testi verdim 45 gün sonra cıkıcak sonucu

kızlar düşükden 50 gün sonra hala adet olamadım ve E2 394 fsh 24 tsh 3,42 LH 33,71 PROLAKTİN 17,45 CIKTI ve dr. yumurta rezervin bitiyor hemen klomen başlıyruz dedi.. bu şekilde olup hamile kalan oldumu ve ayrıca 3 düşüğüm oldu genetik testi verdim 45 gün sonra cıkıcak sonucu
Sen klomeni falan bırak tüp bebek uzmanına git klomen vakit kaybı olur benden sana tavsiye önce adet söktürücü verir sonra tedaviye başlanır hayırlısı olsun insallah

Canım muhakkak bir araştırma Hastanesi'nde anti nükleer testi de yaptır.Pozitif olan hastalarda %90 düşüğe sebep oluyor.İstanbulda yaşıyorsan muhakkak bezmialem hastanesi tüp bebek bölümü Rabiye Yılmaz hocaya git

Back