• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E-posta almak istemıyorum nasıl kapatırım ?

ebrydlts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
2.200
4.229
83
Takip ettiğim konuya yorumlar geldikce mail adresime de bildirim geliyor bunu nasıl kapatabilirim ?

profilinize girin, forum ayarlarına tıklayın, sol tarafta b"bildirim seçenekleri" diye bir kısım var oraya tıklayın, "e-posta almak istiyorum" seçeneklerini tıklayarak kaldırın.

profilinize girin, forum ayarlarına tıklayın, sol tarafta b"bildirim seçenekleri" diye bir kısım var oraya tıklayın, "e-posta almak istiyorum" seçeneklerini tıklayarak kaldırın.
Bu bölümü diyorsunuz dimi ben hepsini seçtim fakat Halen geliyor

Eklentiler

• IMG_0855.webp
    IMG_0855.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 59
evet, forum seçenekleri kısmında da e-posta kısmı var, oradan da kaldırın, bakalım gelmeye devam edecek mi.

sayfanın en altında değişiklikleri kaydet kısmı var, orayı da tıklamayı unutmayın :)

evet, forum seçenekleri kısmında da e-posta kısmı var, oradan da kaldırın, bakalım gelmeye devam edecek mi.

sayfanın en altında değişiklikleri kaydet kısmı var, orayı da tıklamayı unutmayın :)
Evet oradan da kapadım halen gelince bu konuyu açtım Birde çıkıp gireyim tekrardan foruma teşekkürler cevap için :)

Back
X