- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.994
- 798
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Cnm hiççç merak etmebir yerden başlamak lazım sanırımyalnız daha önce hiç squat yapmadım inşallah yarı yolda kalmam arkadaşlar maşallah tecrübeli ben sonuncu olurum büyük ihtimal
Cnm hiççç merak etme
Squat ilklerde zor ama vucud cok kolay alışıyor, ve cokkk etkili bir spor, yaktırdığı kalori de cok iyi,cünkü büyük kas gruplarını çalıştırıyor
Hoşgeldinnn cnmm :)))Bende bendeee
18inde başlıyor:)))Hoşbuldum cnmm :)
Ayın 18inde mi başlıyor yoksa bugün mü unutmayayım beden ölçülerimi alayım :)
Harikaa:))))hosbuldum canimm
ben agirliklarla squat pres yapiyorum hem kalca bacak.hemde kollar ayni anda calisiyor
Olur tabi cnm :))C CallanPinckney pazar gunuversem olculeri olur degilmi?
Hoşgeldin tatlım:)))Kızlar merhaba:) bende katılmak istiyorum düzenli olarak sikilasmaya başlamam lazım acil
Ben mezomorfiğim,çalıştığımda 1 ay sonra filan sonucu görüyoruminternetten arastırdım ben vucut tiplerine gore antreman yapılısı da degişiyormus..ektomorf mezomorf endomorf olarak uce ayrılıyor ben bunu yeni ogrendim vucuda gore antreman sayısı agırlık miktarı farklılık gosteriyor hani yapıp yapıp neden ise yaramıyor diyorsanız bu sebepdenmiş
kızlar acıl yardım ben 30 day squat ı ındırdım ama anlamadım napcagımı ıngılızce dılı de takvım var baska da anlamadım
hoşgeldin cnm :)))BENDE KATILMAK İSTİYORUM AKŞAMA ÖLÇÜLERİ YAZARIM
cnm 1 aylk değişimi görmek için istedim ama olmasa da olur tabi,şart değil :))Ölçüler önemli mi kuzu C CallanPinckney benim evde yok aletini almam gerek yani
Ben alıyım zaten şarttı bana canımcnm 1 aylk değişimi görmek için istedim ama olmasa da olur tabi,şart değil :))
ben bir süredin yapıyorum,benimkiler inceldisquat bacak kalınlastırıyor ama yaa yoksa katılmak isterdim...
tamam nehircim :))Ben alıyım zaten şarttı bana canım
önümüzdeki aylarda onu ya yaparız inşallah :))squat gibi mekik çekme yarışmasıda yapsak bari herkes aynı yöne çalışsa harika olur
Hoşbuldummmmmmmm :) Pazartesiye kalmadan yarın sabah ölçülerimi alayım hemen paylaşayımKaptanımmmm hoşgeldinn :))))
hoşgeldin cnmayyy kızlaar benide ekleyin.Bende varim.
Bel: 60
Kalça:86
Bacak ve basenimi hiç ölçmemistim ölçünce ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?