• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Birşeyi anlamadım..
Squatı sayı olarak hazır listeye göre mi yapıcaz yoksa kendimize göre mi ?
Mesela ilk gün için listede 50 ama istersem daha az ve ya çok yapabiliyor muyum?

bir yerden başlamak lazım sanırım :KK48:yalnız daha önce hiç squat yapmadım inşallah yarı yolda kalmam:KK53: arkadaşlar maşallah tecrübeli ben sonuncu olurum büyük ihtimal:KK70::KK70:
Cnm hiççç merak etme
Squat ilklerde zor ama vucud cok kolay alışıyor, ve cokkk etkili bir spor, yaktırdığı kalori de cok iyi,cünkü büyük kas gruplarını çalıştırıyor

Cnm hiççç merak etme
Squat ilklerde zor ama vucud cok kolay alışıyor, ve cokkk etkili bir spor, yaktırdığı kalori de cok iyi,cünkü büyük kas gruplarını çalıştırıyor

ben kilo vermek istemiyorum zaten azıcık göbek sıkılaşsa selülitler gitse başka derdim yok. çok mu şey istiyorum ne:KK47: neyse yavaştan ısınmaya başlayayım ben yarışma başlayana kadar ancak yetişirim. bu arada günlük 100 squat mı yapıcaz??

Günaydınlar dün 50 squat tamamlandı :KK49:25 tam çömelme 25 sumo squat şeklinde arada 30 saniye falan anca ara vermişimdir:KK76:

internetten arastırdım ben vucut tiplerine gore antreman yapılısı da degişiyormus..ektomorf mezomorf endomorf olarak uce ayrılıyor ben bunu yeni ogrendim vucuda gore antreman sayısı agırlık miktarı farklılık gosteriyor hani yapıp yapıp neden ise yaramıyor diyorsanız bu sebepdenmiş
Ben mezomorfiğim,çalıştığımda 1 ay sonra filan sonucu görüyorum
Seni de listeye ekleyeyim mi cnm

kızlar acıl yardım ben 30 day squat ı ındırdım ama anlamadım napcagımı ıngılızce dılı de takvım var baska da anlamadım
30daysquat1.jpg

day=gün
1. gün 50 squat
2. gün 55 squat
3. gün 60 squat
5. gün 70 squat.....
böyle işte

Back