• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Çok geçmiş olsun canımm...
Ben de tembelleştim hasta olduktan sonra, hastalık geçti halsizlik devam ediyor..
Toparlan canımm daha zıplıyacağızzz:KK70:
Ayy insallah iyilesirim bir an önce cok sıkıldım valla hastaliktan. Hic ziplayacak modda degilim valla, kolumu zor kaldiriyorum :D

İlaç falan alıyor musunn ? C vitamini iyi geliyor, vitamin almasan bile meyve yersen daha iyi olursun :)
Çabucak iyileşşş :KK66:
Aliyorum canım, hem grip ilaci hem de vitamin ama dogru duzgun dinlenemedigimden geçmedi bi türlü. Kuzenim ziyaretimize gelmişti, onu gezdirmekten dinlenemedim hic. Evde de ne squat yapacak ne ziplicak hal buluyorum :(

Aliyorum canım, hem grip ilaci hem de vitamin ama dogru duzgun dinlenemedigimden geçmedi bi türlü. Kuzenim ziyaretimize gelmişti, onu gezdirmekten dinlenemedim hic. Evde de ne squat yapacak ne ziplicak hal buluyorum :KK43:

Allah acil şifa versin de bir an önce iyileşş..
Aslında dinlenmemek iyi, evde yatınca hastalık uzuyor. dışarda, ayaküste olmak çok daha iyi geliyor..

Allah acil şifa versin de bir an önce iyileşş..
Aslında dinlenmemek iyi, evde yatınca hastalık uzuyor. dışarda, ayaküste olmak çok daha iyi geliyor..
Valla bana pek iyi gelmedi canim yaa, 3 gundur hasta hasta disarida geziyorum hic iyilesme belirtisi yok :KK43:

Merhaba kızlar bir yakın arkadaşım 15 kilo verdi ondan nasıl yaptığıni sordum konu başlattı katılmak isteyen varsa buyursun

Kızlar ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin,gözün aydın yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
tekrar bir başlık daha kapattığım için üzgünüm ama bu kadın bana msj atmaya devam ederse psikolojim bozulacak
hepinizden cok özür dilerim
hoşçakalın arkadaşlar
Canım sen içini ferah tut bizim buralarda da öyledir son aya kadar bebeğe birşey alınmaz oda eminim ki üzüntüden demiştir ben seni tanıyorum kötü bir insan değilsin ve duası Saba geçmez

Back