- Konu Sahibi CallanPinckney
Kızlar merhaba:) bende katılmak istiyorum düzenli olarak sikilasmaya başlamam lazım acil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arasındakı fark ne kı canımOoo harikasın, hem pazartesiye kadar iyice kondüsyonun artmış olur
Squat bence en harika sporlardan biri, 1 ay emek veriyorsun ama karşılığını mutlaka veriyor
21 günde tüm yağlardan kurtulma videosu canim.ebrunun hangi videosunu yapiosun canim
hosgeldinn canimm ne bu suma suat ya
Canım orada yazdığı rakamları yapacaksın bugün 50 mesela yarın 55 yazar o resort dediği günler de dinleneceksin sonraki gün dediği rakamdan devamkızlar acıl yardım ben 30 day squat ı ındırdım ama anlamadım napcagımı ıngılızce dılı de takvım var baska da anlamadım
Hoşgeldin cnncimm
Gelmene cokkk sevindimm
Bende 3k yapiorum pazar gunu bitiyor belki ona gecerim guzelmi21 günde tüm yağlardan kurtulma videosu canim.
Süper..Bende 3k yapiorum pazar gunu bitiyor belki ona gecerim guzelmi
Mekiği de biz ekleyelim canim ama zaten squat da mekik gibi görev yapiyor.squat gibi mekik çekme yarışmasıda yapsak bari herkes aynı yöne çalışsa harika olur
Eğer homini girtlak tüketim yaparsan menüleri kalinlastiriyor canim ama dikkat edersen yediklerine inceltiyor.squat bacak kalınlastırıyor ama yaa yoksa katılmak isterdim...
2 akşamdır yememek için zor tutuyorum kendimi burda yemek tariflerine sardım gözüm doysun diyeee :)Eğer homini girtlak tüketim yaparsan menüleri kalinlastiriyor canim ama dikkat edersen yediklerine inceltiyor.