• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

hoşgeldin cnm
ayyy incecksin maşallah,bana da nasip olr inşallah :)))

Hosbuldum tesekkur ederim.
Evet inceyim squat hareketinide en azindan 90 kalcam oldun diye istiyorumda yemeklede çok aram yok :D hareket yapayim derken dahada incelmem değil mi ya yada az mı yapsam nasıl yapsam -.-
Destek için gida takviyesi mi kullansam ki
Ayın 18inde başlamiyormuyduk kızlar baslamis .d

1)Yarışma süresi 1 aydır. (18.01.2016-15.02.2016)
2)Pazartesi günü o haftanın en çok squat yapanları ilan edilecektir.
3)Listeden elenmemek için en az haftanın 3 günü,100 squat yapılmış olması gerekmektedir.
4)Ocağın 18i ve şubatın 15inde herkes vucud ölçülerini yazmış olmalıdır.
Yazılması gereken ölçüler:
Bel (belin en ince yerinden)
Kalça
Basen
Bacak( sağ sol için ayrı):Bacak kasılarak en fazla kabarıklık yapan yerinden çepeçevre alınır.Her bacak için ayrı ölçü alınmalıdır.

bu linkten bu ölçülerin nasıl alındığına bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
bend ekatılmak ıstıyorum bılgı verebılırmısınız hareketler hakkında

Evet inceyim squat hareketinide en azindan 90 kalcam oldun diye istiyorumda yemeklede çok aram yok :KK70: hareket yapayim derken dahada incelmem değil mi ya yada az mı yapsam nasıl yapsam -.-
Asıl 18 inde başlıyoruz ama biz kendimizi alıştırmaya başlayalım dedik. Gaza geldik heyecanlandık:D

Ya ben yanlış mı yaptım acaba. dün akşam 80 squattan sonra bacaklarım sızlıyor hata için için titriyordu. Hamlık ağrısı oluşması gerekiyordu bugün. Sumo squat yaptım daha kolay geldi kolaya kaçtım sanırım.

DÜN AKAŞM 40 KADAR
BU SABAH 50 YAPTIM.
AKŞAM DA 50 YAPARIM.

İLK KEZ YAPIYORUM.
TAM DOĞRU NASIL YAPILIR GÖRSEL OLARAK PAYLAŞSANIZ KIZLAR.

Evet inceyim squat hareketinide en azindan 90 kalcam oldun diye istiyorumda yemeklede çok aram yok :KK70: hareket yapayim derken dahada incelmem değil mi ya yada az mı yapsam nasıl yapsam -.-
Pazartesi bildirimler başlıyor ama squata şimdiden başlıyoruz ki,pazartesi verdiğimiz rakamlar daha fazla olsun:)))
Sağlıklı beslen squat yap yeterli,poponun sarkık görüntüsü düzelir,bunun dışında bacaklar daha şekilli olur,zayıfta olsan bu görüntü yakışacaktır

Back