- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
hoşgeldin cnmm :))İyi akşamlar :)
Beni de ekle canım..
En kısa zamanda ölçülerimi yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnmm :))İyi akşamlar :)
Beni de ekle canım..
En kısa zamanda ölçülerimi yazarım
hoşgeldin rapunzelcim :)))Beni de ekler misiniz.
harika olur :)))Hoşbuldummmmmmmm :) Pazartesiye kalmadan yarın sabah ölçülerimi alayım hemen paylaşayım![]()
1)Yarışma süresi 1 aydır. (18.01.2016-15.02.2016)
2)Pazartesi günü o haftanın en çok squat yapanları ilan edilecektir.
3)Listeden elenmemek için en az haftanın 3 günü,100 squat yapılmış olması gerekmektedir.
4)Ocağın 18i ve şubatın 15inde herkes vucud ölçülerini yazmış olmalıdır.
Yazılması gereken ölçüler:
Bel (belin en ince yerinden)
Kalça
Basen
Bacak( sağ sol için ayrı):Bacak kasılarak en fazla kabarıklık yapan yerinden çepeçevre alınır.Her bacak için ayrı ölçü alınmalıdır.
bu linkten bu ölçülerin nasıl alındığına bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
listeye göre de gidebilirsin,kafana göre de hareket edeblirsinBirşeyi anlamadım..
Squatı sayı olarak hazır listeye göre mi yapıcaz yoksa kendimize göre mi ?
Mesela ilk gün için listede 50 ama istersem daha az ve ya çok yapabiliyor muyum?
oradakı gosterılen hareketlerı ynı kolaymıs canım o zaman ya :)![]()
day=gün
1. gün 50 squat
2. gün 55 squat
3. gün 60 squat
5. gün 70 squat.....
böyle işte
squat programını takip edebilirsin,istersen kafana göre de yapabilirsinben kilo vermek istemiyorum zaten azıcık göbek sıkılaşsa selülitler gitse başka derdim yok. çok mu şey istiyorum neneyse yavaştan ısınmaya başlayayım ben yarışma başlayana kadar ancak yetişirim. bu arada günlük 100 squat mı yapıcaz??
harikaaa:)))Günaydınlar dün 50 squat tamamlandı25 tam çömelme 25 sumo squat şeklinde arada 30 saniye falan anca ara vermişimdir
![]()
Sağol canımharikaaa:)))
squat programını takip edebilirsin,istersen kafana göre de yapabilirsin
![]()
hoşgeldin tatlım :)))beni de ekle kuzuuu.acıl totomam çeki düzen vermem lazımm
100 taneSağol canımSen ne yaptın
![]()
aynen cnm,çok iyi olur :))Bunu duyduğuma sevindim akşam başlarım inşallah yarışma başlayana kadar ağrılı dönemi atlatırım hiç değilse
Nasıl yapabilirsen canım sonuçta bende pazartesiye kadar anca 100 yaparım bir de bel ağrım çok regl olamadığımdan baskı yapıyor zorlanıyorum o yüzden en düşükten başladım100 tane
pazartesiye kadar 100 gideyim diyorum ama arttıra da bilirim :))
ay cnm inşallah en kısa zamanda olursun artık,baya uzadıNasıl yapabilirsen canım sonuçta bende pazartesiye kadar anca 100 yaparım bir de bel ağrım çok regl olamadığımdan baskı yapıyor zorlanıyorum o yüzden en düşükten başladım![]()
Evet çok uzadı soğan kürünü yapmaya başlıyorum yarından itibarenay cnm inşallah en kısa zamanda olursun artık,baya uzadı![]()
aa onuda deniyim skinny jeans ve 3k yaptim onuda yapim bariSüper..
Canini cikaryor kenara koyuyor..
Çalışmayan bi yerin kalmiyor zaten.
Kuzumm nerelerdesin takimda yoksunoradakı gosterılen hareketlerı ynı kolaymıs canım o zaman ya :)