- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
- 23
- Konu Sahibi CallanPinckney
hoşgeldin cnm,hergün beni etiketleyerek bildirim yap :))
Hoşbulduk :) günlük bir kota varmı yoksa yapabildğimiz kadar mı yapıyoruz birde birinciler haftada bir mi seçiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm,hergün beni etiketleyerek bildirim yap :))
kızlar bugun dereceleri açıklayacağım
squat sayınızı yazarken beni etiketleseniz yeterli,liste paylaşmaya gerek yok artık.
örneğin
C CallanPinckney bugun 150 squat gibi
not: listeyi hazırlaya arkadaşlara teşekkür ederim.özellikle Dahlia_ cokkk teşekkürler
DERECEYE GİREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM.
BU HAFTA İÇİN BAŞARILAR DİLERİM
Evet birinciler haftada 1 seçiliyorHoşbulduk :) günlük bir kota varmı yoksa yapabildğimiz kadar mı yapıyoruz birde birinciler haftada bir mi seçiliyo
cnm aslında yapmak isterdim ama benim yarışmaları takip etmem için bilgisayara oturmam lazım,ona da cadı kızım pek müsade etmiyor.diğer başlıkları cep telden takip ediyorum ama yarışmaları bir şeyleri kaçırmamak için pc den takip ediyorum.@CallanPinckney 26.01 - 150 squat
Canım, hani 1 ay sonra da ip atlama yarışması yaparız demiştin ya onu da şimdi yapsak olmaz mı?
hoşgeldin cnm :))C CallanPinckney ben döndüm canim bugün bildirm yapicam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...squat-yarismasidu.894312/page-4#post-44570527Squat nasıl yapılıyor??
Cok cahilim keşke ölsem:)
cnm aslında yapmak isterdim ama benim yarışmaları takip etmem için bilgisayara oturmam lazım,ona da cadı kızım pek müsade etmiyor.diğer başlıkları cep telden takip ediyorum ama yarışmaları bir şeyleri kaçırmamak için pc den takip ediyorum.
2,5 hafta sonra squat yarışması bitiyor
1,5 hafta sonra başlığı açarım inşallah
@akrep33 cnm seni listeye eklememişim,farkedince cok üzüldüm,inşallah kırılmamışsındır.
kızlar unuttuğum arkadaş ya da görmediğim msjlar varsa gerçekten üzgünüm,bazen gerçekten önemli seyleri de unutabiliorum
Internetten araştırdım biraz ama nasıl başlamam gerektigini bilemedim:))size sorayım dedim:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...squat-yarismasidu.894312/page-4#post-44570527
Bu mesaj ve ilerisinde fotolar var canım, onlardan ogrenebilirsin :) İnternette aratınca da bol bol video cıkıyor zaten
bu videoda hosuma gitti bayanlar basrnler icin ideal bu arada squat i ogrendim:)))
Rica ederim...banada öyle geldi...gayet basit yapılabilir insallah hepimizde işe yararİşe yararsa ne güzell, hem basit hareketler :)
Sağol paylaşım için