- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi CallanPinckney
C
CallanPinckney
27 Ocak Carsamba gunu bildirimim: 100 squat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil canım zaten bir haftadır çok hastayım ve kk ya giremiyorum ben de..cnm aslında yapmak isterdim ama benim yarışmaları takip etmem için bilgisayara oturmam lazım,ona da cadı kızım pek müsade etmiyor.diğer başlıkları cep telden takip ediyorum ama yarışmaları bir şeyleri kaçırmamak için pc den takip ediyorum.
2,5 hafta sonra squat yarışması bitiyor
1,5 hafta sonra başlığı açarım inşallah
Ellssa cnm seni listeye eklememişim,farkedince cok üzüldüm,inşallah kırılmamışsındır.
kızlar unuttuğum arkadaş ya da görmediğim msjlar varsa gerçekten üzgünüm,bazen gerçekten önemli seyleri de unutabiliorum
Çokkk geçmiş olsun akrepcimÖnemli değil canım zaten bir haftadır çok hastayım ve kk ya giremiyorum ben de..
Biraz iyi hissedince yapmaya başlarım inşallah.
Sağol canım benim, inşallahÇokkk geçmiş olsun akrepcim
İnşallah hemen iyileşip aramıza dönersin![]()
Cok uzuldum canim, maalesef böyle kendini bilmez kisiler olabiliyor.. Karar senin tabi ki, sayende guzel tatli rekabetli bir yarisa baslamistik. Kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle yap ve lutfen kafana takip moralini bozma. Umarim bu durum uzun sürmez ve yeniden seni aramizda görebiliriz..Kızlar ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin,gözün aydın yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
tekrar bir başlık daha kapattığım için üzgünüm ama bu kadın bana msj atmaya devam ederse psikolojim bozulacak
hepinizden cok özür dilerim
hoşçakalın arkadaşlar