• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Kızlar ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin,gözün aydın yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
tekrar bir başlık daha kapattığım için üzgünüm ama bu kadın bana msj atmaya devam ederse psikolojim bozulacak
hepinizden cok özür dilerim
hoşçakalın arkadaşlar

Allah yardımcın olsun canım..
Herşeyin Allahın elinde olduğunu nasıl da bilmiyor bazıları.. Veren de O, alan da.. Sen kimi neyle suçluyorsun..
Allah önce akıl fikir versin..

Cok uzuldum canim, maalesef böyle kendini bilmez kisiler olabiliyor.. Karar senin tabi ki, sayende guzel tatli rekabetli bir yarisa baslamistik. Kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle yap ve lutfen kafana takip moralini bozma. Umarim bu durum uzun sürmez ve yeniden seni aramizda görebiliriz..

Biz devam edelim ama tamam mı ?:KK66:
2 hafta kaldı, hatta CallanPinckney ip atlama yarışması da yapacaktı, ben başlatırım konuyu,
Hatta fırsat bulursam bugün açarım konuyu, önümüzdeki pazartesi başlarız.. Sen de olucaksın dimi? :KK66:

Biz devam edelim ama tamam mı ?:KK66:
2 hafta kaldı, hatta CallanPinckney ip atlama yarışması da yapacaktı, ben başlatırım konuyu,
Hatta fırsat bulursam bugün açarım konuyu, önümüzdeki pazartesi başlarız.. Sen de olucaksın dimi? :KK66:
Ip atlamada pek kendime guvenmiyorum aslinda ama elimden geleni yaparim :D squata devam edelim ama dedigin gibi... ;)

C CallanPinckney tatlim her başlattığin spor yarışmasina büyük hevesle başlıyorum ama bi türlü devami gelmiyor şuan eşimin işi yok sürekli evde ve sürekli başka yerlerdeyiz bi türlü düzenli squat yapamiyorum squat en sevdiğim egzersiz benim ama eşim 15 güne işe başlıcak ve sanirim anca o zaman düzenli spor yapabilicem Özür dilerim hiç düzenli yapamadığım için ayrıliyorum senin de izninle :(

İpsiz zıplarızz :KK70:
tamam, akşam geçen haftanın en çok yapanlar listesini hazırlarım..
O zaman olur ziplar ziplar dururum :D

Canım dün squat yaptın mı?
listeyi hazırlıyorum o yüzden soruyorum :)
Canim anca girdim ve gordum mesajını kusura bakma. Dun 110 squat yapmistim, Callan'in mesaji görünce yazmamistim.

Tamam o zaman, hadi rekabet olsun kim daha çok zıplarsa :KK66:
Şaka maka bir akrabam çok zıplayarak kilo verdi, hala da almıyor, incecik :KK28:
Dogrudur ya, ben iple beceremiyorum baya denemistim ama kendi halimde zıplarsam olur sanırım :D Gene de ne kadar olur bilemedim, görecegiz bakalım :)))

Dogrudur ya, ben iple beceremiyorum baya denemistim ama kendi halimde zıplarsam olur sanırım :KK70: Gene de ne kadar olur bilemedim, görecegiz bakalım :)))

Olur olur süper olurr, fırsat buldukca atla, zıpla iştee :KK70:hatta zıplarken saa sola dön 2 kat hareket olsun, beli de inceltelimm:KK70:

ben 100 tane de bile terliyorsam durmadan 15-20 dakika yaparsam süper olur tabi yaparsam:KK70:

Olur olur süper olurr, fırsat buldukca atla, zıpla iştee :KK70:hatta zıplarken saa sola dön 2 kat hareket olsun, beli de inceltelimm:KK70:

ben 100 tane de bile terliyorsam durmadan 15-20 dakika yaparsam süper olur tabi yaparsam:KK70:
Yarın yolculukta gececek benim fazla yapamam ama yatmadan squat + zıplama hoplama yapayım bakalım kac yapabilecegim :D

Back