• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Yarışmacı arkadaşlara şekilli vücut bol bol eksiler diliyorum öncelikle kendime :KK39:

bel: 83
Göbek: 97
Kalça: 104.50
Basen: 107.50
Sağ bacak: 65
Sol bacak: 65

squat = 90 adet
Bol şekiller :KK31:

:KK66:
En mantıklısı canım ne güzel rahat 10 kilo az görünüyorsun bu da spor sayesinde:KK9:Bende leslie çok severim zumba beceremiyorum ya oynayamıyorum:KK70:
Hahaa;)) ben zumba hastasıyım desem güzel de oynarım küçükken düğünlerde mezdeke oynardım ortaya geçip:KK70: beto perezin DVD'lerini satın aldım Taa Amerika'lardan getirttim :-) sonra kullanamadan ikinci oğluma hamile kaldım:KK64: kısmet bu günlereymiş:KK66:

Bende keyif aldıgım bi zumba videosu bulamadım. Bu adamın var mı ki youtube ta videosu. Ya da başka önerebileceğin video var mı?

En mantıklısı canım ne güzel rahat 10 kilo az görünüyorsun bu da spor sayesinde:KK9:Bende leslie çok severim zumba beceremiyorum ya oynayamıyorum:KK70:
image.jpeg image.jpeg Bakk işte :))

kızlar ben olcum yapammyı unuttum ya sımdı 30 yaptım aksamada bı 30 yapsam ılkkez yapıyorum cokmu az olur bıde ben nefes nefes kaldım yavas yaptıgım halde

kızlar ben olcum yapammyı unuttum ya sımdı 30 yaptım aksamada bı 30 yapsam ılkkez yapıyorum cokmu az olur bıde ben nefes nefes kaldım yavas yaptıgım halde

ben ilk 10 yaptım, 10 dakka sonra 10, 1 saat sonra 20 yaptım, 10 dakka sonra 20, 10 dakka sonra 30

uzmanlar ilk spora başladığınızda ilk zamanlar kendinizi zorlamayın der ya bu yüzden çok aralıklı yaptım:KK66:
(birşey bildiğimden değil ama :KK64:)

ben ilk 10 yaptım, 10 dakka sonra 10, 1 saat sonra 20 yaptım, 10 dakka sonra 20, 10 dakka sonra 30

uzmanlar ilk spora başladığınızda ilk zamanlar kendinizi zorlamayın der ya bu yüzden çok aralıklı yaptım:KK66:
(birşey bildiğimden değil ama :KK64:)
anladım cnm gune yayayım ozaman gunun sonunda bıldırım yapayım ben tesekkur ederım:)

:KK66:
Hahaa:KK66:) ben zumba hastasıyım desem güzel de oynarım küçükken düğünlerde mezdeke oynardım ortaya geçip:KK70: beto perezin DVD'lerini satın aldım Taa Amerika'lardan getirttim :-) sonra kullanamadan ikinci oğluma hamile kaldım:KK64: kısmet bu günlereymiş:KK66:

Gerçekten daha sıkı duruyorsun canım maşallah:KK9:Ben pek o tarz oyunları düğünlerde de beceremem halaycıyım ben:KK70:

Back