• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

Hahaa seni mi kırıcam geleyim bari bu kadar ısrar inşallah işe yarar:) benim oğlan evet tosuncuk ettik oğlanı maşallah da bende giden gitmiyor:) mens de olmadım onun etkisi çok sürekli agrasif ve tatlı krizleri ile geçiyor günlerim:KK43:
Ay cnm hiç strese girme, benim kız da sürekli emiyordu,tombişti,okadar sık emdiği için 14. Ya da 15.ayda regl oldum sanırım

Selamlar yarın başlıyoruz değil mi:KK73:
Callan ölçü vermesem olur mu? Cuma yarışmasındayım tartılmak bile beni olumsuz etkiliyor. Mecburiyetten tartılıyorum. Vermem gereken çok kilo var ideal kiloma yaklaştıkça ölçüyle kendimi kontrol etmeyi düşünüyorum.
Ölçü vermek zorunluluk mu?

Yarışmacı arkadaşlara şekilli vücut bol bol eksiler diliyorum öncelikle kendime :KK39:

bel: 83
Göbek: 97
Kalça: 104.50
Basen: 107.50
Sağ bacak: 65
Sol bacak: 65

Bol şekiller :KK31:

Selamlar yarın başlıyoruz değil mi:KK73:
Callan ölçü vermesem olur mu? Cuma yarışmasındayım tartılmak bile beni olumsuz etkiliyor. Mecburiyetten tartılıyorum. Vermem gereken çok kilo var ideal kiloma yaklaştıkça ölçüyle kendimi kontrol etmeyi düşünüyorum.
Ölçü vermek zorunluluk mu?
Hayır cnm zorunlu değil
Herkes kendindeki 1 ay sonra değişimi görsün diye istemiştim

Gün içine yayınca oluyor. Belki Aynı süre içinde yapılması etkilidir ama hiç yapmamaktansa böylesi güzel diyorum gaza geliyorum.
Hepsini tek seferde yapmasan da etki eder diye düsünüyorum. Ben bugun toplam 60 tane yaptım squat uygulamasından. Aslında yatmadan once de bi 60 daha yapsam 120 eder günlük :)

Leithia Leithia cnm sen spor konusunda çok bilgilisin
bizi squat konusunda biraz aydıınlatabilir misin
arkadaşların soruları var:
squat kalça ve bacakları kalınlaştırır mı/zayıflatır mı?
en cok kafaya takılan soru bu sanırım

18.01.2016 pazartesi bildirimi
1.@KUMKUM06
2.@_Simurg_
3.@SekerPancari71
4.@nehirnil111
5.@Selvos88
6.@45derya45
7.@Zerosima
8.@dagci
9.@curiouss
10.@perigunlugu
11.@benimkelebegim
12.@doakolik
13.@flz9035
14.@Elysionight
15.@AKovser
16.@rapunzeell
17.@coco_cambo
18.@sekerkiz67
19.@Burcak41
20.@koza16
21.@Memfis
22.@CallanPinckney
23.@morordek
lütfen herkes isminin yanına yaptığı squat sayısını yazsın
NOT: MESAJI CEVAPLADIKTAN SONRA İSMİNİZİN KENARINA YAPTIĞINIZ SQUAT SAYISINI YAZIN.
SONRA ÜST BAŞLIKTAN ÖNCEKİ PARANTEZ İÇİNDEKİ YERİ SİLİN [QUTE.......] YAZAN YERİ SİLİN
AYNI ŞEKİLDE MESAJIN SONUNDAKİ
[QUOTE.] BUNU DA SİLİN

Son düzenleme:
Merhaba herkesee :) ben yarin zorlanmiyim ufak ufak alisiyim diye bugun 125 le basladim :) bildiemeye yarindan itibaren basliyoruz sanırım hepimize kolay gelsin :) eglenelim incelelim :)

Squat sıkılaştırıyor ve inceltiyor degil mi. Benim ust kismim alt kismimdan biraz ince. Alt kismimi toparlamak istiyorum. 160 boyundayim kilom 54 bu arada yarin diyete de baslayacagim.
Olculerim: gogus 88 bel 64 kalça 95 hadi bakalım umarim aktif bir grup oluruz. Fiballere calisirken iyice buyuttuk kiymetlileri :)

Squat sıkılaştırıyor ve inceltiyor degil mi. Benim ust kismim alt kismimdan biraz ince. Alt kismimi toparlamak istiyorum. 160 boyundayim kilom 54 bu arada yarin diyete de baslayacagim.
Olculerim: gogus 88 bel 64 kalça 95 hadi bakalım umarim aktif bir grup oluruz. Fiballere calisirken iyice buyuttuk kiymetlileri :)
o soruyu ben de bu konularda deneyimli bir arkadaşa sordum,cvp bekliyorum :)))
inşallah cok güzel sonuçlarla karşılaşırız:))

Back