• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dyson kablolu süpürge kullananlar .

O zaman mediamarkta bakın 🥺 ama mutlaka deneyin öyle alın biz kablosuz alalım diye gittik anneme ağır geldi kablolu aldık, belki siz de kablolunun duruşunu sevmezsiniz.
Media markt ta online dan kaldırmış ya daha dün vardı 😡 birazdan yandaki avm ye inip bakacağım ya valla gıcıklığına yapıyor bunlar memurlar bugün zam aldilarya öööffff öf 😀

Media markt ta online dan kaldırmış ya daha dün vardı 😡 birazdan yandaki avm ye inip bakacağım ya valla gıcıklığına yapıyor bunlar memurlar bugün zam aldilarya öööffff öf 😀
Bulunduğunuz şehirde Dyson mağazası/demostore varsa bir de oralara bakın isterseniz ☺️

Şuanda evlilik için aday yok nikah nişan tarihi galan belli değil çeyiz için birkaç parça eşya aldım araştırmaya başladım vs. Gözüm dysonun kablolu supurgesinde herkes çok övüyor bu ara almak istiyorum doların hali malum bu ara aldım aldım alamazsam bidaha alamam gibime geliyor kullananlar memnun mu ?
Bence bu ara alabiliyosan cok zengin bi insansin vxvxvbx

Philipslere neden bakmıyorsun? Fiyatlardan haberim yok hiç ama kablolu süpürgede en iyisi o gibi geliyor bana.
Onlarda baktım fiyatları dysondan aşağı değil pek . Biraz daha ucuz birşey olsun dersem de yorumlar pek iyi değil. Sen evde ne kullanıyorsun Margaret?

Screenshot_20230715_171007_Chrome.jpg

Onlarda baktım fiyatları dysondan aşağı değil pek . Biraz daha ucuz birşey olsun dersem de yorumlar pek iyi değil. Sen evde ne kullanıyorsun Margaret?
Benimki de Philips. Evlenirken de pahalıydı, şimdi de pahalıdır. Biraz daha uygun ve süpürgede iyi marka arıyorsan Rowenta’ya bak. Dyson da eminim iyidir ama sırf garanti meselesi yüzünden tercih etmezdim ben. Ya da kesinlikle kendi sitesinden alırdım.

Bende roborockun robotu var. Robotlardan memnun olanlar da var ama hic supurmuyo bence. Bu da acayip supuruyo. Aklinda olsun. Gerci bunlar da ucuz degilmis simdi bakinca. Dyson ne kadar?

Benimki de Philips. Evlenirken de pahalıydı, şimdi de pahalıdır. Biraz daha uygun ve süpürgede iyi marka arıyorsan Rowenta’ya bak. Dyson da eminim iyidir ama sırf garanti meselesi yüzünden tercih etmezdim ben. Ya da kesinlikle kendi sitesinden alırdım.
Dyson in ayni model dikeyine baktim ben cok agir geldi. Ev tek kat degil. Anami aglatir diye almadim ben dyson

Kendi bekar evimde robot supurgem var . Ben bunu çeyiz için almak istiyorum şarjlilari büyük temizlik için onermiyorlar o yüzden şarjlilari eledim malesef :KK43:
Evet annem kablosuz Dyson’la evi anca süpürüyor, şarjı kıtı kıtına yetiyor ama evin büyüklüğüne ve kişinin titizliğine göre değişiyor da olabilir. Annemden bahsediyoruz çünkü akskajak

Back