- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
hosbuldumHos geldiniz
ajanda diye mi aramak gerekirTeşekkürler.icini güzel dizayn edemedim ama olsun. H. ile başlayan siteden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldumHos geldiniz
ajanda diye mi aramak gerekirTeşekkürler.icini güzel dizayn edemedim ama olsun. H. ile başlayan siteden.
Merhaba. Gündüz mesajları okudum ama çocuktan fırsat bulup bildirimde bulunamamıştım.mimesis ne yaptıniz?
Aslında her şey adım atmak ile başlıyor o adımı attın mı devamı gerçektenn geliyor. Ben çok sorumsuz, üşengeç, tembel biriydim üniversiteye kadar tabi beni en çok motive eden Antalya'da okumak oldu orada hem zorluklar başa çıkmak hem de tek başıma başarabildiğimi görmek beni mutlu ediyordu eğitimimiz de çok iyiydi özgüvenimi orada tamamladım. Yemek, ev işi, spor, kitap okuma alışkanlıklarımı da memleketime dönsem bile devam ettirdim aksi halde bunları yapmazsam full yatıyordum o zamanda kendimi salak gibi hissediyorum bir uyuzluk oluyordu üzerimde ve kural koydum geç kalkmayacaksın yapılması gerekenleri yapacaksın diye. Zaten hedefine göre ilerlersin mesela benim ingilizce öğrenmem şart ne bahanem olursa olsun öğrenmek zorundayım ne yazık ki yaşadığım şehirde kursa gitmek parayı çöpe atmak demek küçük bir şehir ve eğitim berbat kendim öğrenmek için uğraşmak zorundayım. Oturup saatlerce ders çalışmazdım onu bile yaparkej artık zevk alıyorum ha beyin bazen almıyor o ayrı Zaten ilkokulda hentbola başladığım için sporcu olarak yetiştim sağlıklı büyüdüm öyle de devam ediyorum çok şükür. Her şey bizde başlıyor bizde bitiyor hiçbir doktordan fayda görmedim ben açıkçası görende var ama çok nadir :) Ama keşke biraz daha sanata spora ilgisi olan bir şehirde yaşasaydım işte bu bahane değil hayat şartıydı benim için çünkü ilgim olduğu halde yapamıyorum burada en kötü yanı bu.Merhabalar;
Bugüne kadar birçok konu açıp devam ettiremedim. Özgüven eksikliği,kafaya takmamak, sağlıklı ve düzenli beslenmek, kilo takibi, kumbara ,günlük bol su içmek, kişisel bakım, vitamin, ev işi... Hiçbirinde başarılı olamadım.
Klişe olacak ama bu sefer başaracağım
Amaçlarımin ortak noktasının düzen olduğunu gördüm ve düzenli olursam iç huzurumla birlikte öz güvenimi kazanacagimi düşünüyorum
Hedef
erteleme huyumdan vazgeçip düzenli olmak adına daha çok cabalayacağım
01/01/2022 de ilk mesajimi (düzenli gitme konusunda) yazacağım
Eğer pozitif enerjiniz varsa ve motive olmak için cabalayacaksanız, siz de katılabilirsiniz,yeni yıldan itibaren....
Memnuniyetsiz biriyseniz konuma yazıp modumu düşürmeyin!
Yine de verimli bence. Yorgunluktan mi acaba?Merhaba. Gündüz mesajları okudum ama çocuktan fırsat bulup bildirimde bulunamamıştım.
Bugün 1,5 litre su içebildim.
İlaç kullanımı tamam.
Yürüyüş yaptım sayılır. 15 dakika yürüdüm, 15 dakika da parkta oturduk kızımla. Yanıma kahve almıştım onu içtim yürürken.
Kitap henüz okumadım. Birkaç sayfa okuyacağım yatmadan önce.
Meyveyi kahvaltıda tükettim.
Diş ipi ve gargara duruyor hala.
Çamaşır yıkama, katlayıp yerleştirme, evi toplama gibi klasik işleri yaptım.
Yemek yaptım.
Yeni yıla girdiğimizden beri üzerimde büyük bir durgunluk, enerjisizlik var. Ne yaptıysam atamıyorum üzerimden.
Evet adım atmak en önemli başlangıç,yine de basarmissiniz bir çok şeyi.Aslında her şey adım atmak ile başlıyor o adımı attın mı devamı gerçektenn geliyor. Ben çok sorumsuz, üşengeç, tembel biriydim üniversiteye kadar tabi beni en çok motive eden Antalya'da okumak oldu orada hem zorluklar başa çıkmak hem de tek başıma başarabildiğimi görmek beni mutlu ediyordu eğitimimiz de çok iyiydi özgüvenimi orada tamamladım. Yemek, ev işi, spor, kitap okuma alışkanlıklarımı da memleketime dönsem bile devam ettirdim aksi halde bunları yapmazsam full yatıyordum o zamanda kendimi salak gibi hissediyorum bir uyuzluk oluyordu üzerimde ve kural koydum geç kalkmayacaksın yapılması gerekenleri yapacaksın diye. Zaten hedefine göre ilerlersin mesela benim ingilizce öğrenmem şart ne bahanem olursa olsun öğrenmek zorundayım ne yazık ki yaşadığım şehirde kursa gitmek parayı çöpe atmak demek küçük bir şehir ve eğitim berbat kendim öğrenmek için uğraşmak zorundayım. Oturup saatlerce ders çalışmazdım onu bile yaparkej artık zevk alıyorum ha beyin bazen almıyor o ayrı Zaten ilkokulda hentbola başladığım için sporcu olarak yetiştim sağlıklı büyüdüm öyle de devam ediyorum çok şükür. Her şey bizde başlıyor bizde bitiyor hiçbir doktordan fayda görmedim ben açıkçası görende var ama çok nadir :) Ama keşke biraz daha sanata spora ilgisi olan bir şehirde yaşasaydım işte bu bahane değil hayat şartıydı benim için çünkü ilgim olduğu halde yapamıyorum burada en kötü yanı bu.
Merhaba, günaydın. Bilemiyorum ama muhtemelen öyledir.Yine de verimli bence. Yorgunluktan mi acaba?
Heh tam tıkladım 2 dk önce konuya bakıyorDream Theater orada mısın
TabiiAcil bı sey sormam lazım da
Önemliydi benim için ama gerek kalmadı kısmet değilmiş. Sağol
MerhabaMerhaba. Bugün;
Kitap
Su
Meyve
İlaç kullanımı
Yürüyüş
Diş ipi ve gargara (kızım uyanınca hemen dişlerimi fırçalayıp gittim yanına. Bu konuda çok üşengeç davranıyorum)
Yemek yaptım
Evle ilgili bir şey yapmadım bugün. Yatağı bile toplamadım. Sadece bir makina çamaşır yıkandı.
Duş aldım.
Kusura bakma valla yetişemedim ama hallolduysa sevindimÖnemliydi benim için ama gerek kalmadı kısmet değilmiş. Sağol
Birkaç gündür bende suyu aksattımYarın suyu toparlicam ama regl devam eder .
İçmen lazım, ben ise gittim ondan bocaladimBirkaç gündür bende suyu aksattım