- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hayırlı cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın min. 1.5Lİçmen lazım, ben ise gittim ondan bocaladim
Tamam hadi inşaallah değişik ölçülerde de motive olabilirsin. Ben tahtaya yaZayim hemen diye , geçiyorum mutfağa. Bı bardak içiyorum mesela 180 hadi bı tane daha içeyim gitsin diyorum 180 daha, sonra 500 Luk pet alıyorum salona yanıma. Yavaş yavaş içiyorum.onu da yazıyorum. Öğleden sonra falan oluyor, ölçülü bardağım var ,ona 400 ml dolduruyorum.vbYarın min. 1.5L
Dream Theater mesajı düzenlesem farketmezsin belki. Bı de 330 Luk varTamam hadi inşaallah değişik ölçülerde de motive olabilirsin. Ben tahtaya yaZayim hemen diye , geçiyorum mutfağa. Bı bardak içiyorum mesela 180 hadi bı tane daha içeyim gitsin diyorum 180 daha, sonra 500 Luk pet alıyorum salona yanıma. Yavaş yavaş içiyorum.onu da yazıyorum. Öğleden sonra falan oluyor, ölçülü bardağım var ,ona 400 ml dolduruyorum.vb
Ben genelde masamda olduğum için hep masamda duran 0.5Lik bardağımdan içiyorum, takiplerimi de o bardağa göre yapıyorum Yemek yerken içtiklerimi saymıyorum meselaTamam hadi inşaallah değişik ölçülerde de motive olabilirsin. Ben tahtaya yaZayim hemen diye , geçiyorum mutfağa. Bı bardak içiyorum mesela 180 hadi bı tane daha içeyim gitsin diyorum 180 daha, sonra 500 Luk pet alıyorum salona yanıma. Yavaş yavaş içiyorum.onu da yazıyorum. Öğleden sonra falan oluyor, ölçülü bardağım var ,ona 400 ml dolduruyorum.vb
Sebebini araştırmadim ama yemekle iyi diilmis su içmek. Ya ben de bugün ne desen karşı çıkıyor gibi oldum, tövbeBen genelde masamda olduğum için hep masamda duran 0.5Lik bardağımdan içiyorum, takiplerimi de o bardağa göre yapıyorum Yemek yerken içtiklerimi saymıyorum mesela
Bunu ben de okumuştum arada çok acı yemeklerde içiyorum hep değilSebebini araştırmadim ama yemekle iyi diilmis su içmek. Ya ben de bugün ne desen karşı çıkıyor gibi oldum, tövbe
Az kaldı SenDream Theater içtin mi en az 1,5
Benim kötü bugün. Vakit vardı ama çok çok yorgundum içermedimAz kaldı Sen
Merhaba, ütüyü iyi yapabilmissiniz, şaşırdımMerhaba. Bugün kitap okuma, 1,5 litre su, meyve tüketimi ve ilaçların kullanımını tamamladım. Çok yağmur vardı yürüyüşe çıkamadım. Diş ipi ve gargara kullanımı yine yok.
Market alışverişi yaptık bugün. Eşimin kartından geçtiğimiz için kişisel harcama olarak ele almıyorum:)) Birkaç gün içinde kızıma mama sandalyesi almam lazım ama. Kumbaraya para koyamadım henüz.
Yemek olarak mercimek çorbası ve lavaştan pizza yaptım.
Yine çamaşır yıkama, toplama katlama faslı vardı. Bunlara ek olarak ütü yaptım.
Gün içinde kızım uyudukça ya kitap okuyorum ya da dizi izliyorum. En fazla 40 dakika uyuyor zaten.
Olsun canım yarın içersinBenim kötü bugün. Vakit vardı ama çok çok yorgundum içermedim