- 1 Aralık 2019
- 272
- 578
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Misafirlik konusunda burada yani yurt disinda böyle hep eli dolu gelen görmedim. Yani oluyor ama süreklilik yok. Bende gayret ediyorum elim bos olmayayim diye ama buna ayriyetten özen göstereyim istiyorum. Bazen hazirlan et cocugu hazirla derken ya evde unutup cikiyorum yada tamamen akil edemiyorum.Hayırlı akşamlar, ilk 3 günün verimsiz geçmesi kötü olmuş ya, tabi ki toparlarsin. Tavsiyelere açıksin madem yazayım hedeflerin guZel tabiki.
misafirliğe giderken zaten elimiz boş gitmeyiz. Görgü kuralı.Bunu amaç olarak mı yazdın, yoksa daha emmiyet verelim hediyeye anlaminda mi ? Çünkü illa ki el emeği veya haZir bir ürün aliriz. Çok yakın ve defaten gidiyorsak da yiyecek, içecek. Üst komşuya her gün havlu değil tabi ki.
Su olayını eğer benim gibi günde 1 bardak anca içiyorsan yazıp takip et derim.
Namaz için ev dağınık olmasa, yoğunluk vb dersen, senelerin elinden şııp diye akar gider söyleyeyim. Ki ben başımı taşlara vurucam bu konuda, o yüzden uyarıyorum. Bir anda tabi olmuyor da, ben mesela yoğundum, yok işim vardı demiyorum, bildiğin kilamiyorum diye üzülüyorum,tam bilinci olsak mazeretimiZ olmaz.
Suyu takibe aldim 0,5 litrelik bardaktan iciyorum. Böylelikle günde 2 bardak dahi icsem yeterli simdilik. Cünkü simdiye kadar su icmeyi bile unutuyordum inanirmisin???
Namaz konusunda haklisin. Annem hala uyarir beni onca kitap okuyorum video izliyorum ama uygulamaya gelince tik yok bende. Ama biliyorum ki bu namaz isini cözersem günlerim daha düzenli ve verimli huzurlu gecicek