İşte benim sonuçlar:
1.5 ayda,
Göğüsten 8 cm,:teytey:
Belden 13 cm,şutarafagitti
Kalçadan 8 cm,:hooray:
Basenden 5 cm :dance: kaybettim.
Merhaba kızlar ben sağlık sorunlarım nedeniyle daha bugün diyetimi bozmak zorunda kaldım çok üzgünümacaba diyet yapmadan sadece spor yaparak kilo verebilirmiyim?.
Her gün spor yapsaniz da öte yanda baklava,börek, cikolata yerseniz veremezsiniz tabii. Ben de kati diyet yapamiyorum ama dikkat ettigim bazi noktalar var. Saglik icin normal yemekten kisamiyor olabilirsiniz ama tatiyi herhalde saglik icin yemiyoruz degil mi? Ben aksam 18`den sonra hic bir sey yemiyorum. Bol su ve bitki cayi iciyorum. Birkac seye dikkat ederseniz sporla da verebilirsiniz ben iki ayda 3 kg 700 gr verdim. Ama sporu hic aksatmadim.
Sevgili Derya cevabın için çok teşekkürederim. Pasta börek türü ağır ve şekerli gıdalar bana yasak zaten elimden geldiği kadar yememeye çalışıyorum hayatımda hiç ciddi ve düzenli şekilde spor yapmadım sadece
bisiklet sürerdim artık kendime katı diyetlerle eziyet etmeyeceğim zayıflarsam size yazarım :)
hepimize kolay gele bakalim...ilk hedefime suan tam 8 kilom var..bende aksam bebegimi uyuttuktan sonra zumba yapmayi dusunuyorum 1 saat kadar. acaba 1 ayda ne kadar fark eder bu dans? kac kilo verebilirim acaba her gun 1 saat zumba yaparak?
Kızla Merhaba, Sporu hangi saatlerde yapıyorsunuz ? aç mı tok mu ? minimum kaç dakika yapıyorsunuz paylaşır mısınız ? Ben sabah 7 den işe çıkıyorum akşam 7 gibi evdeyim. Vakit bulamıyorumVe sürekli oturarak çalışıyorum. Yemeye dikkat etsem de işe yaramıyor