Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Abla geçmiş olsun sana ve annene Rabbim kalıcı şifalar versin

günaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Geçmiş olsun ikinize de Allah şifa versin

HeySero HeySero kuzum ne yaptın gittin mi hastaneye Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻
Abla bekliyorum ya. Heyecandan sürekli çişim var gibi hissediyorum. Bi alsalardı
Seronun nesi var diye geçmişi okudum...

HeySero HeySero Canım ne diyim bilemedim.
Allah hayırlısını versin. İnşallah kolaylıkla geçer operasyon.
Bundan sonrası için de Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Sağlık olsun da 🌹
Sağol pinhancım Allâh razı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin 🤲

Back
X