Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bi kahve yapevde tek kalınca elim ayağım bir birine girdiacaba ne yapsam diye
![]()
çay içiyorum ele hoşumHemen bi kahve yap![]()
Oh afiyet olsunçay içiyorum ele hoşum![]()
Abla geçmiş olsun sana ve annene Rabbim kalıcı şifalar versingünaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Geçmiş olsun ikinize de Allah şifa versingünaydın, hayırlı sabahlar
benimde midem yanıyo ramazandan beri mide koruyucu içiyorum , gaviscon şurubum var , bide çiğneme tableti var
onları kullanınca biraz geçer gibi oluyo tam geçmiyo
geçen sene ocak ayında endoskopi olmuştum helikobakteri çıkmıştı antibiyotik tedavisi verdi dr. geçmişti şimdi ne var anlamadım , bugün bi iş yeri doktoruna gidiyim bakalım o ne dicek
dün yine hastanedeydik anneme temogrofi çekildi dr. istemiş nabızı düşmüyo diye öğlen 1 gibi gittik akşam yedi buçukta geldik eve serumu çok uzun sürdü , çok şükür kalbinde ve ciğerinde pıhtı yok dedi hafta içide karın boşluğunda temogrofi çekicek bacaklarındanda ulturoson çekicek nabızın yüksek olmasının sebebini bulmamız lazım diyo dr. ilaçlarını değiştirdi
bakalım inşallah bi an önce düzelir
Sabah 8 bucukta gidecekti. İnsallah agrısı acısı olmadan cıkar gelir
Abla bekliyorum ya. Heyecandan sürekli çişim var gibi hissediyorum. Bi alsalardı
Sağol pinhancım Allâh razı olsun. Rabbim dermansız dert vermesinSeronun nesi var diye geçmişi okudum...
HeySero Canım ne diyim bilemedim.
Allah hayırlısını versin. İnşallah kolaylıkla geçer operasyon.
Bundan sonrası için de Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Sağlık olsun da![]()
Kolaylıkla geçer inşallah canım benimAbla bekliyorum ya. Heyecandan sürekli çişim var gibi hissediyorum. Bi alsalardı
Sağol pinhancım Allâh razı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin![]()
Sağol canım benim. Oğlun içinde şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsunKolaylıkla geçer inşallah canım benim
İnşallah bende çok gerginim ama dualarla geçiriyorum yoluSağol canım benim. Oğlun içinde şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun
Metem 41 günlükken sünnet olmuştu bi anne için çok zor ya. İnşallah uyur oğlun![]()
Hayırlı olsun kolaylıkla atlatırsınız inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz inşallah kolaylıkla hallolur![]()
Allah yardımcın olsun korkma bişey hissetmiyorsun zaten belki biraz ağrın olur o da ağrı kesici ile geçiyorMidem bir bulanıyor ki.
Hemşirelerde kahve içiyor heralde nasıl kötü kokuyor şuan bana
En güzeli kücükken yaptırmak. Hayırlı olsun kolaylıkla geçsin inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Oğlumu sünnet ettirmeye gidiyoruz inşallah kolaylıkla hallolur![]()